ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مارکز، جادو و واقعیت

گابریل گارسیا مارکز، نویسنده رمان‌های

گابریل گارسیا مارکز، نویسنده رمان‌های «صد سال تنهایی»، «عشق در سال‌های وبا» و «پاییز پدرسالار» و برنده نوبل ادبی در سال ۱۹۸۲، شامگاه پنجشنبه، ۲۸ فروردین (۱۷ آوریل) درگذشت.

گابریل گارسیا مارکز، نویسنده رمان‌های «صد سال تنهایی»، «عشق در سال‌های وبا» و «پاییز پدرسالار» و برنده نوبل ادبی در سال ۱۹۸۲

خوان مانوئل سانتوس، رئیس جمهوری کلمبیا در صفحه توئیترش به مناسبت درگذشت او نوشت: «هزار سال تنهایی و اندوه به خاطر درگذشت بزرگ‌ترین نویسنده کلمبیا در همه دوران‌ها.»

از مارکز به عنوان ابداع‌کننده سبک «رئالیسم جادویی» یاد می‌کنند. بهمن فرزانه، مترجم فقید ایران، با ترجمه «صد سال تنهایی» فارسی‌زبانان را با مارکز و سبک رئالیسم جادویی آشنا کرد. این سبک به‌زودی در بین نویسندگان ایرانی مقلدانی نیز پیدا کرد.

با این‌حال باید پرسید به‌راستی اهمیت و ویژگی کار گابریل گارسیا مارکز در چیست؟ آیا همه آثار او ارزش و اهمیت یکسانی دارند؟ چرا او در جهان و در ایران هم نویسنده محبوب و پرخواننده‌ای است؟ دستاورد او برای ادبیات جهان در قرن بیستم چه بوده است؟

این پرسش‌ها را با حسین نوش‌آذر، نویسنده در میان گذاشتیم. گفت‌و گو با او را می‌شنوید.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • پرویز جاهد

    گفتگوی جالبی بود. مرسی از شهزاده و حسین نوش آذر به خاطر حرف ها و تحلیل دقیق اش از سبک نویسندگی مارکز و تاثیر او بر ادبیات داستانی ایران.