ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نماینده ولی فقیه: «آمریکا حامی شیعیان تندروست»

پس از آن‌که سازمان عفو بین‌الملل گروه‌های شیعه در عراق را به ارتکاب جنایت جنگی متهم کرد، اکنون نماینده رهبر ایران در سپاه این گروه‌ها را تحت حمایت آمریکا معرفی کرده است.

دو روز پس از آن‌که سازمان عفو بین‌الملل، گروه‌های مسلح شیعه در عراق را به ارتکاب جنایت جنگی متهم کرد، نماینده آیت‌الله خامنه‌ای در سپاه پاسدران ایران، گفته است آمریکا از «گروه‌های تندروی شیعه» در منطقه حمایت می‌کند.

نماینده علی سعیدی، نمیانده رهبر ایران در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

علی سعیدی روز پنجشنبه ۲۴ مهر ماه در گردهمایی «مبلغان سازمان اوقاف و امور خیریه» که در شهر قم برگزار شد، تاکید کرد آمریکا سه نوع خاص از اسلام شامل اسلام تکفیری وهابی، اسلام سکولار شده ترکیه و اسلام افراطی شیعی را مورد حمایت قرار داده است. به گفته نماینده رهبر ایران در سپاه، در بسیاری از تبلیغات شیعه که حتی در شهر قم انجام و بعضا از شبکه‌های ماهواره‌ای پخش می‌شود، حمله به مقدسات سایر مذاهب ترویج می‌شود. علی سعیدی گفت اکنون «بساط این شبکه‌ها از کشور جمع شده است».

به گزارش خبرگزاری ایرنا، او همچنین «عمق استراتژیک ایران» را عراق، سوریه، بحرین و آمریکای لاتین دانست و تاکید کرد: «ما حق نداریم یک نقطه از این عمق را از دست دهیم تا امنیت ایران دچار خدشه نشود.»

به اعتقاد سعیدی، استراتژی آمریکا در منطقه از سال ۲۰۰۵ به بعد تغییر کرده و از آن به بعد جنگ تمدن‌ها به جنگ بین تمدنی و جنگ بین فرقه‌های اسلامی تبدیل شده است که این جنگ به کمک کشورهایی مانند عربستان، قطر و ترکیه به پیش می‌رود. انتقاد نماینده ولی فقیه در سپاه پاسدارن از نقش آمریکا در حمایت از شیعیان افراطی در حالی است که آمریکا ایران را همواره به حمایت از این گروه‌ها در عراق متهم کرده است.

«جنایت جنگی شیعیان افراطی»

سخنان علی سعیدی، نماینده ولی فقیه در سپاه، در مورد منسوب کردن حرکت‌های افراطی شیعه در ایران و در منطقه در حالی است که بنابر گزارشی از سازمان عفو بین‌الملل که روز سه‌شنبه ۱۴ اکتبر (۲۲ مهر) منتشر شده است، گروه‌های شیعه طرفدار دولت عراق که علیه گروه «دولت اسلامی» (داعش) در بغداد فعال هستند، با انتقام‌گیری از گروه‌های سنی مرتکب جنایت جنگی شده‌اند.

بر اساس این گزارش، شمار زیادی از سنی‌مذهبان این کشور ربوده و خانواده برخی از آنان، برای آزادی‌شان ناچار شده‌اند حدود ۸۰ هزار دلار به آدم‌ربایان بپردازند. در همین حال، مسئول بخش بحران سازمان عفو بین‌الملل از دولت عراق به دلیل قدرت دادن به این گروه‌‌ها به شدت انتقاد کرده و هشدار داده است که آنان عراق را به سمت یک جنگ مذهبی سوق می‌دهند.

«ماهواره‌های شیعه و عزاداری‌های خاص»

علی سعیدی در بخش دیگری از سخنان خود، ترویج عزاداری به شیوه های خشن را از «دیگر اقدامات دشمن برشمرد» و گفت این نوع روش‌ها باید «درمان شود تا تا شاهد اشعار و مداحی های من در آوردی نباشیم».

او از برخورد با شبکه‌های ماهواره‌ای که مروج این گونه تبلیغات و عزاداری‌ها در شهر قم هستند ابراز خوشحالی کرد.

پیش‌تر و در مردادماه سال ۱۳۹۳، وزارت اطلاعات  ایران با انتشار اطلاعیه‌ای از شناسایی و تعطیلی دفا‌تر چند شبکه‌ ماهواره‌ای و بازداشت دست‌اندرکاران آن‌ها در ایران خبر داده بود.

وزارت اطلاعات هدف و فعالیت‌های این شبکه‌ها را «اختلاف افکنی بین پیروان مذاهب اسلامی از طریق توهین و افترا به مقدسات آنها، اهانت به علمای جهان اسلام، اعلام هفته برائت در مقابل هفته وحدت، تبلیغ و ترویج سبک‌های غلط، خرافی وخشن عزاداری» معرفی کرده بود. به گفته وزارت اطلاعات ایران، دفاتر و عوامل این شبکه‌ها در استان‌های قم، اصفهان، تهران و خراسان رضوی مستقر بوده‌اند اما «مرکز پخش برخی از این شبکه‌های ماهواره‌ای در انگلیس و آمریکا قرار دارد».

واکنش ایران به حکم اعدام یک فقیه شیعه در عربستان

در همین حال، صدور حکم اعدام یک فقیه شیعه در عربستان با نام شیخ نمر النمر توسط دادگاهی در آن کشور، واکنش شدید مقامات ایرانی را به دنبال داشته است. یک عضو کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌ خارجی مجلس شورای اسلامی گفته است چنان‌چه عربستان در حکم اعدام این فقیه شیعه تجدید نظر نکند، ناآرامی‌ها در این کشور شعله‌ور خواهد شد. او همچنین عربستان را به آتش‌افروزی در عراق و سوریه متهم کرده است.

دولت عربستان این شیخ را به نافرمانی از قانون، تیراندازی به نیروهای امنیتی و مداخله در امور بحرین متهم کرده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.