ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

هفتاد و یکمین جشنواره فیلم ونیز با بنی‌اعتماد، مخملباف و ایناریتو

جشنواره فیلم ونیز با «مرد پرنده» ساخته آلخاندرو گونزالز اینیاریتو آغاز شد. «قصه‌ها» از رخشان بنی‌اعتماد و «رییس جمهور» ساخته محسن مخملباف هم در این جشنواره شرکت دارند.

هفتاد و یکمین دوره جشنواره جهانی فیلم ونیز چهارشنبه ۲۷ اوت با نمایش فیلم «مرد پرنده» ساخته آلخاندرو گونزالز اینیاریتو، کارگردان نام‌آشنای مکزیکی آغاز شد. سینمای ایران این‌بار در جشنواره فیلم ونیز حضور برجسته‌ای دارد: فیلم «قصه‌ها» ساخته رخشان بنی اعتماد به‌عنوان نماینده سینمای ایران به بخش مسابقه راه پیدا کرده و فیلم «رییس جمهور» ساخته متفاوت محسن مخملباف نیز قرار است تماشاگران را غافلگیر کند.

رخشان بنی‌اعتماد، پشت صحنه فیلمبرداری از فیلم «قصه‌ها»

برگزارکنندگان جشنواره فیلم ونیز در ماه‌های گذشته ۱۸۰۰ فیلم کوتاه و ۱۶۰۰ فیلم سینمایی و فیلم مستند از سراسر جهان را بررسی کرده‌اند و از آن میان ۵۵ فیلم را برای نمایش در هفتاد و یکمین جشنواره فیلم ونیز برگزیده‌اند. آندره کونچالوفسکی، سینماگر کهنه‌کار روس هم با فیلمی درباره مشکلات انسان با مدرنیته در بخش مسابقه حضور دارد.

آلبرتو باربارا، مدیر جشنواره فیلم ونیز درباره تنوع برنامه‌های این جشنواره در سال ۲۰۱۴ گفت: «این فقط یک برنامه متنوع نیست. فیلم‌های جشنواره ونیز را از ۴۰ کشور مختلف انتخاب کردیم. برای اولین بار در تاریخ جشنواره فیلم ونیز سینمای جهان به این شکل گسترده حضور دارد.»

فیلم‌های ایرانی در جشنواره فیلم ونیز

آلبرتو باربارا، مدیر جشنواره فیلم ونیز

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های جشنواره فیلم ونیز این است که برخی از فیلم‌های اجتماعی و سینمای مؤلف را در سطح جهان معرفی می‌کند. این‌بار سینمای اجتماعی ایران حضور شاخصی در جشنواره فیلم ونیز دارد. فیلم «قصه‌ها» که از نمایش عمومی محروم مانده بود، در بخش مسابقه شرکت دارد. در این فیلم، رخشان بنی‌اعتماد سراغ شخصیت‌های فیلم‌های پیشین‌اش، آثاری مثل «خارج از محدوده»، «روسری آبی»، «گیلانه» و «خون‌بازی» رفته و دگرگونی‌های زندگی آنان را در سایه تحولات سیاسی و اجتماعی پس از وقایع ۲۲ خرداد ۸۸ بررسیده است. کتایون شهابی، پخش‌کننده فیلم، پخش‌ جهانی این فیلم را به عهده دارد.

«خانه ۹۹» ساخته رامین بحرانی، فیلمساز ایرانی‌تبار آمریکایی که با همکاری امیر نادری، فیلمساز سرشناس ایرانی ساخته شده، به بخش مسابقه جشنواره فیلم ونیز راه پیدا کرده است.

در افتتاحیه بخش «افق‌ها»ی جشنواره فیلم ونیز که معادل «نوعی نگاه» جشنواره فیلم کن است و از اهمیت خوبی برخوردار است، «رییس جمهور»، آخرین ساخته محسن مخملباف محصول مشترک انگلیس، گرجستان، فرانسه و آلمان به نمایش درمی‌آید.

نمایی از «رییس جمهور» تازه‌ترین فیلم محسن مخلمباف

فیلم «رییس جمهور» یک کمدی نامتعارف است که به گفته آلبرتو باربارا، مدیر جشنواره فیلم ونیز تماشاگران را غافلگیر کرد.

فیلم کوتاه «بچه» ساخته علی اصغری در جشنواره فیلم ونیز به نمایش درمی‌آید. این فیلم محصول مشترک ایران و ایتالیاست.

«مرد پرنده» و سالخورده‌ترین کارگردان جهان

آلخاندرو گونزالز اینیاریتو، کارگردان نام‌آشنای مکزیکی در «مرد پرنده»، مایکل کیتون، ستاره سابق فیلم‌های بتمن نقش ستاره‌ سینمایی را ایفا می‌کند که تلاش می‌کند زندگی حرفه‌ای در سینما را به شکل محترمانه‌ای به سرانجام برساند؛ فیلمی درباره دنیای سینما به عنوان فیلم افتتاحیه باسابقه‌ترین جشنواره فیلم اروپا.

رامین بحرانی با فیلم «۹۹ خانه» در ونیز

ابل فررا، کارگردان سینمای مؤلف آمریکا با فیلم «پازولینی» در بخش مسابقه جشنواره فیلم ونیز شرکت دارد. این فیلم هم درباره سینماست. فررا در این فیلم روز آخر زندگی پازولینی را پیش از آنکه به قتل برسد روایت می‌کند.

آل‌ پاچینو، جنیفر آلیستون، کاترین دنو، بن کینگزلی و بیل مورای از ستارگان سرشنای سینمای جهان‌اند که با حضورشان در ونیز به قدیمی‌ترین جشنواره سینمای اروپا رنگی از شکوه و جلال می‌بخشند.

مانوئل د الیویرا، کارگردان صاحب سبک پرتغالی با ۱۰۵ سال سن به عنوان سالخورده‌ترین کارگردان جهان با یک فیلم کوتاه در بخش غیر رقابتی ونیز حضور دارد.

ریاست هیأت داوران هفتاد و یکمین جشنواره فیلم ونیز را هم الکساندر دسپلات، آهنگساز سرشناس فرانسوی به عهده دارد.

۶ سپتامبر جشنواره فیلم ونیز به پایان می‌رسد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.