ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مرگ ۱۰۲ تن بر اثر سندروم تنفسی خاورميانه

بنا به گزارش «سی.ان.ان»، وزارت بهداشت عربستان سعودی تا کنون از ابتلای ۳۳۹ نفر به مرس خبر داده است که از ميان بيماران، ۱۰۲ نفر جان خود را از دست داده اند.

هفته گذشته تعداد موارد ابتلا به «سندروم تنفسی خاورميانه» (مرس) ۲۶ نفر افزايش يافت و به تعداد قربانيان اين بيماری نيز ۱۰ نفر افزوده شد.

وزارت بهداشت عربستان سعودی تا کنون از ابتلای ۳۳۹ نفر به مرس خبر داده است که از ميان بيماران، ۱۰۲ نفر جان خود را از دست داده اند

بنا به گزارش شبکه خبری «سی‌ان‌ان»، وزارت بهداشت عربستان سعودی تا کنون از ابتلای ۳۳۹ نفر به مرس خبر داده است که از ميان بيماران، ۱۰۲ نفر جان خود را از دست داده اند.

این بيماری سپتامبر سال ۲۰۱۲ (مهرماه سال ۱۳۹۲) کشف شد.

عربستان سعودی شاهد افزايش هشداردهنده موارد ابتلا به بيماری مرس در ماه گذشته بوده است و وزارت بهداشت  آن از شدت‌بخشيدن به تلاش‌ها برای مبارزه با اين ويروس خبر می‌دهد.

مقامات سعودی از «سازمان بهداشت جهانی» و گروهی از متخصصان پزشکی دعوت کرده اند تا اواخر ماه جاری در جلسه‌ای مشترک به بحث راجع به اين بيماری ويروسی بپردازند.

در همين رابطه، «رويترز» روز جمعه (پنجم ارديبهشت‌ماه) در گزارشی از طرح عربستان برای ساختن واکسن مرس خبر داد. با اين حال، متخصصان به رويترز گفته بودند که خبر اجرای چنين طرحی شايد تنها جنبه تبليغاتی داشته باشد.

به باور متخصصان، نه تنها ساختن واکسن برای ويروس مرس کار بسيار دشواری است، بلکه همچنين واکسيناسيون تمام جمعيت عربستان برای جلوگيری از اين بيماری که تنها امکان تاثيرگذاری بر بخش بسيار اندکی از جمعيت را داراست، منطقی به نظر نمی‌رسد. به باور آنها، تنها راه معقول از بين بردن شرايط انتقال اين بيماری از حيوانات به انسان و تلاش برای پيشگيری از آن است.

ويروس مرس متعلق به خانواده ويروس‌های سرماخوردگی است و به سيستم تنفسی حمله می‌کند. با اين حال، تاکنون سازمان بهداشت جهانی محدوديتی را برای سفر به عربستان لازم‌الاجرا تشخيص نداده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.