ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

هشدار نماینده ولی‌فقیه در سپاه پیرامون "بسیجی‌هراسی"

علی‌ سعیدی در همایش دو

علی‌ سعیدی در همایش دو روزه روحانیون سپاه گفت، برخی با برچسب تندروی به دنبال القای حزب‌الله هراسی و بسیجی‌هراسی هستند.

علی سعیدی

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران می‌گوید القای تندروی در مورد جوانان انقلابی در واقع القای حزب‌الله هراسی و بسیجی‌هراسی است. او روز شنبه ۱۷ اسفند در گشایش همایش دو روزه روحانیون سپاه عنوان کرد که برخی جریانات، حزب‌اللهی‌ها را تندرو می‌نامند که بهتر است پیش از هرچیز معنای تندروی را ترجمه کنند.

به گفته سعیدی، بسیج نیز باید بداند که سلاحی به‌نام خشم مقدس دارد، ولی نباید در هر جایی از آن استفاده کند.

ظاهرا خطاب سعیدی به چهره‌های سیاسی و نمایندگان مجلس است که معترضان به روحانی در گفت‌وگوی تلفنی  با اوباما یا مخالفان توافق ژنو را "تندرو" می‌نامند.

هنگامی‌که حسن روحانی از سفرنیویورک بازگشت، گروهی به خودروی حامل او حمله کردند. رسانه‌های نزدیک به اصلاح‌طلبان از مهاجمان به عنوان "نیروهای حزب‌اللهی" نام بردند.

سعیدی هم‌چنین از نگرانی خامنه‌ای نسبت به وضعیت فرهنگی کشور یاد کرده و گفته است: « مسائلی که در روزنامه‌ها اتفاق می‌افتد مثل حمله به لایحه قصاص مسائل نامطلوبی هستند و موجبات نگرانی متدینین، مراجع عظام و مقام معظم رهبری شده‌اند.»

همایش دوروزه روحانیون سپاه سراسر کشور در ستاد فرماندهی کل سپاه امروز در تهران آغاز به کار کرده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.