ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

علی مطهری: نمايندگان مجلس می‌گويند ما وزير علوم را تعيين کنيم

علی مطهری يکی از نمايندگان مجلس می‌گويد شماری از همکارنش در مجلس تصور می‌کنند که سعيد جليلی رئيس‌جمهور است و به همين دليل می‌خواهند خود وزير علوم را تعيين کنند.

علی مطهری، نماينده مجلس ايران در کمتر از دو روز مانده به روز رأی اعتماد به وزیر علوم گفته است: «زبان حال مجلس در شرايط کنونی اين است که وزير علوم را مجلس پيشنهاد کند و دولت آن فرد را بپذيرد.»

علی مطهری: نمایندگان مجلس خيال کرده‌اند سعيد جليلی در سال ٩٢ پيروز شده است.

مطهری در گفت‌وگويی با روزنامه اعتماد که روز يکشنبه ۲۵ آبان چاپ شده، اين خواسته را «درست عکس آنچه که قانون در مورد روند معرفی وزرا معين کرده که دولت بايد گزينه را پيشنهاد کند و مجلس بپذيرد يا نپذيرد»، ارزيابی کرده است.

این نماينده مجلس گفته کسانی که در پارلمان چنين خواسته‌ای دارند «خيال کرده‌اند سعيد جليلی در سال ٩٢ پيروز شده است.»

سعيد جليلی يکی از نامزدهای نزديک به جريان‌های سياسی تندرو در انتخابات رياست‌جمهوری سال ۱۳۹۲ بود که در ميان شش کانديدا نفر سوم شد.

مطهری علت رأی ندادن نمايندگان مجلس به گزينه‌های پيشنهادی وزارت علوم را «ترس از باز شدن فضای آزادی بيان در دانشگاه‌ها و از بين رفتن فضای امنيتی در دانشگاه‌ها» اعلام کرده است.

با وجود مخالفت نمايندگان مجلس با فخرالدين احمدی دانش آشتيانی، چهارمين وزير پيشنهادی وزارت علوم، تحقيقات و فن‌آوری اما دولت ايران گفته که اين گزينه را کنار نمی‌گذارد.

مجيد نصيرپور، معاون نظارت و هماهنگی معاونت پارلمانی رييس‌جمهور در همين باره گفته است: «دولت به هيچ عنوان گزينه پيشنهادی‌اش را تغيير نمی‌دهد و آقای دانش‌آشتيانی روز سه‌شنبه (۲۷ آبان) در صحن علنی مجلس از خود دفاع خواهد کرد.»

مخالفان دانش‌آشتيانی او را از «اهالی فتنه و مخالف بسيج» معرفی می‌کنند. مسئولان حکومتی ايران از اعتراضات به نتيجه انتخابات رياست‌جمهوری سال ۱۳۸۸ به عنوان «فتنه» ياد می‌کنند.

مخالفان می‌گويند دانش آشتيانی با شکل‌گيری تشکل‌های بسيجی در دانشگاه موافق نبوده است. دانش آشتيانی در واکنش به اين گفته مخالفان اعلام کرده که با حضور «تفکر بسيجی» در دانشگاه‌ها مخالف نبوده است.

دانش آشتيانی چهارمين فردی است که حسن روحانی در ۱۵ ماه عمر دولت خود به‌عنوان گزينه پيشنهادی وزارت علوم به مجلس معرفی می‌کند. او که صاحب امتياز و مديرمسئول ماهنامه «گام مفيد» است، معاون مصطفی معين، وزير علوم در دولت محمد خاتمی، رئيس‌جمهور پيشين ايران بوده است.

جعفر ميلی منفرد، نخستين گزينه پيشنهادی برای اين وزارتخانه بود که مجلس به او رأی اعتماد نداد. پس از آن، حسن روحانی، جعفر توفيقی، وزير علوم دولت محمد خاتمی را به‌عنوان سرپرست اين وزارتخانه منصوب کرد و پس از چند ماه، رضا فرجی‌دانا را به‌عنوان وزير پيشنهادی علوم به مجلس معرفی کرد.

رضا فرجی‌دانا هر چند توانست از مجلس ايران رأی اعتماد بگيرد، اما نمايندگان مجلس، ۲۹ مردادماه او را استيضاح و برکنار کردند.

پس از اين رويداد، محمدعلی نجفی، وزير پيشين آموزش و پرورش در دولت‌های اکبر هاشمی رفسنجانی و محمد خاتمی به عنوان سرپرست اين وزارتخانه منصوب شد تا اين‌که محمود نيلی احمدآبادی، چهارشنبه ۳۰ مهر سال جاری، به‌عنوان سومين گزينه پيشنهادی وزارت علوم به مجلس معرفی شد اما نمايندگان به او نيز رأی اعتماد ندادند.

اکنون دانش آشتيانی چهارمين گزينه پيشنهادی حسن روحانی برای وزارت علوم است که نمايندگان مجلس بايد درباره او تصميم بگيرند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • ا

    درود بر تو ای مرتضی با این پسرت. روحت شاد