ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

اوباما: افراط‌‌گرایی سنی بزرگ‌ترین خطر پیش ‌روست

رئیس جمهور آمریکا می‌گوید کشورهای عرب منطقه از جمله عربستان، اردن یا امارات باید وارد ائتلاف بین‌المللی علیه داعش شوند. او تاکید کرد که مشکل دولت‌های سنی‌، ایران نیست بلکه افراط‌‌گرایی سنی است.

رئیس جمهور آمریکا می‌گوید لازم است کشورهای عرب منطقه از جمله عربستان، اردن یا امارات وارد ائتلاف بین‌المللی علیه داعش شوند. اوباما تاکید کرد که مشکل دولت‌های سنی‌، ایران نیست بلکه افراط‌‌گرایی سنی است.

باراک اوباما روز یکشنبه ۷ سپتامبر در مصاحبه‌ با شبکه تلویزیونی «ان‌بی‌سی» عنوان کرد که ایالات متحده برای مبارزه با نیروهای جهادی، صرفا در چارچوب ائتلافی بین‌المللی وارد عمل می‌شود. او گفت لازم است علاوه بر کشورهایی که تاکنون برای تشکیل این ائتلاف اعلام آمادگی کرده‌اند، کشورهای عرب سنی منطقه از جمله اردن، عربستان، امارات متحده عربی  و یا ترکیه نیز وارد میدان شوند.

جان کری، وزیر خارجه آمریکا یک روز پیش‌تر و در ملاقات با نبیل العربی، دبیرکل اتحادیه عرب، بر ضرورت حضور اعضای اتحادیه عرب در چنین ائتلافی تاکید ورزیده بود.

رئیس جمهور آمریکا قرار است روز چهارشنبه ۱۰ سپتامبر، استراتژی دولت خودرا  برای رویارویی با «دولت اسلامی» در یک پیام تلویزیونی برای مردم کشورش تشریح کند. او در گفت‌وگو با «ان‌بی‌سی» بار دیگر تاکید کرد که ایالات متحده در طرح ائتلاف یاد شده، نیروی زمینی به منطقه اعزام نخواهد کرد.

باراک اوباما به «ان‌بی‌سی» گفت: «برای اولین مرتبه روشن است که مشکل پیش‌ روی دولت‌های سنی مذهب که بیشتر آنها متحدان آمریکا هستند، ایران یا موضوع شیعه و سنی نیست؛ بلکه  بزرگترین خطر افراط‌گرایی سنی است و خود را به شکل داعش نشان داده است.»

دو روز پیش از این سخنان، در حاشیه اجلاس ناتو، اعلام شده بود که ۹ کشور به همراه آمریکا، ائتلافی برای مقابله با داعش تشکیل خواهند داد. هدف از تشکیل این ائتلاف، تضعیف و نابودی داعش بدون توسل به نیروی زمینی عنوان شده است.

روسای دولتی کشورهای آلمان، فرانسه، بریتانیا، لهستان، کانادا، استرالیا، دانمارک و ترکیه، پس از ملاقات با وزیر دفاع آمریکا در ولز، موافقت خود را با ایجاد این جبهه اعلام کردند. در بیانیه مشترک چاک هیگل و جان کری، وزیران دفاع و خارجه ایالات متحده آمده بود: «نباید زمان را برای تشکیل یک جبهه گسترده علیه داعش از دست داد.»

قرار است جزییات مشارکت هر یک از کشورهای حاضر در این ائتلاف از سوی نمایندگان آنها و تا قبل از برگزاری مجمع عمومی سازمان ملل روشن شود. فرانک والتر اشتاین‌مایر، وزیر خارجه آلمان، پیش‌تر خواستار آن شده بود که کشورهای عربی همسایه عراق، سهمی در مقابله با گروه‌های تروریستی بر عهده بگیرند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • nader

    هنری کسینجر وزیر خارجه پیشین آمریکا گفت: رژیم ایران مشکل بزرگتری از داعش است به این دلیل که رژیم ایران جاپای قویتری در خاورمیانه دارد. این نظریه پرداز آمریکایی روابط بین الملل روز گذشته در یک مصاحبه رادیویی رژیم ایران را مشکلی بزرگ تر از داعش برای آمریکا دانست. به گزارش سایت عصر ایران به نقل از هافینگتون پست، کسینجر در مصاحبه با رادیو ملی آمریکا با اشاره به نفوذ رژیم ایران در منطقه خاورمیانه، جمهوری اسلامی را مستعد ترین حکومت منطقه برای تشکیل یک امپراتوری در خاورمیانه دانست.

  • hasani

    افراط گری شیعه که بسیاری سربازان امریکایی  در عراق و ارژانتین و لبنان را کشتند چی برادر؟!