ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

"ناپديد شدن" پیمان عارفی پيش از مراسم ختم مادر و همسرش

پیمان (امیررضا) عارفی زندانی سیاسی

پیمان (امیررضا) عارفی زندانی سیاسی که در زندان مسجد سليمان تبعيد بود و چند روز پیش مادر و همسرش در راه بازگشت از ملاقات با وی تصادف کرده و کشته شدند، "ناپديد شده است".

پیمان عارفی دو ماه پیش از دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۸ بازداشت شده بود.

سايت "حاشيه" از "فرار" پيمان عارفی پس از کسب مرخصی از زندان مسجد سلیمان، در راه شرکت در مراسم عزاداری همسر و مادرش خبر داده است.

اين سايت بر اساس گفته‌های "برخی از نزدیکان" پیمان عارفی نوشته است وی در راه فرودگاه اهواز برای پرواز به تهران و شرکت در مراسم عزاداری گریخته و اکنون ناپدید شده است.

بنا به اين گزارش مهدی اقبال از زندانیان سیاسی سابق و از اعضای جبهه مشارکت ايران اسلامی در این زمینه در صفحه فیس‌بوک‌اش نوشته است: "پیمان عارفی شب گذشته در راه فرودگاه اهواز ناپدید و احتمالا متواری شده. همراه پیمان توضیح داده: پیمان اظهار کرد که حالم بد شده. من اتومبیل را متوقف کردم. پیاده شد. سریع به سمت دیگر جاده رفت. جلوی ماشینی را گرفت. سوار شد و رفت…"

سايت کلمه نيز نوشته است پیمان (امیررضا) عارفی با سپردن وثیقه یک میلیارد تومانی از زندان مسجد سلیمان به مرخصی آمده بود اما با وجود داشتن بلیت پرواز به تهران در ساعت هشت و ۳۰ دقيقه شب گذشته به تهران نیامد.

کلمه افزوده است: "از آن‌جا که وی یک هفته مرخصی دارد، قانونا تا پایان زمان مرخصی در محدوده داخل کشور محدودیتی برای تردد ندارد، اما این‌که وی در مراسم ختم مادر و همسرش حاضر نشده باعث گمانه‌زنی‌های مختلف از جمله فراری شدنش شده است."

گمانه‌زنی ديگر اين است که به‌دليل نامساعد بودن وضعيت روحی وی پس از اتفاق پیش آمده برای خانواده‌اش، وی شرایط روحی و روانی مناسبی ندارد تا تصميم‌گيری کند.

ناهید رحمانی و زیبا صادق‌زاده ، مادر و همسر پیمان عارفی چند روز پيش در راه بازگشت از ملاقات وی در یک سانحه رانندگی در جاده اهواز کشته شدند.

پیمان عارفی دو ماه پیش از دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۸ به همراه همسر خود به اتهام هواداری از انجمن پادشاهی بازداشت و در دادگاه به اعدام محکوم شد. حکم وی سپس در دادگاه تجدید نظر به ۱۵ سال در تبعید کاهش یافت.

وی با این‌که دو ماه پیش از انتخابات ۸۸ بازداشت شده بود، اما در دادگاه‌هایی که در جریان اعتراضات خیابانی پس از انتخابات به عنوان یکی از بازداشت‌شدگان حوادث انتخابات محاکمه شد و تحت فشار به دروغ اعتراف کرد که در زمان انتخابات در روند برگزاری انتخابات اخلال کرده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • farid

    امید است بسلامتی بتواند از  جهنم ولی فرار کند.