ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ابراز نگرانی وزير بهداشت از افزايش سقط جنين‌های زيرزمينی

حسن قاضی‌زاده هاشمی، وزير بهداشت ايران با انتقاد از تعيين مجازات برای روش‌های جلوگيری از بارداری گفت نگران اين است که با چنين تصميمات «نادرستی» دوباره «فعاليت‌های زيرزمينی دو دهه قبل و سقط‌های غيرقانونی» گسترش پيدا کند.

حسن قاضی‌زاده هاشمی، وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ايران با انتقاد از تعيين مجازات برای روش‌های جلوگيری از بارداری گفت نگران اين است که با چنين تصميمات «نادرستی» دوباره «فعاليت‌های زيرزمينی دو دهه قبل و سقط‌های غيرقانونی» گسترش پيدا کند.

حسن قاضی‌زاده هاشمی، وزير بهداشت: هرجا برخورد سلبی داشته‌ايم نتيجه نگرفته‌ايم و هيچ‌وقت از اين طريق موفق عمل نکرده‌ايم.

به گزارش روزنامه شرق، وی افزود: «من بارها گفته‌ام که در بحث جمعيت اقدام ما بايد اقناعی باشد. جامعه بايد باور کند که به‌خاطر کشور، به‌خاطر امنيت کشور، استقلال کشور و پيشرفت کشور نياز به نيروی جوان دارد. نبايد بگذاريم جمعيت کشور پير شود.»

به‌گفته هاشمی «برخورد سلبی با مردم جواب نمی‌دهد، به‌ سال‌های گذشته نگاه کنيد هرجا برخورد سلبی داشته‌ايم نتيجه نگرفته‌ايم و هيچ‌وقت از اين طريق موفق عمل نکرده‌ايم.»

چند روز پيش کليات طرح افزايش نرخ باروری و پيشگيری از کاهش رشد جمعيت، با رأی ۱۰۶نماينده مجلس ايران تصويب شد.

در صورت تصويب جزئيات اين طرح، بين دوتا پنجسال مجازات حبس برای انجام عمل‌های جراحی وازکتومی و توبکتومی اعمال می‌شود.

مهدی دواتگری، نماينده مراغه در مخالفت با اين طرح گفت، تصويب چنين قانونی باعث خواهد شد که عمل‌های ياد شده (بستن لوله‌ها در مرد و زن) به صورت غيرقانونی و در پستوها و مطب‌ها انجام گيرد.

علی مطهری از نمايندگان موافق اين طرح اما با استناد به «فتوای امام خمينی»، عقيم‌سازی دايمی و بازگشت‌ناپذير را حرام خواند.

موج تشويق به فرزندآوری که اينک با تهديد همراه شده، در پی سخنرانی آيت‌الله خامنه‌ای در مهر ماه ۱۳۹۲در بجنورد به راه افتاد. در نخستين گام، وزارت بهداشت عمل‌های رايگان عقيم سازی در بيمارستان‌های دولتی را برچيد. آموزش رايج  روش‌های پيشگيری در روستاها و شهرستان‌ها نيز متوقف شدند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • Samad

    به نظر من موسسه ی رویان باید وارد کار شود و با تکثیر غیر جنسی، نوزاد یک روزه تحویل بازار بدهد. موسسات نوزاد پروری هم می توانند آنها را بر اساس موازین شرع و خواسته های نظام برای بازار کار ایران پرورش بدهند. اینجوری دیگر لازم نیست مقامات منت مردم ایران را بکشند. این برداشتی آزاد از رمان قلعه ی حیوانات و آزمایشات آلمان نازی برای تولید انسان برتر بود.

  • بهنام

    خودشان هم نمیدانند دارند چه غلطی میکنند . حیوانات هم که میگویند عقل و شعور ندارند ، اگر آب و غذای کافی در اخنیار داشته باشند ، زاد و ولد بیشتری میکنند . انسانها هم اگر وضعیت اقتصادی خوب باشد به دنبال داشتن بچه میروند . اما در ایران امروز و با این مشکلات سخت اقتصادی ، دیگر کسی به سختی میتواند ازدواج کند ، چه رسد به بچه دار شدن .