ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ملاله یوسف زی، برنده جایزه نوبل صلح شد

جایزه نوبل صلح در سال ۲۰۱۴ به طور مشترک به ملاله یوسف‌زی از پاکستان و کیلاش ساتیارتی از هند برای تلاش‌هایشان برای آموزش و پرورش کودکان و رفع ستم از آن‌ها اختصاص یافت.

جایزه نوبل صلح در سال ۲۰۱۴ به طور مشترک به ملاله یوسف‌زی از پاکستان و کیلاش ساتیارتی از هند برای تلاش‌هایشان برای آموزش و پرورش کودکان و رفع ستم از آن‌ها اختصاص یافت.

ملاله یوسف زی، جوان‌ترین برنده جایزه صلح نوبل

ملاله یوسف‌زی، دختر نوجوان پاکستانی، ۱۷ سال دارد و جوان‌ترین برنده جایزه نوبل صلح محسوب می‌شود.

او دو سال قبل به دلیل تلاش‌هایش برای دفاع از حق آموزش و پرورش دختران، در راه بازگشت از مدرسه توسط طالبان هدف گلوله قرار گرفت و تا پای مرگ پیش رفت.

ترور ملاله توجه جهان را به فعالیت‌های این نوجوان در زمینه دفاع از حقوق بشر جلب کرد و از آن پس او توانست کارزار بزرگ‌تری را برای دفاع از حق تحصیل کودکان و به ویژه دختران آغاز کند.

او که سال گذشته به دلیل فعالیت‌‌هایش برای سخنرانی به مجمع عمومی سازمان ملل متحد دعوت شده بود در آن‌جا گفت به طالبان اجازه نخواهد داد که او را به سکوت مجبور کنند.

ملاله همچنین توانست جایزه ساخاروف، جایزه حقوق بشری اتحادیه اروپا، را به دست آورد.

کیلاش ساتیارتی

کیلاش ساتیارتی نیز که به طور مشترک باملاله برنده جایزه نوبل صلح شده ۶۰ سال سن دارد و به دلیل تلاش‌های پیگیر و مسالمت آمیزش برای بهبود وضعیت کودکان در هند توانست نظر هیئت داوران جایزه نوبل را به خود جلب کند. از او به عنوان ادامه دهنده راه ماهاتما گاندی یاد می‌شود. او به طور ویژه علیه استثمار کودکان فعالیت می‌کند.

آکادمی نوبل این دو نفر را به دلیل تلاش‌هایشان برای مقابله با ستم علیه کودکان و نوجوانان به طور مشترک شایسته دریافت جایزه صلح نوبل دانسته است.

امسال ۲۷۸ نفر نامزد دریافت جایزه نوبل صلح بودند و نام پاپ فرانسیس نیز در میان نامزدها وجود داشت.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.