ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ابراز نگرانی سپاه از پیروزی «جریان سازش» در انتخابات

رسول سنایی‌راد، معاون سیاسی سپاه پاسداران می‌گوید آمریکا می‌خواهد «جریان اهل سازش» در ایران روی کار بیاید. او از شورای نگهبان خواست تا در انتخابات پیش رو مانع از ورود این جریان شود.

رسول سنایی‌راد، معاون سیاسی سپاه پاسداران ابراز نگرانی کرده که «جریان اهل سازش» در انتخابات پیش رو قدرت را در دست بگیرد.

رسول سنایی‌راد، معاون سیاسی سپاه پاسداران

سنایی‌راد به خبرگزاری مهر گفته آمریکایی‌ها «امیدوار هستند» که این جریان بر سر کار بیاید اما اینکه این امید عملی شود یا نشود؛ به «هوشیاری شورای نگهبان» بستگی دارد.

آیت‌الله احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان هفته گذشته گفته بود که این نهاد اجازه نخواهد داد مخالفان ولایت فقیه وارد مجلس شوند. او گفت اینگونه پست‌های مهم «حق بچه‌های حزب اللهی، انقلابی و مؤمن است.»

دخالت نظامیان در سیاست و انتخابات ممنوع است اما سپاه پاسداران از جمله نهادهای نظامی در ایران است که این ممنوعیت را نادیده می‌گیرد و در همه انتخابات‌ نقش‌آفرینی می‌کند.

معاون سیاسی سپاه پاسداران، جریان سازش را دارای گرایش «غرب‌گرایی» توصیف کرده و افزوده: «گروه‌های سیاسی باید شفاف حرف بزنند، یعنی تابلوی همراهی با امام (خمینی) را در دست نگیرند اما در درون به دنبال همراهی با غرب باشند.»

آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی و مقام‌های سپاه پاسداران در هفته‌های اخیر بار‌ها در مورد «نفوذ» فرهنگی و سیاسی «دشمن» هشدار داده‌اند.

سنایی‌راد ابراز امیدواری کرده که «مردم به نفوذ رأی ندهند و به عزت رأی بدهند.»

انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان در هفتم اسفندماه سال جاری برگزار خواهد شد.

از نگاه عموم ناظران سیاسی، این انتخابات بزنگاهی پرچالش در رقابت‌های جناحی به‌ویژه پس از شکاف‌های ناشی از توافق هسته‌ای خواهد بود و فصلی تازه در آرایش نیروهای سیاسی ایران را رقم خواهد زد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.