ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

دوازدهمین رژه نوروزی در نیویورک

روز یکشنبه ۱۹ آوریل، رژه

روز یکشنبه ۱۹ آوریل، رژه نوروزی ایرانیان نیویورک (NY Persian Parade) برگزار شد. در این مراسم سالانه نمایندگان کشورهایی که نوروز را جشن می‌گیرند شرکت کردند. دوازده سال است که ایرانیان نیویورک تلاش می‌کنند از این طریق جشن نوروز، جشن تحویل سال ایرانیان را به مردم آمریکا بیشتر معرفی کنند.

تیم نمایندگان کردستان:

در سال ۲۰۰۵ تعدادی از خانواده‌های ایرانی- آمریکایی برای اولین بار نوروز را در خیابان‌ مدیسون نیویورک جشن گرفتند و آن را از جشنی خانوادگی به جشنی عمومی و خیابانی تبدیل کردند. از آن سال تا به حال رژه یا کارناوال نوروزی گسترش یافته و در آن به غیر از ایرانیان مردمان کشورهای دیگری که نوروز را جشن می‌گیرند نیز همراهی می‌کنند.
رقص زورخانه:

حضور نمایندگان کشورهای آسیای میانه به خصوص نمایندگان تاجیکستان، ازبکستان و ترکمنستان در این رژه برجسته است. از شاخص‌ترین چهره‌هایی که در این رژه شرکت داشتند، ملکه کلانتروا، استاد رقص و هنرمند مردمی دوران شوروی‌ بود که در صدر نمایندگان آسیای میانه با گروهی از شاگردان محلی خود با شعار «آسیای میانه وطن است» راه‌ پیمود.

همه گروه‌های شرکت‌کننده در کنار معرفی رسم و آیین‌های نوروزی خود لباس‌های ملی و رقص و موسیقی محلی خودرا نیز به ناظران معرفی می‌کنند.

شاه‌عزیز نظروف، یکی از شرکت‌کنندگان این رژه مجموعه عکس‌هایی را نیز برای رادیو زمانه فرستاده که می‌توانید در گالری زیر ببینید:

برای دیدن عکس‌های بیشتر از این مراسم می‌توانید به اینجا مراجعه کنید.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • بابک

    یکی زحمت بکشد و به اینها یاداوری کند. ما که دستمان نمیرسد

  • بابک

    همیشه تندرست و شاد باشند. ولی این عید مبارک یعنی چه؟! جشن است نه عید؛ آنهم خجسته، شاد، همایون، فرخنده و ....، این همه داریم و بکار نمیبریم و میگوییم مبارک! تازه به رییس جمهور امریکا هم یاد دادند که بگوبد عیدتان مبارک !