ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

تشکيل دولت تکنوکرات اسلامی در يمن

گروه‌های اصلی سياسی يمن، از جمله شورشيان شيعه حوثی که تحت حمایت ایران هستند، طی توافق‌نامه‌ای برای تشکیل یک دولت بی‌طرف، بحران سیاسی این کشور را پایان دادند.

گروه‌های اصلی سياسی يمن، از جمله شورشيان شيعه حوثی، توافق‌نامه‌ای را امضا کرده‌اند که بر اساس آن رئيس‌جمهوری و نخست‌وزير دولت جديد را برای حل بحران سياسی تشکيل خواهند داد.

پروسه طولانی انتقال قدرت در یمن که پس از استعفای علی عبدالله صالح در فوریه ۲۰۱۲ آغاز شده بود

به گزارش شبکه خبری «الجزيره»، ۱۳ حزب سياسی اين کشور نخست وزير «خالد بحاح» را برای انتخاب وزرا مأمور کرده‌اند. او نيز در سخنانی امروز يکشنبه دوم نوامبر از مردم اين کشور خواست تا به او در انتخاب وزرا ياری برسانند.

در بيانيه ۱۳ حزب سياسی چنين آمده‌است: «ما احزاب سياسی از رئيس‌جمهوری عبدربه منصور هادی و نخست وزير خالد بحاح می‌خواهيم تا حکومت ملی شايسته‌ای را تشکيل دهند.. که متعهد به پاسداری از حقوق بشر، حکمرانی قانون، و بی‌طرفی در مديريت امور کشور باشد.»

اين دولت قرار است دولتی تکنوکرات، ميانه‌رو و بی‌طرف باشد.

جمال بن عمر، فرستاده ويژه سازمان ملل به يمن نيز در گفت‌وگو با خبرگزاری «رويترز» اعلام کرد که بر اساس توافقنامه يادشده، همه‌ احزاب می‌توانند نامزدهای خود برای تصدی پست وزارت را اعلام کنند.

شیعه‌های حوثی به پلیس پیوستند

حوثی‌ها روز جمعه به رئيس‌جمهوری يمن مهلتی ۱۰ روزه داده‌بودند تا دولت جديد را تشکيل دهد.

گروه‌ شيعه حوثی که کنترل پايتخت را به دست گرفت، تحت حمايت ايران قرار دارد

اين در حالی است که گروه‌ شيعه حوثی که کنترل پايتخت را در بحران سياسی اين کشور به شکلی نظامی به دست گرفت، تحت حمايت ايران قرار دارد و تحولات اخير يمن به همين دليل عربستان سعودی و ديگر قدرت‌های شيخ‌نشين منطقه را آشفته کرده‌است.

به گزارش الجزيره، هم‌اکنون ۲۰۰۰ نفر از اعضای حوثی‌ها به نيروهای پليس و وزارت دفاع افزوده شده‌اند و کنترل بخش‌های نظامی حکومت را در دست گرفته‌اند.

نیروهای شورشی شیعه، موسوم به «حوثی»، ۲۱ سپتامبر سال جاری موفق شدند تا کنترل شهر «صنعا»، پایتخت یمن را به‌دست بگیرند و پس از آن به سمت مناطق مرکزی و غربی یمن هجوم بردند.

مبارزه با القاعده

همچنين حوثی‌ها با حمايت پهبادهای آمريکايی به قلمروهای تحت کنترل القاعده در مرکز يمن يورش بردند تا اين گروه را بيرون برانند، اما موفق نشدند. القاعده در يمن از حمايت برخی قبايل سنی نيز برخوردار است.

همزمان با تشکيل دولت جديد، القاعده نيز فعاليت‌های خود را گسترش داده و با حمله به يک مجتمع امنيتی در منطقه جبل راس در استان الحديده واقع در غرب اين کشور، ۲۰ نظامی يمنی را به قتل رساند. اين گروه که در اين درگيری‌ها سه عضو خود را نيز از دست داد، ۱۰ شهروند را نيز به گروگان گرفت.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.