ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نشست دوباره کری، اشتون و ظریف در وین

جان کری، کاترین اشتون و محمدجواد ظریف هفته آینده در وین با یکدیگر دیدار و پیرامون مسئله هسته‌ای ایران گفت‌وگو خواهند کرد.

جان کری، کاترین اشتون و محمدجواد ظریف هفته آینده در وین با یکدیگر دیدار و پیرامون مسئله هسته‌ای ایران گفت‌وگو خواهند کرد. در پی این دیدار، احتمال دور دیگری از مذاکرات با مشارکت کشورهای عضو گروه ۱+۵ وجود دارد.

محمدجواد ظریف، جان کری و کاترین اشتون

جان کری وزیر امور خارجه آمریکا، کاترین اشتون نماینده گروه۱+۵ در مذاکرات هسته‌ای و محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران هفته آینده در وین با یکدیگر دیدار و پیرامون مسائل هسته ای ایران مذاکره خواهند کرد.

هیچ تاریخ مشخصی برای این دیدار سه جانبه اعلام نشده است، اما این دیدار احتمالاً در آخر هفته آینده، پس از حضور وزیر امور خارجه‌ آمریکا در کنفرانس بازسازی نوار غزه در قاهره خواهد بود.

بر اساس گزارشی که آسوشیتدپرس منتشر کرده، با توجه به نزدیک شدن ۲۴ نوامبر، تاریخ مشخص شده برای دستیابی به توافق جامع نهایی میان ایران و گروه ۱+۵، وزیر امور خارجه آمریکا روی توافق هسته‌ای با ایران متمرکز شده است.

از سوی دیگر، فشار بر واشنگتن نیز برای دستیابی به توافقی مطلوب در زمینه فعالیت هسته‌ای ایران افزایش یافته است. این فشار ممکن است با اکثریت‌یافتن جمهوری‌خواهان در سنای آمریکا افزایش نیز بیابد.

شماری از سیاستمداران تندروی آمریکایی و اسرائیلی هم از این مسئله واهمه دارند و نگران این هستند که قدرت‌های جهانی در این مذاکرات امتیازات زیادی به ایران بدهند و ایران را در آستانه توسعه سلاح‌های هسته‌ای و بحرانی‌تر شدن وضعیت خاورمیانه قرار دهند.

بر اساس این گزارش، هیچ ضمانتی اما برای رسیدن به این توافق وجود ندارد. چراکه ایران میلیاردها دلار برای زیرساخت‌های هسته‌ای خود هزینه کرده است و تولید این انرژی را حق خود می‌داند.

«کاهش غنی‌سازی اورانیوم ایران»، «تحت فشار قرار دادن تهران در طراحی دوباره تأسیسات با هدف ایجاد تغییراتی در چرخه تولید انرژی» و «تضمین انجام بازرسی‌های سخت گیرانه از مراکز تولید انرژی هسته‌ای ایران» از جمله راه حل‌هایی است که مذاکره‌کنندگان آمریکایی و اروپایی برای رفع نگرانی‌های موجود ارائه می‌دهند.

آسوشیتدپرس از احتمال حضور دیگر اعضای گروه ۱+۵، شامل روسیه، چین، انگلیس، فرانسه و آلمان، در دور بعدی مذاکرات هسته‌ای ایران پس از این دیدار سه جانبه خبر داده‌ است.

هفتمین دور مذاکرات بی نتیجه بود 

هفتمین دور مذاکرات هسته‌ای ایران و کشورهای گروه ۱+۵، شامل آمریکا، روسیه، چین، بریتانیا، فرانسه و آلمان در نیویورک (۱۹ سپتامبر/ ۲۸ شهریورماه تا ۲۵ سپتامبر/ سوم مهرماه) بدون نتیجه پایان یافت.

ر این دور از مذاکرات پیشرفت کمی حاصل شد و اختلافات اساسی بر سر غنی‌سازی اورانیوم همچنان برجا ماند. یک مقام ارشد دولت آمریکا به خبرنگاران گفته بود که هنوز اختلافات جدی است. او عدم فهم متقابل میان ایران و آمریکا پیرامون موضوعات اساسی را یک مانع مهم دانسته بود.

به گفته عباس عراقچی، عضو بلندپایه تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران، در روز پنجشنبه سوم مهرماه، مشی ایران «پافشاری بر حقوق و عبور نکردن از خط قرمزهاست» و ایران آمادگی آن را دارد که «با حفظ حقوق هسته‌ای و خطوط قرمز»، راه‌حل‌هایی برای رفع نگرانی‌ها ارائه کند.

بدون نتیجه ماندن مذاکرات در هفتمین دور مذاکرات هسته‌ای ایران در حالی بود که مدت کمی تا پایان مهلت ۲۴ نوامبر از مذاکرات هسته‌ای ایران باقی مانده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.