ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

«مذاکره ایران و روسیه برای ساخت هشت راکتور»

یک مقام آگاه، رایزنی و

یک مقام آگاه، رایزنی و مذاکرات میان ایران و روسیه را برای ساخت «هشت راکتور» هسته‌ای تایید کرد.

نیروگاه هسته ای بوشهر، تنها نیروگاه برق اتمی ایران، با همکاری روسیه ساخته شده است

روز پنج‌شنبه یکم خردادماه (۲۲  ماه مه)، خبرگزاری روسی ریانووستی گزارش داد یک مقام آگاه روسی اعلام کرده است که روسیه امکان دارد توافقنامه‌ای با ایران برای ساخت هشت راکتور جدید هسته‌ای در این کشور امضا کند.

از این هشت راکتور، دو راکتور جدید ممکن است در بوشهر و شش راکتور نیز در نقاط دیگر ایران ساخته شوند.

حال به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) یک مقام آگاه ایرانی درباره برخی اخبار مبنی بر مذاکرات میان تهران و مسکو گفته است که بر اساس پروتکلی که میان ایران و روسیه به تفاهم رسیده است، امکان مذاکره و توافق برای ساخت هشت راکتور اتمی وجود دارد و اگر این پروتکل امضا شود در اصل مجوز ساخت این راکتورها صادر شده است.

به گفته وی، «این امر مستلزم توافق‌های تجاری و فنی بعد از توافق حقوقی میان دو کشور است».

این مقام آگاه همچنین خبر داده است که ایران «تاکنون با روسیه درباره دو راکتور قدرت به تفاهم و توافق‌های اصولی» رسیده‌ است و «احتمال توافق بر سر تعداد بیشتری از راکتورهای هسته‌ای تحت شرایط خاص خود وجود دارد».

وی در عین حال تاکید کرد که مذاکرات برای رسیدن به توافق نهایی برای ساخت دو راکتور همچنان ادامه دارد و مراحل قانونی‌اش را به لحاظ فنی - حقوقی طی می کند.

بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی، چندی پیش در سفر به روسیه مذاکرات اولیه مربوط به ساخت دو راکتور را انجام داده بود.

نیروگاه هسته ای بوشهر که تنها نیروگاه برق اتمی ایران است نیز با همکاری روسیه ساخته شده، اما بارها تکمیل آن به تعویق افتاد.

روسیه شهریورماه سال ۱۳۹۲ کنترل این نیروگاه را به ایران سپرد.

ایران اعلام کرده که در برنامه میان‌مدت خود تولید برق تا ده هزار مگاوات را از طریق برق هسته‌ای در دستور کار خود قرار داده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.