ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

در حاشیه ی مذاکرات ژنو

در این برنامه ایرج ادیب زاده درباره ی مذاکرات سه روزه‌ی ژنو، حاشیه‌ها، دستاوردها و نیز واکنش رسانه های آمریکایی با علی نیری، فیزیکدان و استاد دانشگاه کالیفرنیا گفت‌وگو کرده است.

مذاکرات فشرده‌ی سه روزه در ژنو بین ایران و گروه ۵ +۱ بدون توافقی به پایان رسید اما ده روز دیگر در ژنو از سر گرفته خواهد شد.
خانم کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در کنفرانس خبری مشترکش با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه‌ی ایران - روز یکشنبه ده نوامبر برابر با نوزده آبان- این خبر را اعلام کرد و گفت: «امیدواریم به نتیجه ای برسیم، به همین دلیل به مذاکرات برخواهیم گشت».
جواد ظریف هم با تأکید بر ادامه‌ی برخی اختلاف نظرها از پیشرفت گفت‌وگوها و فضای مثبت حاکم در آن یاد کرد. جان کری، وزیر خارجه‌ی آمریکا هم روز یکشنبه گفت: اختلافات با ایران را کمتر کردیم اما تأکید کرد که پنجره‌ی دیپلماسی برای مذاکرات هسته ای به طور نامحدود باز نیست.
مذاکرات هسته ای سه روزه و فشرده ایران با شش قدرت بزرگ جهانی شنبه شب بدون توافقی به پایان رسید. سخنان لوران فابیوس، وزیر خارجه‌ی فرانسه در مورد نارضایتی کشورش از جزییات متن تفاهم در حال تنظیم در ژنو، جو خوش‌بینانه ای که به وجود آمده بود را تا اندازه ای از میان برد. وزیر خارجه‌ی فرانسه گفت: «هیچ اطمینانی وجود ندارد که ایران به وعده های خود عمل کند». فابیوس به پرسش‌های بی پاسخ در مورد رآکتور آب سنگین اراک و نیز سرنوشت ذخیره‌ی ۱۸۶ کیلوگرمی اورانیوم ایران اشاره کرد. در روزنامه های یکشنبه در تهران، با انتقاد از فرانسه به دلیل گفته های وزیر خارجه‌ی فرانسه به پاسخگویی به روزنامه های تندرو از جمله کیهان پرداختند که تیتر زده بود: سراب توافق در ژنو.
برای بررسی بیشتر مذاکرات سه روزه‌ی ژنو؛ حاشیه‌ها، دستاوردها و نیز واکنش رسانه های آمریکایی ایرج ادیب زاده با علی نیری (Ali Nayeri)، فیزیکدان و استاد دانشگاه کالیفرنیا گفت‌وگو کرده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.