ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

«هتل بزرگ بوداپست» جشنواره فیلم برلین را صورتی کرد

شصت و چهارمین جشنواره فیلم برلین با تجمل یک جشنواره مهم و با حضور ستارگان سینما کار خودش را آغاز کرد. «هتل بزرگ بوداپست» نخستین روز این جشنواره را صورتی کرد.

برلین، پایتخت آلمان در ماه فوریه با کن در ماه مه، آن هم در جنوب فرانسه تفاوت دارد. با این‌حال شصت و چهارمین جشنواره فیلم برلین با تجملی که در جشنواره فیلم کن سراغ داریم، کار خودش را آغاز کرد.

بیل موری بر فرش قرمز جشنواره فیلم برلین؛ دست در دست دو تن از همکاران جوانش

این جشنواره از ۱۷ بهمن (۶ فوریه) تا ۲۷ بهمن (۱۶فوریه) ادامه دارد.

جشنواره فیلم برلین با «هتل بزرگ بوداپست» ساخته وس اندرسن، فیلمساز آمریکایی افتتاح شد.

دیتر کوسلیک، مدیر جشنواره فیلم برلین در قصر برلیناله در میدان پوستدام از گروهی از بازیگران «هتل بزرگ بوداپست»، از بیل موری، جف پلدبلام، سیرشا رونان، تیلدا سوئینتن، آدرین برودی و ادوارد نورتن استقبال کرد.

بیل موری بازیگر ۶۳ ساله و کارکشته در پاسخ خبرنگاران که از او پرسیده بودند چرا با این‌همه تجربه، بازی در یک نقش مکمل را در فیلم وس اندرسن پذیرفته، گفت: « وس به ما وعده اضافه‌کاری، مزد کم و نان خشک و خالی داده بود.»

بیل موری پای ثابت فیلم‌های وس اندرسن است. از او پرسیدند که آیا پس از این همکاری‌های تنگاتنگ با وس اندرسن، نسبت به این کارگردان در او احساس پدرانه‌ای شکل نگرفته که او باز هم به شوخی پاسخ داد: «بچه‌های من به مؤدبی وس نیستند.»

«هتل بزرگ بوداپست»

ماجراهای «هتل بزرگ بوداپست» در هتلی به رنگ صورتی در یک شهر خیالی، یک شب پیش از آغاز جنگ جهانی دوم در بین مهمانان و خدمه این هتل اتفاق می‌افتد. یک جنایت و دزدیده شدن یک تابلوی گران‌قیمت عهد رنسانس این ماجراها را هیجان‌انگیز می‌کند.

پیش از نمایش«هتل بزرگ بوداپست» که افتتاحیه جشنواره فیلم برلین را به رنگ صورتی درآورد، دیتر کوسلیک داوران شصت و چهارمین دور این جشنواره را معرفی کرد.

جیمز شیمس، فیلمنامه‌نویس و تولیدکننده آمریکایی ریاست هیأت داوران جشنواره فیلم برلین در سال ۲۰۱۴ را به عهده دارد و همراه با میترا فراهانی (فیلمساز ایرانی)، میشل گونری (فیلمنامه‌نویس فرانسوی) گرتا گرویگ (بازیگر آمریکایی)، کریستوف والتس (بازیگر سر‌شناس اتریشی) باربارا بروکلی (یکی از تهیه‌کنندگان فیلم «اسکای فایل») همچنین تونی لانگ (بازیگر چینی در فیلم تحسین‌شده «استاد بزرگ» ساخته وونگ کار وای فیلم‌های شصت و چهارمین جشنواره فیلم برلین را داوری می‌کند.

جیمز شیمس به خبرنگاران گفت با شوق یک بچه کنجکاو که به سینما می‌رود این فیلم‌ها را تماشا خواهد کرد.

هیأت داوران جشنواره فیلم برلین در سال ۲۰۱۴

در شصت و چهارمین جشنواره فیلم برلین بیش از ۴۰۰ فیلم‌سینمایی، کوتاه، بلند و مستند به نمایش درمی‌آید که از میان آن‌ها ۲۰ فیلم از کشورهای آرژانتین، ژاپن، برزیل، بریتانیا، فرانسه، نروژ، چین و آمریکا برای به‌دست آوردن خرس طلایی این جشنواره با هم رقابت می‌کنند.

به گفته دیتر کوسلیک، مدیر جشنواره فیلم برلین موضوع فیلم‌هایی که در شصت و چهارمین دوره این جشنواره به نمایش درمی‌آیند، سکس، عشق، کلیسا، گناه و بازنگری در تاریخ است.

فیلم «قهرمان خارق‌العاده» ساخته جرج کلونی و همچنین نسخه سانسور نشده و کامل فیلم «نیمفومانیا» ساخته لرس فن تریر از دیگر فیلم‌هایی‌اند که در جشنواره فیلم برلین به نمایش درمی‌آیند.

مستندی که آلفرد هیچکاک درباره هولوکاست و قربانیانش ساخته است، برای نخستین بار به شکل کامل در جشنواره فیلم برلین به نمایش درمی‌آید.

در سال ۲۰۱۴ حدود ۴۵ فیلم از کارگردانان ایرانی برای شرکت در بخش‌های گوناگون جشنواره فیلم برلین معرفی شده بود که در ‌‌‌نهایت فیلم «عصبانی نیستم» از محصولات داخل کشور و دومین ساخته رضا درمیشیان در بخش «پانوراما» که معادل «نوعی نگاه» جشنواره فیلم کن است، پذیرفته شد.

سودابه مرتضایی، فیلمساز ایرانی‌تبار اتریشی

سودابه مرتضائی، با «ماکوندو»، اولین فیلم بلند داستانی‌اش به بخش اصلی برلیناله راه یافته. او از سوی کشور اتریش به جشنواره معرفی شده. «ماکوندو» داستان یک خانواده چچن را بازگو می‌کند که به اتریش پناهنده می‌شوند.

همچنین در بخش «فوروم» جشنواره فیلم برلین که معادل «پانزده روز کارگردانان» جشنواره فیلم کن است و بیشتر فیلم‌های مؤلف را انتخاب می‌کند، آخرین ساخته مهران تمدن به‌نام «ایرانی» به نمایش درمی‌آید.

نام حسین امینی بین حرفه‌ای‌های سینمای آمریکا و انگلیس به‌عنوان فیلمنامه‌نویس بسیار مطرح است. او به‌تازگی اولین فیلم سینمایی خود را در مقام کارگردان ساخته است. این فیلم که «دو چهره ژانویه» نام دارد در بخش «گالا» ی جشنواره فیلم برلین به‌نمایش در خواهد آمد. در این فیلم ویکو مورتنسن، کرستن دونست و اسکار ایزاک (بازیگر فیلم داخل لوین دیویس) بازی می‌کنند. حسین امینی فیلمنامه به‌یاد ماندنی «راندن» را نوشته است.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.