ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

۵۰۰ هزار نفر به جمعیت ایران افزوده شده است

علی‌اکبر محزون، مديرکل دفتر آمار، جمعيت و اطلاعات مهاجرت سازمان ثبت احوال ایران اعلام کرد که ۵۳۶ هزار و ۳۶۸ نفر در شش ماه نخست سال جاری به جمعيت کشور افزوده شده است.

علی‌اکبر محزون، مديرکل دفتر آمار، جمعيت و اطلاعات مهاجرت سازمان ثبت احوال ایران اعلام کرد که ۵۳۶ هزار و ۳۶۸ نفر در شش ماه نخست سال جاری به جمعيت کشور افزوده شده است.

علی‌اکبر محزون، مديرکل دفتر آمار، جمعيت و اطلاعات مهاجرت سازمان ثبت احوال: سالانه حدود يک ميليون نفر به جمعيت کشور افزوده می‌شود.

به‌گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا)، علی اکبر محزون روز چهارشنبه دوم مهرماه ضمن اعلام این خبر گفت: «رشد جمعيت در کشور حدود ۱/۳ درصد است و سالانه حدود يک ميليون نفر به جمعيت کشور افزوده می‌شود.»

او جمعیت ایران را تا پايان خردادماه سال جاری ۷۷ ميليون و ۵۰۰ هزار نفر عنوان کرد و افزود اکنون اين تعداد از مرز ۷۸ ميليون نفر گذشته است.

مديرکل دفتر آمار، جمعيت و اطلاعات مهاجرت سازمان ثبت احوال رده ایران به لحاظ جمعيت در جهان را هجدهم و در آسيا دهم دانست.

به‌گفته وی نرخ رشد باروری در سال ۹۱ معادل ۲/۲ درصد، سال ۹۲ معادل ۲/۳ درصد و در سه ماه نخست امسال ۴/۸ درصد افزايش داشته است. وی برای رسيدن به تعادل جمعيت اين نرخ رشد باروری را مناسب ندانست و گفت بايد راهبردهای اساسی در اين زمينه اتخاذ شود.

پیش از این، آیت‌الله علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی ایران، خواستار تجدید نظر در سیاست‌های کنترل جمعیت شده بود. او در حالی خواهان افزایش جمعیت شده بود که «تحدید نسل از نیمه دهه ۷۰ به بعد» را خطایی توصیف کرده بود که خود در آن سهم داشته است.

با آغاز سال جدید خورشیدی، اجرای سیاست‌های افزایش جمعیت در ایران سرعت بیشتری گرفته است و به نظر می‌رسد دولت ایران می‌‌خواهد از همه امکانات موجود برای بالابردن نرخ باروری استفاده کند.

رصد جمعیت از جمله سیاست‌های کلی جمعیت محسوب می‌شود که در تاریخ ۳۰ اردیبهشت‌ماه سال جاری توسط رهبر جمهوری اسلامی به کلیه سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها ابلاغ شد.

«مشغله‌ کاری والدین»، «مشکلات اقتصادی»، «فشارهای اجتماعی»، «ترس از آینده» و «کاهش امید به زندگی» بیشتر والدین را در ایران به سوی تک فرزندی، دو فرزندی و حتی پرهیز از فرزندآوری سوق داده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.