ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

جشنواره فیلم برلین؛ خرس طلایی به کدام فیلم می‌رسد؟

امشب برلیناله سرانجام برگزیدگانش را اعلام می‌کند. آیا این‌بار خرس طلایی بعد از ۱۴ سال به آمریکا خواهد رفت؟

امروز، شنبه، ۲۶ بهمن (۱۵ فوریه) سرانجام جشنواره فیلم برلین برگزیدگانش را اعلام می‌کند. ۲۰ فیلم در بخش اصلی برلیناله برای به دست آوردن خرس‌های این جشنواره با هم رقابت می‌کنند.

سودابه مرتضایی با بازیگران «ماکاندو»

ریچارد لینکلیتر، کارگردان آمریکایی با فیلم «بچگی» جشنواره فیلم برلین را به وجد آورده است. از این فیلم به عنوان یکی از نامزدهای خرس طلایی یاد می‌کنند.

شامگاه امروز در ساعت ۱۹ مراسم اختتامیه شصت و چهارمین جشنواره فیلم برلین در قصر برلیناله در میدان پوستدام برگزار می‌شود و از بین ۲۰ فیلمی که در بخش اصلی با هم رقابت می‌کردند، یک فیلم به عنوان بهترین فیلم جشنواره برگزیده و اعلام می‌شود. در هفت رشته مختلف سینمایی هم خرس‌های نقره‌ای به بهترین بازیگران، بهترین کارگردانی و بهترین فیلمنامه اهداء می‌شود.

جیمز شیمس، فیلمنامه‌نویس و تولیدکننده آمریکایی ریاست هیأت داوران جشنواره فیلم برلین در سال ۲۰۱۴ را به عهده دارد و همراه با میترا فراهانی (فیلمساز ایرانی)، میشل گونری (فیلمنامه‌نویس فرانسوی) گرتا گرویگ (بازیگر آمریکایی)، کریستوف والتس (بازیگر سر‌شناس اتریشی) باربارا بروکلی (یکی از تهیه‌کنندگان فیلم «اسکای فایل») همچنین تونی لانگ (بازیگر چینی در فیلم تحسین‌شده «استاد بزرگ» ساخته وونگ کار وای فیلم‌های شصت و چهارمین جشنواره فیلم برلین را داوری می‌کند.

یکی از مهم‌ترین فیلم‌ها در شصت و چهارمین جشنواره فیلم برلین فیلم «بچگی» ساخته ریچارد لینکلیتر، کارگردان آمریکایی است. لینکلیتر در این فیلم رشد یک کودک را که پدر و مادرش از هم طلاق گرفته‌اند، در طی دوازده سال نشان می‌دهد. اگر لینلیتر خرس طلایی برلیناله را به دست بیاورد، بعد از ۱۴ سال این نخستین بار خواهد بود که یک فیلمساز آمریکایی خرس طلایی جشنواره فیلم برلین را به دست می‌آورد.

«بچگی»، ساخته ریچارد لینکلیتر از بخت‌های برلین

آخرین بار در سال ۲۰۰۰ پل توماس آندرسن، کارگردان سرشناس آمریکایی به خاطر فیلم «ماگنولیا» خرس طلایی براین را از آن خودش کرده بود.

وس اندرسن با فیلم «هتل بزرگ بوداپست» هم یکی از نامزدهای خرس طلایی برلین است. با این فیلم شصت و چهارمین جشنواره فیلم برلین گشایش پیدا کرد.

از «او یه»، کارگردان چینی نیز به عنوان یکی از یخت‌های خرس طلایی برلین یاد می‌شود. او در فیلم «پیام کور» داستان گروهی از افراد نابینایی را نشان می‌دهد که از طریق ماساژدیگران روزگارشان را می‌گذرانند.

ماکاندو، نخستین فیلم داستانی سودابی مرتضایی، کارگردان اتریشی ایرانی‌تبار هم از فیلم‌های قابل تأمل شصت و چهارمین جشنواره فیلم برلین است.

قهرمان این فیلم پسرکی ۱۱ ساله به نام رمضان است که به همراه مادر و دو خواهر کوچک‌ترش از چچن به اتریش آمده و در محله پناهجویان در اقامتگاه «ماکاندو» زندگی می‌کند. او با وجود سن کم‌اش مسئولیت خانواده را به عهده گرفته، اما با آمدن مردی به نام عیسی که از هم‌رزمان پدرش بوده، او گرفتار یک بحران عاطفی ژرف می‌شود.

به دشواری می‌توان برگزیدگان جشنواره فیلم برلین را از قبل پیش‌بینی کرد. اما این فیلم‌ها بی‌تردید از بخت‌های برلیناله‌اند.

یکی از ویژگی‌های جشنواره فیلم برلین جایزه «تدی» است که به فیلم‌هایی از هم‌جنسگرایان اهداء می‌شود. جایزه «تدی» امسال به رزا فن پرانهایم و الفی میکش تعلق گرفت. از این دو فیلمساز جوان به عنوان فیلمسازانانی که با فیلم‌های متفاوت‌شان سینمای جوان را متحول کرده‌اند یاد شد.

جشنواره فیلم برلین روز یکشنبه،۲۷ بهمن (۱۶ فوریه) با به نمایش گذاشتن گزیده‌ای از بهترین فیلم‌های جشنواره به پایان می‌رسد.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.