ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

کانون نويسندگان ايران حمله به دفتر «شارلی ابدو» را محکوم کرد

کانون نویسندگان ایران با نويسندگان، روزنامه‌نگاران و مردم فرانسه ابراز همدردی کرد و گفت نويسندگان و مردم ايران رنج و خشم آن‌ها را درک می‌کنند.

کانون نویسندگان ایران در نامه‌ای خطاب به نويسندگان، روزنامه‌نگاران و مردم فرانسه حمله تروريستی به دفتر مجله «شارلی ابدو» را محکوم کرد و گفت نويسندگان و مردم ايران رنج و خشم روزنامه‌نگاران فرانسوی را درک می‌کنند.

کانون نویسندگان ایران: رهايی از اين بدانديشان جز برافراشتن پرچم آزادی بيان بی‌هيچ حصر و استثنا در سراسر جهان راه ديگری ندارد.

کانون نویسندگان ایران که این نامه را در روز پنج‌شنبه ۱۸ دی‌ماه منتشر کرده حمله مسلحانه به دفتر نشریه طنز «شارلی ابدو» در پاریس را «حمله وحشیانه مرتجعین تروریست» نامید و خطاب به فرانسوی‌ها نوشت: «نويسندگان و مردم ايران در راه آزادی بيان بسيار قربانی داده‌اند و به خوبی رنج و خشم شما را درک می‌کنند.»

چهارشنبه هفتم ژانویه / ۱۷ دی مردان مسلح نقابدار وارد دفتر نشریه «شارلی ابدو» در پاریس شدند و در پی تیراندازی ۱۲ نفر از جمله چهار کاریکاتوریست نامدار فرانسه، شارب، کابو، ویلنوسکی و تینوس را کشتند.

کانون نویسندگان نوشته است: «طراحان و عاملان اين جنايت هولناک، دشمنان آزادی انديشه و بيان و پيروان جهل و خرافه‌اند که هدفی جز استيلای عقب‌ماندگی بر جهان ندارند.»

کانون نویسندگان در ادامه این بیانیه افزوده است: «رهايی از اين بدانديشان جز برافراشتن پرچم آزادی بيان بی‌هيچ حصر و استثناء در سراسر جهان راه ديگری ندارد.»

گروه‌های مختلف حقوق بشری و نهادهای حامی حقوق روزنامه‌نگاران، حمله به «شارلی ابدو» را محکوم کرده‌اند. سازمان گزارشگران بدون مرز، کمیته حمایت از روزنامه‌نگاران و عفو بین‌الملل از آن جمله‌اند.

عصر چهارشنبه د‌ه‌ها هزار نفر در شهرهای مختلف فرانسه در سوگ کشته‌شدگان و برای دفاع از آزادی بیان به خیابان‌ها و میدان‌ها آمدند.

کانون نویسندگان ایران از آغاز فعالیت خود در سال ۱۳۴۷ برای آزادی اندیشه و بیان و دفاع از حقوق مدنی مردم ایران، در عرصه‌ بیان و نویسندگی تلاش کرده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • امجد

    چه زود حالا انقلابی شدی و اعلامیه صادر میکنید، چرا اسم فریدون فرخزاد را از قلم انداختی؟ چرا با سربازان گمنام امام زمان همدست شدی؟ سکوت یعنی همدست بودن با جنایت ،میرزا آقا عسکری، مانی شاعر و نویسنده ی ازجمله کتاب خنیاگر درخون که درباره فریدون فرخزاد نوشته است، همزمان باشانزدهمین سال قتل او به دعوت بنیاد فرهنگ ایران و انجمن زرتشتیان استکهلم، برای اجرای دو سخنرانی پیرامون زندگی و مرگ فریدون فرخزاد به استکهلم سفرکرد. در رابطه باانگیزه ی نوشتن کتاب خنیاگر در خون، با وی گفتگویی داشتیم که در آن ازجمله از کناره گیری خود از هیئت دبیران کانون نویسندگان ایران درتبعید در اعتراض به حذف نام فریدون فرخزاد دراطلاعیه ی کانون درارتباط با سرکوب اهل قلم گفت.درمراسم یادبود فریدون فرخزاد، ترانه ای نیز توسط فرانک، خواننده ساکن استکهلم اجراشد که براساس یکی از ترانه های معروف فریدون فرخزاد و با شعر تازه ای از میرزا آقا عسکری، مانی تنظیم شده بود. این ترانه هنگام گذاشتن سنگ جدیدی برمزار فریدون فرخزاد درآلمان در روز ۷ مارس ۲۰۰۹ نیزتوسط فرانک اجراشد. بااونیز دراین رابطه گفتگویی داشتیم.