ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

بازرسان آخرین سلاح‌های شیمیایی سوریه را خارج کردند

سازمان منع سلاح‌های شیمیایی اعلام کرد که آخرین محموله سلاح‌های شیمیایی سوریه از بندر لاذقیه با کشتی خارج شد تا بر روی یک ناو جنگی آمریکا نابود شوند.

بازرسان بین‌المللی سلاح‌های شیمیایی اعلام کردند که یک کشتی باری آخرین محموله سلاح‌های شیمیایی مخفی سوریه را از این کشور خارج کرد. این سلاح‌ها باید به یک ناو جنگی ایالات متحده منتقل شده و سپس نابود شوند.

به‌گزارش رویترز، احمد اوزومجو، رئیس سازمان منع سلاح‌های شیمیایی گفت آخرین محموله سلاح‌های شیمیایی سوریه روز دوشنبه (۲۳ ژوئن / دوم تير) توسط کشتی از بندر لاذقیه به خارج از سوریه منتقل شد.

همزمان سازمان منع سلاح‌های شیمیایی به کاوش‌های خود در مورد حملات شیمیایی حکومت سوریه ادامه می‌دهد.

احمد اوزومجو گفت برای روشن شدن حملات شیمیایی نیاز به زمان بیشتری است. پیش از این، بازرسان شواهدی درباره حملات منظم حکومت بشار اسد با «مواد شیمیایی سمی، احتمالا مواد محرک دستگاه تنفسی مانند گاز کلر» گزارش داده بودند.

سازمان منع سلاح‌های شیمیایی ماه گذشته یک گروه حقیقت‌یاب به شمال سوریه فرستاد تا چند رویداد در این پیوند را بررسی کنند.

سازمان منع سلاح‌های شیمیایی می‌گوید آخرين محموله سلاح‌های شیمیایی که خارج شده حدود هشت درصد از سلاح‌های اعلام شده سوریه، یعنی در حدود ۱۰۰ تن را شامل می‌شود. ۹۲ درصد از این سلاح‌ها پیش از این از سوریه خارج شده بودند.

انتقال سلاح‌های شیمیایی از سوریه همواره به‌دلیل درگیری‌های نظامی شدید در این کشور به تعویق افتاده بود.

این سلاح‌ها از بندر لاذقیه به ایتالیا انتقال یافتند و در آن‌جا بر روی یک ناو جنگی آمریکا نابود خواهند شد؛ روندی که حدود چهار ماه به‌طول خواهد انجامید.

افزون بر این، اکنون نابودی پایگاه‌ها و تونل‌های ساخته‌شده مربوط به برنامه سلاح‌های شیمیایی سوریه نیز در دستور کار است.

دمشق در تابستان سال ۲۰۱۳، هنگامی که آمریکا به‌دلیل سلاح‌های شیمیایی سوریه و نسبت دادن حملات شیمیایی به حکومت این کشور تصمیم به حمله نظامی گرفت، با نابودی سلاح‌های شیمیایی خود موافقت کرد.

در ماه اوت ۲۰۱۳ در نزدیکی دمشق بر اثر حمله شیمیایی با گاز سمی «سارین» یک هزار و ۴۰۰ نفر کشته شدند. کشورهای غربی حکومت بشار اسد را مسئول این حمله دانستند و حکومت سوریه نیز شورشیان مخالف را عامل آن دانست.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.