ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

احمد جنتی: کسانی که با ولایت فقیه زاویه دارند می‌خواهند وارد مجلس خبرگان شوند

احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان بار دیگر هشدار داده که «کسانی که با ولایت فقیه زاویه دارند می‌خواهند وارد مجلس خبرگان شوند.»

احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان بار دیگر هشدار داده که «کسانی که با ولایت فقیه زاویه دارند می‌خواهند وارد مجلس خبرگان شوند.»

احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان

خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، شامگاه چهارشنبه ۱۱ شهریور گزارش داده که جنتی در جلسه پایانی اجلاس خبرگان رهبری گفته این افراد می‌خواهند با نفوذ در مجلس خبرگان، قدرت آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوی اسلامی را «تضعیف کنند.»

به گفته جنتی، «شورای نگهبان بر حسب وظیفه قانونی موظف است که شرایط لازم از جمله اشتهار به دیانت، وثوق، شایستگی اخلاقی، بینش سیاسی و اجتماعی و آشنایی با مسائل روز را در داوطلبان احراز کند و هر کس فاقد شرایط باشد قهراً تأیید نمی‌شود.»

دبیر شورای نگهبان پیش‌تر نیز گفته بود نگران است که عده‌ای مجلس خبرگان را «قبضه کنند.»

ناظران بر این باور هستند که این سخنان نشان می‌دهد شورای نگهبان در انتخابات آینده قصد دارد مانع ورود افراد منتقد و مستقل به مجلس خبرگان رهبری شود و آن‌ها را «رد صلاحیت کند.»

انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان و انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در هفتم اسفندماه سال جاری خورشیدی برگزار خواهد شد.

طول هر دوره مجلس خبرگان هشت سال است. این مجلس دارای ۸۶ عضو است که با رأی مردم و از میان «روحانیان» انتخاب می‌شوند.

نظارت بر کار رهبر جمهوری اسلامی یکی از وظایف اصلی مجلس خبرگان است و مرجع تشخیص شرایط مورد نظر برای عضویت در مجلس خبرگان، شورای نگهبان ‌است. این در حالی است که در قانون انتخابات مجلس خبرگان آمده است کسانی که رهبر جمهوری اسلامی به‌صراحت یا به‌طور ضمنی، اجتهاد آنان را تأیید کرده باشد، از نظر علمی، نیازی به تشخیص شورای نگهبان نخواهند داشت.

تعیین آیت‌الله حسین‌علی منتظری به عنوان قائم مقام رهبری در سال ۱۳۶۴ و انتخاب آیت‌الله علی خامنه‌ای به عنوان رهبر جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۶۸ از تصمیمات این مجلس در دوران فعالیت خود بوده ‌است.

ریاست مجلس خبرگان از زمان تأسیس آن در سال ۱۳۶۱ برعهده علی مشکینی بود. پس از مرگ وی در سال ۱۳۸۶، این پست به اکبر هاشمی رفسنجانی رسید و در سال ۱۳۸۹، محمدرضا مهدوی کنی جانشین او شد.

مهدوی کنی در تاریخ ۱۴ خرداد سال ۹۳ در پی حمله قلبی به کما رفت و با درگذشت او آیت‌الله محمود هاشمی شاهرودی به طور موقت به عنوان رئیس این مجلس انتخاب شد تا این‌که در اسفند ۱۳۹۳ آیت‌الله محمد یزدی رئیس جدید مجلس خبرگان رهبری شد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • masoud

    این بی شعور چه میفهمه زاویه چیه حالا نگفت واحد اندازه گیریش برحسب درجه است برحسب رادیانه برحسب گرادیانه تا ما تکلیف خودمونو بدونیم به نظر من ۸۶ دلقک مجیز گوی حضرت اقا سوا کنین که منطبق به اقا باشن

  • روزبه

    اون زاویه تون تو فرق سرتون بخوره مرتیکه الد.... از جون مردم چی میخواهید آخه بابا مردم نابودیتونو می خوان. گورتون گم کنید تو زباله دونی تاریخ دیگه.

  • hamid

    اخر آقای نادان این مجلس خبرگان را ساختید تا فقیه انتخاب کند داشتن زاویهٔ یعنی‌ چی‌؟ یعنی‌ "نماینده"، فقیه انتخاب نمیکند! یا فقیه مورد نظر شما را بعد از علی‌ خامنه‌ای روضه خان انتخاب نخواهد کرد! بدانید اکثریت ملت ایران بعد از ۳۵ سال زندگی‌ در جهنم استبداد دینی که بنام ولایت مطلقه فقیه، نامیده میشود! زاویه ندارند چون خارج از آن است و آنرا نمی‌خواهد! شاد باشید. حمید