ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

«دستگاه قضایی اجرای حکم اعدام سهیل عربی را متوقف کند»

امیرسالار داودی، یکی از وکیلان سهیل عربی خواهان توقف اجرای حکم اعدام موکلش شده. او از قوه قضائیه خواسته در فضایی منطقی و آرام دادرسی در این پرونده را پیگیری کند.

امیرسالار داودی، یکی از وکیلان سهیل عربی خواهان توقف اجرای حکم اعدام موکلش شده. او از قوه قضائیه خواسته در فضایی منطقی و آرام دادرسی در این پرونده را پیگیری کند.

سهیل عربی، عکاس ایرانی محکوم به اعدام و دختر پنج ساله‌اش

این وکیل دادگستری در گفت‌و‌گویی که خبرگزاری هرانا با او انجام داده، گفته است: «همچنان دستگاه قضایی کشور واجد قضاتی شریف و آگاه و موقع‌شناس است و قطعاً با تدقیق دوباره در موضوع به نادرست بودن دادنامه دیوان عالی شعبه ۴۱ پی خواهند برد.»

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آذر ماه ۱۳۹۲ سهیل عربی را به خاطر نوشته‌های انتقادی‌اش از سیاست‌های روز ایران در چند صفحه‌ای که در فیسبوک ساخته بود بازداشت کرد. او ابتدا در بند دو الف سپاه پاسداران تحت بازجویی قرار گرفت و سپس به بند ۳۵۰ زندان اوین انتقال یافت.

امیر سالار داودی

در حکم دادگاه کیفری استان تهران که پنجشنبه ۶ آذر ماه در برخی رسانه‌ها، از جمله سحام‌نیوز، هرانا و جرس منتشر شد، دادسرای عمومی و انقلاب تهران در کیفرخواستش، سهیل عربی را به توهین به مقدسات (ساب النبی)، دشنام‌گویی به معصومین و آیات قرآن و دین اسلام متهم و او را به اعدام محکوم کرده است. همزمان با برگزاری کنگره بین‌المللی خطر جریان‌های تکفیری در قم، دیوان عالی کشور حکم اعدام سهیل عربی را تأیید کرد. سپس رسانه‌های وابسته به نهادهای اطلاعاتی در ایران ادعا کردند که جرم اصلی سهیل عربی «تجاوز به عنف» است.

امیر سالار داودی که عضو کمیسیون حقوق بشر کانون وکلای دادگستری است، به خبرگزاری هرانا گفته است: «اساساً موضوع پرونده سهیل عربی ابداً سیاسی نبوده و ما وکلای سهیل عربی به هیچ وجه علاقه‌ای به خلط شدن این پرونده با مسائل سیاسی نداریم. این یک پرونده قضایی است و علاقه‌مندیم در فضایی منطقی و آرام موضوع اعاده دادرسی پی گرفته شود.»

او گفت: «ما وکلای سهیل عربی باور داریم که قوه قضاییه ظرفیت لازم جهت حل و فصل عادلانه و منصفانه ماوقع را دارد.»

پیش از این محسن امیر اصلانی، یکی دیگر از زندانیان عقیدتی که به اتهام تفسیر متفاوت از قرآن و توهین به یونس پیامبر، ۲ مهر ۱۳۹۳ در زندان رجایی شهر کرج اعدام شد، از سوی رسانه‌های وابسته به محافل اطلاعاتی و امنیتی به «تجاوز به عنف» متهم شده بود.

محمد مصطفایی، وکیل دادگستری و فعال حقوق بشر حکم دادگاه کیفری استان تهران را غیر قانونی خوانده و گفته است: «طبق قانون از آنجا که سهیل عربی اعتراف کرده که از روی سهو و نادانی چنین کاری کرده، نمی‌توان او را اعدام کرد و حکم اعلام شده کاملاً مغایر با قانون مجازات اسلامی است.»

شیرین عبادی، حقوقدان و برنده جایزه صلح نوبل حکم اعدام سهیل عربی را نشان‌دهنده از دست رفتن استقلال دادگاه‌ها دانسته و گفته است قوه قضائیه بنا دارد با متهمان عقیدتی به سختی برخورد کند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.