ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

انتقال ۳۵ زندانی از زندان قزلحصار به انفرادی‌های زندان رجایی‌شهر

از روز یکشنبه ۱۶ آذرماه سال جاری، ۳۵ زندانی محکوم به اعدام زندان قزلحصار به سلول‌های انفرادی زندان رجایی‌شهر کرج منتقل شده‌اند.

روز یکشنبه ۳۵ زندانی محکوم به اعدام زندان قزلحصار به سلول‌های انفرادی زندان رجایی‌شهر کرج منتقل شدند.

زندان قزلحصار کرج

وب‌سایت مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران (هرانا)، گزارش داده است که از روز یکشنبه ۱۶ آذرماه سال جاری، ۳۵ زندانی محکوم به اعدام زندان قزلحصار به سلول‌های انفرادی زندان رجایی‌شهر کرج منتقل شده‌اند.

برخی زندانیان زندان قزلحصار معتقد هستند که خطر اجرای حکم اعدام، ۳۵ زندانی یادشده را تهدید می‌کند.

یکی از زندانیان به «هرانا» گفته که یک نفر از این زندانیان پیش از انتقال به زندان رجایی‌شهر به شدت خود را با چاقو زخمی کرده است.

زندانیان واحد ۲ زندان قزلحصار از روز دوشنبه دهم آذرماه در اعتراض به چند برابر شدن شمار اعدام‌ها طی هفته‌های اخیر دست به اعتصاب غذا زده بودند.

این زندانیان همزمان با انتقال ۳۵ زندانی محکوم به اعدام به زندان رجایی شهر، پس از شش روز به اعتصاب غذای خود پایان دادند. اعتصاب آنان با واکنش‌های مختلف مسئولان زندان ازجمله تهدید به اجرای حکم اعدام جمعی زندانیان همراه شده بود.

واحد ۲ زندان قزلحصار کرج که از ۹ سالن تشکیل شده، حدود سه‌هزار نفر از متهمان جرایم مربوط به مواد مخدر محبوس هستند و دست‌کم حکم اعدام ۱۰۰۰ تن از آنان قطعی شده است.

اعدام خرده‌فروشان مواد مخدر

در روزهای اخیر، حدود ۴۴ تن از زندانیان محکوم به اعدام محبوس در واحد ۲ زندان قزلحصار کرج، در گروه‌های ۱۱ نفره برای اجرای حکم به سلول‌های انفرادی منتقل شده‌اند.

زندان رجایی شهر کرج

در پاییز سال گذشته، اعتصاب هزاران زندانی اعدامی قزلحصار موجب شد تا حدود شش ماه، مسئولان اجرای حکم اعدام در این زندان را متوقف کنند.

زندان قزلحصار کرج بیشتر محل حبس متهمان جرایم مربوط به مواد مخدر است. این زندان یکی از بزرگ‌ترین زندان‌های خاورمیانه محسوب می‌شود و تاکنون گزارش‌های متعددی در مورد وضعیت بد بهداشتی و برخوردهای نامناسب مسئولان با زندانیان منتشر شده است.

برابر قوانین جزایی ایران، حمل و نگهداری مقدار مشخصی از مواد مخدر، مجازات اعدام دارد.

از سال‌های ابتدایی دهه ۱۳۶۰ تاکنون، هزاران نفر در ایران به اتهام حمل و نگهداری موارد مخدر اعدام شده‌اند. سازمان‌های حقوق بشر، همواره دولت ایران را به واسطه‌ شمار اعدام‌ها در ایران محکوم کرده‌اند.

احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر ایران، چندی پیش در ششمین گزارش‌ خود برای نشست مجمع عمومی سازمان ملل، وضعیت حقوق بشر در ایران کماکان باعت نگرانی دانست.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • faryad

    بجای اعدام ٬ اموزش و کار دهید تا دوباره بزندگی و خانواده برگردند.