ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نزدیک به ۱۰درصد زنان ایرانی در شهرها معتادند

برپایه آمار اعلامی مشاور زنان دبيرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، در سال ۱۳۹۰ شمار زنان معتاد در شهرها ۹.۷ درصد و در روستاها ۵.۴۱ درصد بوده است.

زهرا بنيانيان، مشاور زنان دبيرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور، گفته است که نزدیک به ۱۰ درصد زنان ایرانی در شهرها معتادند.

به گزارش خبرگزاری مهر، این مقام دولتی ضمن اعلام این آمار اشاره کرد که بیشتر شمار زنان معتاد، در سنین ۲۰ تا ۳۶ سالگی قرار دارند و درصد معتادان زن نیز در شهرهای بزرگ در مقایسه با مناطق کوچک‌تر و روستاها بیشتر است.

هرچند که این مقام دولتی در همین گفت‌وگوی خود با خبرگزاری مهر، تایید کرده است که احتمال پنهان ماندن اعتیاد زنان در روستا‌ها یا شهرهای کوچک بیشتر است.

به گفته رحمانی فضلی ۷۵ درصد معتاد در ایران، دست‌کم مدرک دیپلم دارند و ۶۳ درصد آن‌ها هم متاهل هستند.

برپایه آمار اعلامی مشاور زنان دبيرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، در سال ۱۳۹۰، شمار زنان معتاد در شهرها ۹.۷ درصد و در روستاها ۵.۴۱ درصد بوده است.

از سویی دیگر، عبدالرضا رحمانی فضلی، رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور هم هفته پیش گفته بود که یک میلیون و ۳۲۵ هزار معتاد در کشور وجود دارد که از این میان، روزی هشت تا ۹ نفر بر اثر استفاده از این مواد مخدر جان خود را از دست می‌دهند.

به گفته این مقام دولتی، با احتساب خانواده‌های معتادان، دست‌کم شش میلیون  نفر در ایران درگیر مسئله اعتیاد و مواد مخدر هستند.

این آمار رسمی و دولتی است و به باور بسیاری از کارشناسان، شمار واقعی معتادان و خانواده‌هایی که درگیر مسئله اعتیاد هستند، بسیار بیشتر است.

به گفته رحمانی فضلی ۷۵ درصد معتاد ایران، دست‌کم مدرک دیپلم دارند و ۶۳ درصد آن‌ها نیز متاهل هستند.

به باور بسیاری از کارشناسان مسائل اجتماعی، علاوه بر شمار بالای معتادان در ایران، شمار بالای افرادی که در ارتباط با جرایم مواد مخدر بازداشت و در زندان‌ها نگه داشته می‌شوند نیز نگران کننده است و خانواده‌های پرشماری را درگیر کرده است.

در ۲۲ دی‌ماه گذشته، بابک دین‌پرست٬ معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر ایران گفته بود که سالانه، ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار نفر در رابطه با جرایم مختلف مواد مخدر بازداشت می‌شوند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.