ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

رئیس سازمان بسيج: آرايش‌گران نقش مهمی در جبهه فرهنگی دارند

محمدرضا نقدی، رئيس سازمان بسيج مستضعفين گفت که آن‌هايی که ظاهر خود را مطابق مدل‌های غربی آرايش می‌کنند، بايد بدانند که اين ظاهر بر باطن آن‌ها تأثير خواهد گذاشت و در نتیجه صنف آرايش‌گران در اين عرصه نقش مهمی دارند.

محمدرضا نقدی، رئيس سازمان بسيج مستضعفين، گفته آن‌هايی که ظاهر خود را مطابق مدل‌های غربی آرايش می‌کنند، بايد بدانند که اين ظاهر بر باطن آن‌ها تأثير خواهد گذاشت و صنف آرایش‌گران در این عرصه نقش مهمی دارند.

به گزارش سايت بسيج، نقدی در «يادواره ۲۰۰ شهيد صنف آرايشگر مردانه» که در مشهد برگزار شد، گفت: «اين از افتخارات و فرصت‌های پيرايش‌گران است که با نيت درست الهی برای خدا و مبارزه در جنگ فرهنگی کار کنند. پس آرايش‌گران نقش به سزايی در جبهه فرهنگی انقلاب بر عهده دارند.»

به گفته وی «چنين شغلی برای آرايش‌گران مايه افتخار است چراکه آرايش‌گر هر روز صبح می‌تواند وقتی که ابزار کارش را برمی دارد، نيت کند که خداوندا آن‌چنان که دوست می‌داری زيبايی مخلوقات را، من می‌ خواهم اين زيبايی را جلوه‌گر کنم و از اين راه به خداوند بزرگ تقرب پيدا کنم.»

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • امید

    کلمه جبهه رو هم اینا به لجن کشیدن. جتهه نرم. ج رادیو .جبهه فرهنگ . جبهه .... و....... و...... . . جبهه جی زده این یارو شرداره. !!!!!!!

  • بهنام

    واقعآ انسان از شنیدن این چرندیات متاسف میشود و تاسف بیشتر اینکه یک اجنبی برای ملت ایران تعیین تکلیف کند از کج فهمی و بیسوادی و بی فرهنگی او ، همین بس که این چرندیات را بهم بافته است . یکی نیست به این تبعه بیگانه عراقی بگوید الان که داعش در حال تصرف عراق است چرا به عراق نرفته و از خاک کشور خود دفاع نمیکند ، تا بلکه آنجا به تیر غیب گرفتار آمده و شرتان برای همیشه از سر ملت ایران کم شود البته اینها همه مزدورند و نان را به نرخ روز میخورند و هیچ حسی از وطن پرستی در آنان وجود ندارد .