ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

تأثیر افشاگری‌های اطلاعاتی بر حریم خصوصی شهروندان

شنود تمام مکالمات و تماس های اینترنتی چه تأثیری بر شهروندان دارد؟ در این باره با فرهاد بشارت، فعال سیاسی چپ در سوئد، گفت‌وگو می کنیم.

هفته‌ی گذشته، ۱۵ نوامبر رئیس «آژانس امنیت ملی آمریکا» اعلام کرد که ادوارد اسنودن، مأمور امنیتی پیشین این آژانس، امکان دارد ۵۰ تا ۲۰۰ هزار سند محرمانه‌ی سرویس‌های اطلاعاتی امریکا را در اختیار رسانه‌ها گذاشته باشد.
خبرگزاری رویترز نیز به نقل از منابع اطلاعاتی بریتانیا نوشته است، دست‌کم ۵۸ هزار سند محرمانه‌ی مرکز ارتباطات دولتی انگلستان به دست ادوارد اسنودن افتاده است.
جدا از این افشاگری‌های گسترده و بی‌مانند اطلاعاتی که آشکارا حتی بر روابط دولت‌های غربی نیز با هم سایه انداخته است، افشاگری‌های ادوارد اسنودن، شهروندان را با چه واقعیتی روبه رو می‌کند؟ اینکه احتمال دارد تمامی مکالمات و تماس‌های اینترنتی ما شنود شود، آیا به خودی خود، برای ما شهروندان عادی که به مسائل اجتماعی-سیاسی حساس هستیم، مسئله‌ای مهم است؟ جایگاه حقوق بشری این موضوع تا کجاست و مسئولیت این افشاگری‌ها با کیست؟
درباره‌ی این موضوع با فرهاد بشارت، فعال سیاسی چپ در سوئد، گفت‌وگویی داشته‌ایم و ابتدا از او درباره اهمیت حقوق بشری این موضوع پرسیده‌ایم.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.