ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سراج میردامادی را به شش سال زندان محکوم کردند

شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی حکم بدوی حبس تعزیری این خبرنگار را صادر کرده است. یک رسانه امنیتی پیشتر از "قاطعیت مضاعف" دستگاه قضایی در بررسی پرونده سراج میردامادی خبر داده بود.

روز یکشنبه ۵ مرداد (۲۷ ژوئیه) جلسه محاکمه سراج الدین میردامادی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد. بنابر حکم بدوی این دادگاه، برای این خبرنگار شش سال زندان بریده‌اند. این حکم ظرف مدت ۲۰ روز قابل اعتراض است.

سراج الدین میردامادی، با رادیو زمانه همکاری آزاد به صورت تهیه مصاحبه داشته است. او که در زمان اقامتش در پاریس، با رسانه‌های مختلف  همکاری می‌کرد، بلافاصله پس از انتخاب حسن روحانی در مقام ریاست جمهوری، به این امید که وضع تغییر کرده است، به ایران بازگشت. پاسپورتش را گرفتند و  بارها او را برای بازجویی فراخواندند. سراج میردامادی را سرانجام در اردیبهشت امسال دستگیر کردند.

جلسه محاکمه سراج میردامادی در روز ۳۰ تیر برگزار شده بود.

بنابر گزارش ایسنا، گیتی پورفاضل، وکیل سراج میردامادی، پس از جلسه دادگاه اعلام کرد: ««در جلسه امروز دادگاه اتهامات فعالیت تبلیغی علیه نظام و اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت کشور به موکلم تفهیم شد و ما به دفاع در برابر این اتهامات پرداختیم.»

«قاطعیت مضاعف»

به تازگی سایتی به اسم "خبرگزاری پارس" − که مشابه کیهان و رجانیوز و جهان‌نیوز و دیگر رسانه‌های متصل به نیروهای امنیتی است و مطالب آن در کیهان بازنشر می‌یابد − نوشته بود که دستگیری سراج میردامادی برای مقابله با "روند ورود فتنه‌گران به داخل کشور" صورت گرفته است.به نوشته این "خبرگزاری" « بعد از انتخابات ۲۴ خرداد ۹۳، برخي فتنه‌گران كه از كشور گريخته بودند تلاش هاي بسياري كردند كه مجددا به داخل برگردند ليكن با عمليات وسيع قضايي و برخي نهادهاي مختلف نظام، عملا روند بازگشت آنها متوقف شد.»

به نوشته "پارس" برای کسانی نظیر سراج الدین میردامادی پرونده گشوده شد و آنچنان که این خبرگزاری تصریح کرده است «با جمع بندي صورت گرفته و پشتيباني مسئولين ارشد قضايي، دادستاني و قضات با قاطعيت مضاعف به این پرونده ها رسيدگي مي‌كنند.»

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • farid

    خبرگزاری کار ایران (ایلنا) پنج‌شنبه گذشته، دوم مرداد، گزارش داده بود که در جلسه کمیسیون فرهنگی شورای شهر زنجان، اعضای خانه مطبوعات این استان حضور داشتند که "رئیس شورای شهر در جواب انتقاد یکی از خبرنگاران، او را کتک زد."!! خبرنگاری که گفته می‌شود رئیس شورای شهر او را کتک زده، قائم مقام خانه مطبوعات استان زنجان است. آراض ضیایی، رئیس شورای شهر زنجان پیش‌تر فرماندار شهر زنجان بوده است. مدیر کل فرهنگ و ارشاد استان زنجان می‌گوید این اولین‌بار نیست که خبرنگاران در استان زنجان مورد اهانت قرار می‌گیرند و این موضوع پیش‌تر هم سابقه داشته است !!