ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

فساد ۱۷۰۰ ميلياردی در بنياد شهيد به قوه قضائيه ارسال می‌شود

دامنه فسادهای مالی دوره ریاست‌ جمهوری محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران به بنیاد شهید و امور ایثاگران نیز رسیده، پرونده‌ای که گفته می‌شود به قوه قضائیه ارسال شده است.

پرونده تحقيق و تفحص از بنياد شهيد و امور ايثارگران با فساد ۱۷۰۰ ميلياردی به پايان رسيده و برای رسيدگی حقوقی به قوه قضائيه ايران ارسال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ايسکانيوز، تحقيق و تفحص از عملکرد بنياد شهيد در دوره ریاست ‌جمهوری پیشین ایران، با امضای ۸۴ نماينده در ۲۰ خرداد سال ۹۲ کليد خورد.

محورهای تحقيق و تفحص مجلس از بنياد شهيد، «اقدامات و تصميمات خلاف قانون و خارج از اختيار از سوی رياست بنياد مانند انسداد پرونده ايثارگران، برداشت خلاف قانون از حساب‌های ايثارگران و سپس بازگرداندن آن پس از چند ماه به حساب‌ها، افزايش ميزان شکايات در مراجع قضايی از بنياد شهيد و بی‌عدالتی در نظام پرداخت ايثارگران» است.

«عدم شفافيت مالی، وجود شائبه‌های مختلف در بخش‌های اقتصادی بنياد و کشف اختلاس ۱۵ ميليارد تومانی» از ديگر محورهای اين تحقيق و تفحص بوده است.

علی لاریجانی، رئیس مجلس ایران هفته گذشته در «همایش ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد» گفت: «چه معنایی دارد که بنیاد شهید بانک یا دامداری داشته باشد؟»

بنياد شهيد و امور ايثارگران بنيادی دولتی در ايران است که مسئوليت رسيدگی به امور خانواده‌های کشته‌شدگان و آسيب‌ديدگان انقلاب ۵۷ و جنگ را بر عهده دارد و زير نظر رهبری ايران هدايت می‌شود.

بنياد شهيد انقلاب اسلامی در ۲۲ اسفند ۱۳۵۸ بر اساس فرمان روح‌الله خمينی، رهبر پيشين ايران و با رياست مهدی کروبی تشکيل شد.

اين نهاد در ۱۹ ارديبهشت ۱۳۸۳ بر اساس فرمان آيت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ايران تغيير نام يافت و به بنياد شهيد و امور ايثارگران تغيير پيدا کرد.

اين گزارش می‌افزايد در جريان اين تحقيق و تفحص هفت ‌نفر از مديران مرتبط با پرونده تخلف‏های مالی بنياد شهيد بازداشت شده و يکی از متخلفان «به خارج از کشور گريخت.»

اين افراد با سازمان‌های اقتصادی اين بنياد از جمله «بانک دی» و «سازمان اقتصادی کوثر» و دو نهاد وابسته به اين بنياد در ارتباط بوده‌اند که «تخلف اصلی در همين رابطه مالی واقع شده است.»

بر پايه گزارش ايسکانيوز، نمايندگان مجلس با پيشروی در پرونده سر از تخلفات متعددی در آوردند که آن‌ها را برای ادامه تحقيقات مصر می کرد.»

غلام‌علی جعفرزاده، عضو هیأت ‌رئيسه کميته تحقيق و تفحص از بنياد شهيد چند ماه پيش گفته بود: «اين موضوع در گذشته بوده و حالا ما به مسائل جديدتری رسيديم. اين مطالب جديد بحث فقط رقم نيست، داستان‌های ديگری رخ داده‌ که البته مجاز به انتشار آن نيستيم. فقط می‌توانم بگويم که ابعاد وحشتناکی دارد و هر ‌کسی‌‌ با‌ آگاهی از آن، ‌شرمنده ‌‌خانواده شهدا می‌‌شو‌د.»

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • sina

    کشاورز سابق سیستان حاضر است برای هزارتومان برای یکروز کارگری کند ولی کاری وجود ندارد و اینها از اختلاس بنیاد شهید و امور ایثارگرانبه بمبلغ  ۱۷۰۰ میلیارد تومان میگوینذ!!

  • احسان

    پرونده به قوه قضائیه ارسال می‌شود؟ فرقی نمی کند بایگانی هم کنید همان نتیجه حاصل می شود.