ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

«تلاش برای حل و فصل استيضاح وزير علوم قبل از طرح در مجلس»

معاون رئيس‌جمهور ايران در امور مجلس درباره استيضاح رضا فرجی‌دانا، وزير علوم، گفت: «تلاش معاونت پارلمانی بر اين است که استيضاح درباره هيچ وزيری مطرح نشود و قبل از رسيدن به مرحله استيضاح حل و فصل شود.»

مجيد انصاری، معاون رئيس‌جمهور ايران در امور مجلس درباره استيضاح رضا فرجی‌دانا، وزير علوم، تحقيقات و فن‌آوری گفت: «تلاش معاونت پارلمانی بر اين است که استيضاح درباره هيچ وزيری مطرح نشود و قبل از رسيدن به مرحله استيضاح حل و فصل شود.»

شماری از نمايندگان مجلس ایران در هفته نخست تيرماه، طرح استيضاح رضا فرجی‌دانا، وزير علوم را تسليم هیأت رئيسه مجلس کردند.

مجيد انصاری در گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت افزود: «طی يکی دو هفته گذشته جلسات فشرده‌ای بين نمايندگان درخواست‌کننده استيضاح با وزير علوم و نواب رئيس و رئيس مجلس برگزار شد.»

به گفته وی «تلاش هيأت رئيسه مجلس و دولت بر ايجاد وفاق است تا مسأله استيضاح منتفی شود.»

شماری از نمايندگان مجلس ایران در هفته نخست تيرماه سال جاری، طرح استيضاح رضا فرجی‌دانا، وزير علوم را تسليم هیأت رئيسه مجلس کردند.

به گفته حجت‌الله درويش‌پور، عضو کميسيون آموزش مجلس، «برخی از نمايندگان اصولگرای مجلس شورای اسلامی، طرح استيضاح وزير علوم را امضا کرده‌اند و دليل آن هم از جمله انتصابات اخير رؤسای دانشگاه تهران، شريف و چند دانشگاه ديگر و همچنين استفاده از مشاورين از جمله توفيقی بوده است.»

همچنين به گفته الياس نادران، نماينده مجلس و از امضاکنندگان طرح استيضاح، بازگشت دانشجويان ستاره‌دار، انتصاب‌های وزارت علوم و فرايند انتخاب رؤسای دانشگاه‌ها از ديگر دلايل استيضاح است.

شماری از نمايندگان مجلس می‌گويند طرح استيضاح وزير علوم با «اهداف سياسی» همراه است.

در همين حال بيش از ۹۰۰ تن از استادان دانشگاه‌های ايران طی چند نامه پشتيبانی خود را از وزير علوم اعلام کرده‌اند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • ارسطو

    خود کرده را تدبير نيست آقای دکتر فرجی با افشای 3000 بورسيه قبيله ای مسئله جديدی را مطرح نکرده است. اين جريان از اوايل انقلاب با تخصيص سهميه برای ورود به دانشگاه برای رزمندگان و ساير اعوان و انصار شروع گرديد و در طی کوتاه مدت افراد ضعيفی چون مهدی زاهدی؛ کامران دانشجو؛ داداش کوچولوی کوچيک زاييده بعنوان هييت علمی دانشگاه ها را به تصرف خودشان درآوردند. امروز خیلی دير است که بپذيريم ورود به دانشگاه يا عضويت بعنوان هيئت علمی نيازمند استانداردهای بالايي است و نبايد بصورت هديه و غنايم جنگی با آن برخورد شود. فسادی که از ورود اين نا اهلان به دانشگاه ها ايجاد شده با آب زمزم هم پاک نمی شود و بعيد می دانم اين ويرانه به اين راحتی ها درست شدنی باشد. نمايندگان مجلس هم به اين راحتی ها از خر مراد پايين نمی آيند و از بد نامی هم هیچ واهمه ای ندارند.