ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نامه به «یاهو»: به محدودیت کاربران در ایران پایان دهید

در نامه‌ای به شرکت ياهو، ۹ سازمان مدافع آزادی اينترنت از این شرکت خواستند خدمات پست الکترونيکی خود را برای کاربران جديد ايرانی از سر بگیرد.

۹ سازمان مدافع حقوق بشر و آزادی اينترنت سازمان مدافع حقوق بشر و آزادی اينترنت در نامه‌ای به شرکت «ياهو»، از آن خواستند تا به محدوديت‌های کاربران برای استفاده از خدمات این شرکت در داخل ايران پایان دهد.

به‌گزارش کمپين بين‌المللی حقوق بشر در ايران، امضا‌کنندگان این نامه از شرکت ياهو خواستند تا توانايی کاربران جديد ايرانی برای ثبت‌نام در خدمات پست الکترونيک ياهو را از سر بگيرد و اجازه پياده کردن نرم‌افزار «مسنجر» رايانه‌های شخصی را به آن‌ها بدهد.

در اين نامه، خدمات پست الکترونيک ياهو «محبوب‌ترين سرويس اينترنتی در ايران» عنوان شده که ۶۳ درصد کاربران این کشور از آن استفاده می‌کنند.

در سپتامبر ۲۰۱۳ شرکت ياهو شرايط ثبت پست الکترونيک خود برای کاربران جديد را تغيير داد و از کاربران جديد خواست تا برای حساب‌های تازه خود يک شماره تلفن ارائه کنند.

پيش‌شماره‌های تلفن چندين کشور تحت تحريم توسط آمريکا، شامل ايران، يا در فهرست نيستند يا در ثبت‌نام‌های جديد مورد قبول قرار نمی‌گيرند. در نتيجه، ثبت‌نام‌کنندگان جديد اين کشورها از دسترسی به خدمات پست الکترونيک محروم شده‌اند.

در این نامه همچنین آمده است، شرکت ياهو اجازه نمی‌دهد تا کاربران در کشورهای تحريم‌شده، از جمله ايران، نرم‌افزار «ياهو مسنجر» را که يک سرويس تماس تلفنی و ويديويی آنلاين است، پياده کنند.

امضاکنندگان نامه به شرکت یاهو: ۶۳ درصد کاربران ایران از خدمات پست الکترونيکی ياهو استفاده می‌کنند

امضاکنندگان نامه اين مورد را تناقض مستقيم با روح اعلامیه وزارت خزانه‌داری آمريکا در تاریخ ۳۰ ماه مه ۲۰۱۳ دانسته‌اند که به‌گفته آنان به‌صراحت از نقش بخش خصوصی در محافظت از آزادی بيان اينترنتی در ايران حمايت می‌کند و صدور فن‌آوری اطلاعات، شامل خدمات تجاری و نرم‌افزارهای مورد نياز «برای تبادل ارتباطات شخصی بر روی اينترنت، از جمله پيام‌های فوری، چت و ای‌ميل، شبکه‌های اجتماعی، به اشتراک گذاشتن عکس‌ها و فيلم‌ها، مرورگری وب، و وبلاگ نويسی» در ايران را مجاز اعلام می‌کند.

این نامه که در تاريخ ۱۴ نوامبر ۲۰۱۳ برای مريسا ماير، رئيس شرکت ياهو، ارسال و روز جمعه دوم ماه مه (۱۲ اردیبهشت) علنی شد، از سوی گروه‌ها و سازمان‌هایی چون ديده‌بان حقوق بشر، بنیاد مرزهای الکترونيک، اکسس، انستيتوی فن‌آوری بازِ بنياد نيو آمريکن، شورای ملی ايرانيان و آمريکاييان، پايا، اصل ۱۹، اتحاد برای ايران و کمپين بين‌المللی حقوق بشر در ايران امضا شده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • ستاره

    گربه را گفتند گهت دارو!حالا حکاىت ىاهوست!