ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

حداد عادل: از فتنه‌گران ۸۸ در مديريت‌های حساس استفاده نشود

غلام‌علی حداد عادل، به مسئولان دولتی هشدار داد که از کسانی که در رویدادهای سال ۸۸ خورشیدی شرکت داشتند نباید در «مدیریت‌های حساس» استفاده کرد.

غلام‌علی حداد عادل، نماينده تهران در مجلس ایران، در سخنرانی پيش از خطبه‌های نماز جمعه قم به مسئولان دولتی هشدار داد که از کسانی که در رویدادهای سال ۸۸ خورشیدی شرکت داشتند نباید در «مدیریت‌های حساس» استفاده کرد.

غلام‌علی حداد عادل، نماينده تهران در مجلس ایران

به‌گزارش خبرگزاری مهر، حداد عادل گفت: «ما (مجلس) همواره توصيه داريم کسانی که سابقه بدی دارند و در فتنه ۸۸ حضور داشتند در مديريت‌های حساس کشور از آنان استفاده نشود.»

وی تأکید کرد: «مخصوصا در دانشگاه‌ها که بايد مراقب بود حرکاتی صورت نگيرد که وضع دانشگاه‌ها دشمنان را خوشحال و دوستان را نگران کند.»

به‌گفته وی آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران نیز از روز اول کار دولت جديد اين مسأله را متذکر شده که فضای دانشگاه‌ها بايد آرام و بدون تشنج و اضطراب‌های سياسی باشد.

استفاده از مخالفان حکومت و کسانی که در رویدادهای سال ۸۸ خورشیدی شرکت داشتند یکی از دغدغه‌های همیشگی نیروهای اصولگرایی است که خود پایبند رهبر جمهوری اسلامی می‌دانند.

این در حالی است که بسیاری از استادان و دانشجویان مخالف در دانشگاه‌ها یا از کار برکنار شده‌اند یا زود بازنشسته شده‌اند و یا از تحصیل محروم و ستاره‌دار شده‌اند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • Samad

    به حال مردم و کشوری که سیاستمدار صاحب نفوذش یک نویسنده ی کتاب دینی کودکان است باید گریست. اگر مردم ایران اندک عزت نفسی می داشتند نباید شاهد چنین روزی می بودیم که حقیرترین آنها در مسند قدرت قرار گیرند. این آقا مثلا در قوه ی قانوگذاری کشور فعالیت دارد ولی به وفور از الفاظی استفاده می کند که هیچ بار حقوقی و قانونی ندارد. فتنه یعنی چه؟ کجای قانون کشور اسمی از فتنه به عنوان یک جرم برده شده؟ معیارهای آن چیست که انگش را بر حسب میل می توان به هر کسی زد؟ به عنوان کسی از نسل بعد از انقلاب به این نتیجه رسیده ام که تمام ماجرای انقلاب بهانه ای بود تا عده ای دزد و دغل جایگاه عده ای دیگر را که تنها خور بودند را به دست آورند و دیگر هیچ. این آدمها از همان ابتدا چنین برنامه ای را دنبال می کرده اند و ملت و روشنفکران ساده لوح هنوز هم که هنوزه است متوجه نشده اند که دعوا تنها و تنها بر سر لحاف ملا بوده و بس! مرده شور اسلام و انقلاب و دفاع مقدس و سازندگی و اصلاحات و مدیریت جهانی و بهار و بازگشت به عصر طلایی و فتنه و اعتدالتان را یک جا ببرد که جز خسارت و حقارت هیچ چیز برای ایران نداشته!