ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

محسنی‌ اژه‌ای: در مبارزه با فساد نمره پایین داریم

سخنگوی قوه قضاییه می‌گوید در فساد ۱۲ هزار میلیاردی پولی گرفته نشده و بحث بر سر تبادل چک بوده است. او اذعان کرد که مبارزه با فساد در سطح انتظار نیست.

سخنگوی قوه قضاییه می‌گوید در فساد ۱۲ هزار میلیاردی، بحث بر سر تبادل چک بوده و پولی گرفته نشده است. او می‌گوید موضوع آن طور که بیان شده نبوده اما مبارزه با فساد هم آن چنان نیست که مورد انتظار باشد.

غلامحسین محسنی اژه‌ای، معاون قوه قضاییه ایران می‌گوید در شش سال گذشته دنبال تفکیک فاسد و خائن در پرونده‌های فساد بوده‌‌ایم و افرادی در حد رده دوم و سوم نظام تعقیب شده‌اند.

اژه‌ای، شامگاه یکشنبه ۱۶ آذر در یک برنامه ویژه خبری توضیح داد که فساد ۱۲ هزار میلیارد تومانی، حجم پول در گردش میان دو بانک بوده و وجهی پرداخت نشده است: «یک بانک به بانک دیگر چک می‌داده و بانک پول نداشته و صاحب چک هم پول نداشته اما وجه پرداخت شده و بعد دوباره پول جایگزین شده است.»

به گفته او، البته جرم انجام شده و برخی ضمانت‌نامه‌ها هم مسیر خود را طی نکرده‌اند: «اما این مسئله آن طور که بیان شده نبوده است.»

اژه‌ای هم‌زمان اذعان کرده که مبارزه با فساد اداری و مالی آن چنان نیست که مورد انتظار نظام باشد؛ هر چند برخی افراد در رده دوم و سوم نظام و از خانواده‌های مشهور، تحت تعقیب قرار گرفته‌اند: «نمره خوبی به این مبارزه نمی‌دهیم و برنامه‌هایی برای افزایش این سطح داریم.‌»

اژه‌ای افزوده که بسیاری از سازمان‌های متولی که برخی فسادها از آنجا نشات می‌گیرند به درستی و در زمان خودشان وارد ماجرا نمی‌شوند. او از جمله به غفلت حراست و بازرسی‌های بانک‌ها اشاره کرده است: «ما یک مدیریت ضعیف و سوءمدیریت هم داریم. مسئولان مرتبط چه سهمی از وقوع این فسادها دارند؟»

معاون قوه قضاییه ایران یادآوری کرده که رئیس بانک صادرات در زمان اختلاس سه هزار میلیاردی، اکنون رئیس بانک مرکزی است: «آیا نباید به سهم خودش به اصلاح موارد اقدام کند؟»

علی طیب‌نیا‌، وزیر اقتصاد و دارایی ایران روز شنبه ۱۵ آذر از کشف یک فساد عظیم بانکی ۱۲ هزار میلیارد تومانی خبر داده و گفته بود که پی بردن به این ماجرا‌، موجب اصلاح نحوه صدور ضمانت‌نامه‌های بانکی در شورای پول و اعتبار شد.

وزیر اقتصاد هم‌زمان گفت که دولت اهل جنجال‌ در اعلام مصادیق فساد از رسانه‌ها و تریبون‌ها نیست و می‌خواهد زمینه‌های فساد را از میان ببرد اما نمی‌تواند تضمینی برای جلوگیری از فسادهای مالی در کشور بدهد.

ایران در گزارش سال ۲۰۱۴ سازمان شفافیت بین‌الملل، از نظر میزان رشوه‌خواری و فساد مالی در میان ۱۷۴ کشور جهان در رتبه ۱۳۶ قرار دارد. احمد توکلی، نماینده تهران و از چهره‌های شاخص اصولگرا پیش‌تر در گفت‌وگو با خبرگزاری «فارس» از فساد سیستماتیک در ایران نام برده و افزوده بود که نهادهای مسئول مبارزه با فساد، خودشان به درجاتی از فساد مبتلا هستند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.