ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

تخریب ساختمان‌های غیر قانونی در پارک ملی خجیر در تهران

پارک ملی خجیر و سرخه حصار در تهران بارها مورد دست اندازی قرار گرفته. سازمان محیط زیست به تازگی خبر از تخریب برخی ساختمان‌های غیر قانونی در این پارک داده است.

سازمان حفاظت محیط زیست ایران بار دیگر خبر از تخریب ساخت و سازهای غیر مجاز در یکی از پارک‌های ملی داده است.

اراضی پارک ملی خجیر بارها مورد دست اندازی قرار گرفته است

خبرگزاری مهر روز ۱۴ مرداد گزارش داد که ماموران یگان حفاظت این سازمان با حضور در «پارک ملی خجیر و سرخه حصار» در استان تهران اقدام به «تخریب و قلع و قمع» ساختمان‌ها و مستحدثات غیرمجاز کرده‌اند.

این ساخت وساز‌ها در حاشیه روستای سعید آباد بوده است.

سرپرست اداره پارک های ملی خجیر و سرخه حصار هرگونه ساخت و ساز در پارک های ملی رامطابق قانون ممنوع دانست و گفت:«به منظور برخورد قانونی با افراد خاطی پیگیری از طریق مراجع قضایی در حال انجام است».

این حداقل دومین بار ظرف چند ماه گذشته است که سازمان حفاظت محیط زیست از ساخت و سازهای غیر قانونی در پارک ملی خجیر و سرخه حصار مطلع شده و نسبت به تخریب آن‌ها اقدام کرده است.

در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۳ نیز ۱۸ هزار متر مربع از ساخت و سازهای غیر قانونی در زمین‌های این پارک ملی تخریب شدند.

این بخش از زمین‌های پارک ملی خجیر و سرخه حصار به صورت غیرقانونی تصرف شده و در آن ساخت وساز، فنس‌کشی و حفر چاه صورت گرفته بود.

سرخه‌حصار یکی از قدیمی‌ترین شکارگاه‌های ایران است که در شرق تهران قرارگرفته و مساحت آن در حدود ۹۱۶۸ هکتار است.

این منطقه از سال ۱۳۵۹ به عنوان پارک ملی به ثبت رسیده است.

تصرف و ساخت و ساز غیرقانونی در پارک‌های ملی، مناطق حفاظت شده و اراضی منابع طبیعی تنها محدود به پارک ملی خجیر و سرخه حصار نیست.

در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۳ نیز دستور توقف احداث هتل بزرگ «آریانا» در حریم رودخانه جاجرود در استان تهران صادر شد.

این هتل ۵ ستاره در ابتدای مسیر تهران به فشم در منطقه زردبند به فاصله چند متری رودخانه در حال احداث بود. پیگیری‌ها و شکایت‌ها سازمان حفاظت محیط زیست توانست این پروژه را متوقف کند.

در دوم مرداد ۹۳ نیز داره کل منابع طبیعی و آبخیز داری استان سمنان اعلام کرد یگان حفاظت این استان توانسته است ده‌ها هکتار از زمین‌هایی طبیعی این استان را از متصرفان پس بگیرد.

زمین‌های منطقه حفاظت شده «دلون» در استان کهگیلویه و بویر‌احمد نیز مورد دست‌اندازی برخی نهادها و شرکت‌هایی قرار گرفته که قصد ایجاد تاسیسات «غیرقانونی» در این منطقه را دارند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.