ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

گروگان‌گیری‌های پاریس با کشته شدن عاملان آن و چند گروگان پایان یافت

گروگان‌گیری‌ها در دو منطقه پاریس با کشته شدن همه گروگان‌گیران پایان یافت. در شمال شرق پاریس حمله‌کنندگان به نشریه «شارلی ابدو» در درگیری‌ها کشته شدند. دست‌کم چهار گروگان کشته شدند.

پس از ۹ ساعت گروگان‌گیری در کمون «دامرتن آن گوئل» در شمال شرق پاریس سرانجام با حمله نیروهای ویژه پلیس سعید و شریف کواشی، مظنونان حمله به نشریه طنز «شارلی ابدو» کشته شدند. در منطقه «ونسِن» نیز امدی کولیبالی گروگانگیر کشته شد و پس از چهار ساعت و نیم گروگان‌گیری پایان یافت. دست‌کم چهار گروگان در این منطقه کشته شدند.

آزادی گروگان‌ها در منطقه «پورت دو ونسِن» پاریس

اين گزارش از ساعت ۱۲ به وقت اروپا (۱۴:۳۰ به وقت ايران) به شکل لحظه به لحظه به روز می‌شود. خبرهای قبل از این ساعت در ادامه خبرهای لحظه به لحظه آمده است.

• آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، دیوید کامرون، نخست‌وزیر بریتانیا و ماریانو راخوی، نخست‌وزیر اسپانیا اعلام کردند که روز یکشنبه در تظاهرات پاریس شرکت خواهند کرد.

• حیات بومدین، دختر ۲۶ ساله‌ای که گفته می‌شد همراه با امدی کولیبالی در گروگان‌گیری منطقه «پورت دو ونسِن» دست داشته اکنون اعلام شده است که وی در این ماجرا شرکت نداشته و تنها به‌دلیل آن‌که دوست کولیبالی بود، از سوی پلیس مورد پیگرد قرار داشت و پلیس امیدوار است بتواند از او بازجویی کند. هنوز معلوم نیست که پلیس موفق به بازجویی از وی شده است یا خیر.

• سیاستمداران چپ و راست فرانسه در توئیترهای خود به نیروهای امنیتی تبریک گفته و با بازماندگان کشته‌شدگان اظهار همدردی کرده‌اند.

• برنار کازنُو، وزیر کشور فرانسه به سوی «پورت دو ونسِن» حرکت کرده تا در محل وقوع گروگان‌گیری با رسانه‌ها گفت‌وگو کند. فرانسوا اولاند، رئیس‌جمهور فرانسه نیز قرار است در ساعت ۲۰ امشب به‌وقت فرانسه در تلویزیون با مردم سخن بگوید.

• در منطقه «پورت دو ونسِن» آمبولانس‌ها در حال رفت و آمدند. گفته می‌شود دست‌کم چهار گروگان در این منطقه کشته و دو مأمور امنیتی زخمی شده‌اند.

• فردی که توسط برادران کواشی در کمون «دامرتن آن گوئل» گروگان گرفته شده بود نیز زنده آزاد شده است.

• گروگان‌گیری در منطقه «پورت دو ونسِن» پاریس با کشته شدن امدی کولیبالی گروگان‌گیر و عامل تیراندازی روز پنج‌شنبه در پاریس، پس از چهار ساعت و نیم پایان یافت.

• ژاندارمری فرانسه اعلام کرد که برادران کواشی در درگیری با نیروهای پلیس کشته شده‌اند.

• رادیو «فرانس اَنفو» در ساعت ۱۷:۱۰ به وقت اروپا (۱۹:۴۰ به وقت ايران) گزارش داد که در منطقه «پورت دو ونسن» پاریس، محل دومین گروگان‌گیری در یک فروشگاه مواد غذایی نیز چهار انفجار نارنجک رخ داده و پلیس قصد دارد نیروهای خود را وارد فروشگاه کند.

• رادیو «فرانس اَنفو» در ساعت ۱۷ به وقت اروپا (۱۹:۳۰ به وقت ايران) از گروگان‌گیری توسط برادران کواشی در کمون «دامرتن آن گوئل» گزارش داد که تیراندازی در این منطقه آغاز و صدای انفجار شنیده شده است. بالگردها بر فراز آن در حال پروازند. دود سیاهی از این منطقه برخاسته است.

• سایت روزنامه «پاریزیَن» می‌گوید امدی کولیبالی در سال ۲۰۰۹ عضوی از هیأتی بوده که با نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهور وقت فرانسه دیدار کرده است. لوموند هم می‌گوید وی به‌طور متناوب از ماه دسامبر ۲۰۰۸ تا سپتامبر ۲۰۰۹ در شرکت کوکاکولا کار می‌کرده است.

حمله نیروی ویژه پلیس به چاپخانه محل اختفای برادران کواشی

• لوموند به نقل از یکی از کسانی که امدی کولیبالی، از گروگان‌گیران فروشگاه مواد غذایی کاشر را می‌شناسد نوشته است که کولیبالی آخر هفته گذشته در شهرک گراند بورن، در گرینیی، واقع در منطقه اسون در جنوب پاریس با او ملاقات کرده است. این فرد ناشناس که به‌دلایل امنیتی نامش را فاش نساخت گفت با کولیبالی بحث کرده و قرار شده باز هم دیدار کنند. این فرد گفته است امدی کولیبالی از بزهکاری‌های کوچک آغاز کرد و کم‌کم دست به خلاف‌های بزرگتر زد تا این‌که به اسلام گرایش پیدا کرد. به‌گفته وی کولیبالی بخش بزرگی از زندگی خود را در زندان گذرانده است.

• وضعیت در اطراف محل گروگانگیری در «پورت دو ونسن» پاریس آرام است و بر نیروهای ویژه پلیس افزوده شده است. تمام خیابان‌های حومه این منطقه بسته شده، تمام مغازه‌ها کرکره‌های خود را پایین کشیده‌اند و این محله که همواره از شلوغ‌ترین محلات پاریس بود اکنون در آرامشی به‌سر می‌برد که ممکن است توفانی در پیش داشته باشد.

• ۲۰۰ دانش‌آموزی که در مدارس اطراف محل گروگانگیری در «پورت دو ونسن» پاریس مانده بودند از مدارس تخلیه شدند.

• رادیو «فرانس اَنفو» گفته است امدی کولیبالی یکی از دو گروگانگیر فروشگاه مواد غذایی کاشر با پلیس تماس گرفته است. اما هنوز مشخص نیست که این تماس قبل از گروگانگیری بوده یا پس از آن.

گروگان‌گیرهای احتمالی

• پلیس فرانسه قبل از گروگان‌گیری ظهر جمعه در «پورت دو ونسن» پاریس تصاویر امدی کولیبالی و حیات بومدین را در پیوند با تیراندازی روز پنج‌شنبه در مترو پاریس منتشر کرده و از مردم خواسته بود که در صورت مشاهده این افراد با پلیس تماس بگیرند.

• گفته می‌شود امدی کولیبالی، از دوستان برادران کواشی بوده و آن‌ها در ارتباط با اسلامگرایان تندرو قرار داشتند.

• پلیس فرانسه عکس‌های دو گروگانگیر احتمالی را منتشر کرده است. مظنونان مردی ۳۲ ساله به نام امدی کولیبالی و زنی ۲۶ ساله به نام حیات بومدین هستند.

• کشته شدن دو گروگان در مغازه کاشر در شرق پاریس از سوی پلیس فرانسه تایید شد. رئیس اداره امنیت فرانسه به دستور فرانسوا اولاند رهسپار محل گروگان‌گیری شده است.

• خبرگزاری فرانسه و شبکه «فرانس ۲» گزارش داده‌اند که دو گروگان در مغازه کاشر (فروشگاه غذاهای مخصوص یهودیان) در شرق پاریس کشته شده‌اند. در زمان گروگان‌گیری ۵ نفر از جمله کودکان در مغازه بوده‌اند.

• دانش‌آموزان مدارس اطراف منطقه «پورت دو ونسن» پاریس که در آن تیراندازی صورت گرفته در ساختمان مدارس مانده و خارج نمی‌شوند.

• وزارت کشور فرانسه اعلام کرد که تیراندازی در «پورت دو ونسن» پاریس توسط یک مرد در یک فروشگاه مواد غذایی یهودیان رخ داده و احتمالاً چندین نفر گروگان گرفته است. به‌نظر می‌رسد که این مرد همان کسی است که روز پنج‌شنبه در تیراندازی مترو یک مأمور زن را کشت. در اطراف «پورت دو ونسن» ترافیک شدیدی شده و بالگردها بر فراز این منطقه پرواز می‌کنند.

• ساعت ۱۳:۳۰ دقيقه به وقت اروپا (۱۶ به وقت ايران) گزارش شده است که در منطقه «پورت دو ونسن» پاریس صدای تیراندازی شنیده شده است. بر اساس آخرین گزارش‌ها پلیس منطقه را تخلیه کرده است.

• لوموند نوشته است برادران کواشی، دو مظنون حمله به دفتر نشریه «شارلی ابدو»، همچنان در کمون «دامرتن آن گوئل» واقع در بخش «سِن اِ مارن» و در یک چاپخانه مخفی شده‌اند. لوموند همچنین افزوده است بر اساس اطلاعاتی که دارد آن‌ها یک گروگان با خود دارند. تعداد پلیس‌های حاضر در محل بسیار گزارش شده است. سایت این روزنامه می‌گوید نیروهای ضدترور گفته‌‌اند مظنون اصلی تیراندازی روز پنج‌شنبه در مترو مونتروژ پاریس که منجر به کشته شدن یک مأمور پلیس زن شد، فردی نزدیک به برادران کواشی بوده است.

• پیر هانری برانده، سخنگوی وزارت کشور فرانسه در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی آرتی‌ال گفته است در عملیات دستگیری مظنونان باید «به‌شدت احتیاط کرد». او همچنین گفته است «مذاکره‌کنندگان در حال گفت‌وگو هستند» و با رد حمله احتمالی به دو برادر مخفی‌شده افزوده است «باید با بسیاری روش‌های دیگر و با خونسردی عمل کرد.» او گفت تاکنون نه کسی کشته شده و نه زخمی.

• اعضای هیأت تحریریه «شارلی ابدو» به دفتر همکاران خود در روزنامه لیبراسیون رفتند تا جلسه خود را برای انتشار نخستین شماره این نشریه پس از کشته شدن چهار تن از همکارانشان برگزار کنند. «شارلی ابدو» هفته آینده منتشر خواهد شد.

• در دو روز گذشته ۱۲ هزار و ۶۰۰ نفر در فرانسه مشترک نشریه «شارلی ابدو» شده‌اند. پیش از این، آمار مشترکان این نشریه در سال چیزی حدود ۳۰۰ نفر بود.

پلیس در پی مظنونان در کمون «دامرتن آن گوئل»

• مأموران از داخل محوطه در حال پیشروی به سمت ساختمان خاکستری رنگی هستند که برادران کواشی و یک گروگان در آنجا قرار دارند.

• تصاویر زنده از محل گروگان‌گیری نشان می‌دهد تعدادی از افسران پلیس وارد محوطه ساختمان چاپخانه شده‌اند.

• فردی که مهاجمان به دفتر «شارلی ابدو» پس از فرار، خودرو وی را دزدیده و گریخته بودند، گفته است هنگامی که آن‌ها خودرو خود را ترک کرده و قصد داشتند خودرو وی را سوار شوند گفته‌اند «با هر کس که تماس گرفتی بگو از القاعده یمن بودند». این در حالی است که هنوز مسئولیت این حمله را القاعده و شاخه‌های آن در یمن و عربستان بر عهده نگرفته‌اند.

• جرمی توماس، خبرنگار اسکای‌نیوز در محل حادثه می‌گوید که بالگرد‌های ارتش سرباز‌های یگان ویژه را در محوطه اطراف روستای محل اختفای مظنونان پیاده کرده‌اند.

• آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان روز جمعه به سفارت فرانسه در برلین رفت و دفتر یادبود کشته‌شدگان حمله به «شارلی ابدو» را امضا کرد.

• نشست اضطراری فرانسوا اولاند، رئیس‌جمهور، مانوئل والس، نخست‌وزیر و برنار کازُنو، وزیر کشور فرانسه در مورد وضعیت کنونی و تدابیر لازم در این‌باره، پایان یافت.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

در حالی که جست‌وجوی خانه به خانه در شمال فرانسه برای پیدا کردن مظنونان حمله به دفتر مجله «شارلی ابدو» در جریان بود، صبح روز جمعه رد پای آن‌ها پیدا شد و پس از یک تعقیب گریز در یکی از بزرگراه‌های فرانسه در اطراف فرودگاه شارل دوگل، مظنونان که با خود گروگان گرفته‌اند در چاپخانه‌ای در یک بخش صنعتی پنهان شدند.

دو مأمور پلیس در اطراف محل اختفای دو مظنون

از مردم منطقه خواسته شده که از خانه‌هاشان خارج نشوند، درها را قفل کنند و به پنچره‌ها نزدیک نشوند. فرودگاه شارل دوگل به حالت نیمه تعطیل درآمده است.

این گروگان‌گیری در کمون «دامرتن آن گوئل» واقع در بخش «سِن اِ مارن» صورت گرفت. منابع ژاندارمری و دادستانی فرانسه گفته‌اند در جریان گروگان‌گیری کسی کشته نشده است. برخی منابع خبری از جمله اسکای نیوز از کشته شدن یک یا دو نفر گزارش داده‌اند.

پلیس گزارش داده دو مظنون اکنون در ساختمان یک چاپخانه پنهان شده‌اند و در حال مذاکره با پلیس هستند. اسکای‌نیوز گفته است دو برادر کواشی به پلیس گفته‌اند که آماده «شهادت» هستند. به ساکنان مناطق اطراف گفته شده درون خانه‌‌های خود بمانند. مدارس کمون «دامرتن آن گوئل» بسته شده و دانش‌آموزان در داخل مدارس نگهداری می‌شوند. بیمارستان‌های اطراف محل تعقیب و گریز پلیس و مظنونان در حالت آماده‌باش هستند و فرودگاه شارل دوگل نیز نیمه‌تعطیل و دو باند پرواز این فرودگاه بسته شده است.

به نظر می‌رسد که گروگان یک زن باشد. این در حالی است که یکی از نجات‌یافتگان از حمله به روزنامه «شارلی ابدو» به رسانه‌های فرانسه گفته است که «آن‌ها فریاد می‌زدند ما زن‌ها را نمی‌کشیم»؛ این ادعا به احتمال نجات گروگان در مذاکرات پلیس با گروگان‌گیران بخت بیشتری می‌دهد.

یک شاهد عینی در این منطقه گفته است یکی از دو برادر را صبح روز جمعه دیده‌ و با او دست داده است. این شاهد می‌گوید فرد مظنون سر تا پا سیاه پوشیده بود و وی فکر کرده او مأمور پلیس است. به‌گفته شاهد عینی، فرد مظنون از او خواسته تا محل را ترک کند و گفته است ما نمی‌خواهیم غیرنظامیان کشته شوند.

برنار کازُنو، وزیر کشور فرانسه تأیید کرد که عملیات دستگیری مظنونان در شمال شرق پاریس ادامه دارد.

مانوئل والس، نخست‌وزیر فرانسه نیز صبح روز جمعه گفت که «ما در جنگ با تروریست‌ها هستیم و نه در جنگ با مذهب یا علیه تمدن».

پلیس بر پشت بام چاپخانه‌ای که دو مظنون در آن پنهان شده‌اند

پیش از این گزارش، ده‌ها هزار مأمور پلیس و نیروی امنیتی در فرانسه همچنان به دنبال مظنونان اصلی حمله تروریستی به دفتر مجله «شارلی ابدو» بودند. روستاها و مناطق شمال پاریس هدف جست‌وجوی خانه به خانه نیروهای ویژه مبارزه با تروریسم بود اما سعید و شریف کواشی، دو برادری که مظنونان اصلی هستند، دستگیر نشدند.

پلیس می‌گوید هر دو برادر که الجزایری تبار هستند تحت نظر پلیس بوده‌اند. شریف کواشی پیش‌تر ۱۸ ماه زندانی شده بود چون با گروه‌های جهادی و شبه نظامی در عراق در ارتباط بود و قصد داشت با سفر به عراق به آن‌ها بپیوندد.

منابع آمریکایی و اروپایی اعلام کرده‌اند سعید کواشی نیز در سال ۲۰۱۱ چندین ماه در یمن بوده و به همراه نیروهای القاعده در آن‌جا آموزش دیده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، یکی از مقامات یمنی نیز اعلام کرده دولت این کشور از ارتباط سعید کواشی با شاخه القاعده در شبه جزیره عربستان با خبر بوده است.

منطقه گروگان‌گیری در کمون «دامرتن آن گوئل»

منابعی در دولت آمریکا نیز گفته‌اند نام هر دوبرادر در دو فهرست امنیتی و طبقه‌بندی‌شده ایالات متحده در مورد مظنونان شبکه‌های تروریستی قرار دارد و آن‌ها ممنوعیت پرواز به آمریکا دارند.

شبکه ای‌بی‌سی آمریکا نیز در گزارشی اعلام کرد نام این دو برادر «برای سال‌های متمادی» در فهرست مظنونان حملات تروریستی بوده است.

با این‌حال دیو جولی، سخنگوی «مرکز پایش تروریسم» در آمریکا، گفته است نمی‌تواند در این مورد چیزی را تأیید یا تکذیب کند.

باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا، نیز در دیداری از پیش اعلام نشده از سفارت فرانسه در واشنگتن، نسبت به قربانیان حمله تروریستی به دفتر مجله «شارلی ابدو» ادای احترام کرد و دفتر یادبود آنان را در این سفارت امضاء کرد. اوباما در این دفتر یادبود نوشت: «به عنوان متحدان قدیمی، ما در کنار برادران فرانسوی خود ایستاده‌ایم تا از اجرای عدالت و دفاع از روش زندگی خود مطمئن شویم».

جست‌وجوی خانه به خانه در مناطق شمال پاریس به دنبال عاملان حمله تروریستی به مجله شارلی ابدو

در فرانسه عملیات جست‌وجو از پاریس اکنون بیشتر متوجه حومه شمال و شمال شرقی این شهر شده است، جایی که برای آخرین بار این دو برادر مظنون در یک پمپ بنزین دیده شدند.

در این جست‌وجو  افزون بر حضور گسترده مأموران مبارزه با تروریسم، بالگردهای پلیس نیز حضور دارند و تمام روستاها و تپه‌های جنگلی اطراف مورد بازرسی قرار گرفته است.

در حمله تروریستی روز چهارشنبه هفت ژانویه به دفتر مجله «شارلی ابدو» سه نفر دست داشتند که یک نفر از آن‌ها به نام حمید مراد خود را به پلیس تسلیم کرده است. در این حمله ۱۲ نفر کشته شدند.

طرح «پلانتو» طراح معروف روزنامه لوموند فرانسه

از سوی دیگر، پرونده تیراندازی در متروی پاریس نیز اکنون به عنوان یک حادثه ترویستی طبقه‌بندی‌ شده است. این حمله صبح روز پنج‌شنبه هشت ژانویه رخ داد و در جریان آن فرد مسلحی که جلیقه ضد گلوله به تن داشت در ایستگاه متروی «شاتیون» در پاریس به سوی پلیس آتش گشود. یک مأمور پلیس و یک کارمند شهرداری در این تیراندازی زخمی شدند. اما مأمور پلیس که یک زن بود بر اثر شدت جراحات درگذشت.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • بهنام

    همین فرانسه نبود که بزرگترین تروریست جهان یعنی خمینی را در خود جای داد و گذاشت آزادانه هر غلطی دلش خواست انجام دهد و سرانجام نیز آن دیو بد سیرت را با سلام و صلوات و پرواز مخصوص راهی ایران کرد ؟ همین فرانسه نبود که حکم حبس ابد تروریست و قاتل دکتر شاهپور بختیار را نقض نموده و با رژیم دیکتاتوری اسلامی ایران زد و بند کرده و او را رهسپار ایران کرد ؟ همین فرانسه نبود که چند سال پیش و در زد و بندی کثیف با حکومت دیکتاتوری اسلامی ایران در هجومی وحشیانه و شبانه در شهر های مختلف بر ضد مجاهدین خلق عملیات نموده و عده کثیری از آنان را بازداشت نمود و چندین سال بعد هم اعلام نمود که همه آنان را تبرده نموده است و فعالیت آنان در خاک فرانسه اشکالی ندارد ؟ همین فرانسه نبود که نخست وزیر پیشینش ( سارکوزی ) از قذافی دیکتاتور لیبی باج سبیل و رشوه های کلان گرفته بود و با گماشتن جاسوسان خبره و اطلاعات و عملیات پیچیده ، مخفیگاه قذافی را کشف نموده و قبل از اینکه دست هر کس دیگری به او برسد و ترس از افشای رسوائی دولت فرانسه ، او را بلافاصله نابود نمود ؟ همین فرانسه نبود که ، و غیره ..... بتا بر این نتیجه میگیریم که ملتها اسیر دست دولتها هستند و همیشه مورد ظلم و تعرض قرار میگیرند و تاوان سنگین آنرا نیز پس میدهند ، از دیکتاتوری ننگین اسلامی ایران گرفته تا به اصطلاح دموکراسی های غربی و حتی آمریکا !

  • Behrouz

    مقاله های ALL EUROPEAN LIFE DIED IN AUSCHWITZ و Europe, Thy Name Is Cowardice در دنیا صدا کرد و البته اعتراض طرفداران توتالیتریسم مانند اسلام، کمونیسم و نازیسم را برانگیخت. ایرانی جماعت جز فیس و افاده چیزی نداشته و چشم را بسته و دهان را باز میکند.

  • نازنین

    بهروز همچین نویسنده ای هرگز وجود نداشته و این پارگرااف بخشی از یک متن نژادپرستانه است که روی سایت های بسیار نژادپرست در گردش بوده. تا اونجایی که من دارم روی اینترنت تحقیق می کنم نشریات اسپانیایی منکر همچون نویسنده ی اسپانیایی و چاپ این تنها متنش در کشورشون شدن. درباره ی فرانسه دست کم می دونم که عرب های شمال آفریقا خودشون به این کشور نیامدن بلکه فرانسه این افراد رو برای کارگری، صفوری و شغل های بسیار سطح پایین وارد کشورش کردو در حاشیه ی شهرها با امکانات بسیار پایین نگهشون داشت. و حالا بعد از سه نسل هنوز به عنوان خارجی بهشون نگاه میکنه. سیاست چند فرهنگی مسخره است... منو به یاد یک رژیم دیکتاتور میندازی که حتا اجازه ی داشتن سنگ قبر به بهایی ها نمی ده، سنی ها رو به اندازه کافی مسلمون به حساب نمی یاره، کردها و عرب ها رو اعدام میکنه ... در ضمن فاشیست ها با همین نوع نفرت یهودها رو کشتن، با همین نوع تنفر کورکورانه ... خودشون رو هم آدم های بسیار با فرهنگی و با هنر ومتمدنی می دونستن!

  • Behrouz

    سالها پیش Mathias Döpfner مدیر عامل Axel Springer تحت عنوان Europe, Thy Name Is Cowardice اروپا را به ترسوئی و ضعف متهم کرده بود چه چگونه از مقابله با کمونیسم عاجز بود و حال با سیاست مسخره چند فرهنگی موجب جری تر شدن مسلمانان شده است. مسلمانان هرگونه مسالمت را نشانه ضعف میدانند.

  • Behrouz

    ALL EUROPEAN LIFE DIED IN AUSCHWITZ سالها پیش نویسنده اسپانیائی Sebastian Vilar Rodrigez نوشت. ........ ما ــ منظورش اروپا ست ــ ۶ میلیون یهودی را کشتیم و بجای آن ۲۰میلیون مسلمان را وارد کردیم. ما در آشویتس فرهنگ، فکر، خلاقیت و استعداد را سوزاندیم و بجای آن دروازه های خود را به روی ۲۰ میلیون مسلمان گشودیم که برای ما حماقت، نادانی، تعصب دینی ، تبهکاری و فقر آوردند.

  • مجرد

    یکی از طنز های بزرگ این تراژدی اینه که درنهایت اینها که جان چندین نفر و خودشون رو برای انتقام محمد گرفتند کارشان در یک چاپخانه و در یک مغازه ی یهودی تمام شد !

  • بهنام

    با نظر جناب میترا کاملآ موافقم . با تشکر فراوان .

  • میترا

    دولت فرانسه متاسفانه مواضعی دوگانه در بر خورد با ستیزه جویان اسلامگرا دارد. دولت فرانسه فقط وقتی با ستیزه جویان (تروریست ها) مخالف است که ستیزه جویان تهدیدی بر ضد امنیت فرانسه به حساب بیایند. زمانی که همین ستیزه جویان مشغول جنایت و آدمکشی در لیبی ، سوریه و عراق بودند ، دولت فرانسه از آنها به صورت پنهان و آشکار حمایت می کرد چون جنایت ها و آدم کشی های این افراد در کشورهای لیبی ، سوریه و عراق به نفع دولت فرانسه بود.

  • بهنام

    طنز تلخش اینجاست که اوباما با روشن کردن شمع ابراز همدردی میکند ، البته قبل از آن و با سیاستهای کثیف دولت آمریکا در به وجود آوردن گروهکها و دولتهای تروریستی از جمهوری اسلامی گرفته تا داعش ، خود و روسای سابقش آتش بیار معرکه بوده و هستند و هر از چندی برای فریب افکار عمومی جهانیان یک ژست دموکراسی میگیرند و این و آن را به ظاهر محکوم ، ولی در باطن حمایت میکنند . به نظر بنده خون این افراد بیگناهی که کشته شدند به گردن اوباما و روسای جمهور دول غربیست . چرا که با سیاستهای غلط خود مبنی بر دفاع از مظنونان تروریستی ، البته در قالب ( حقوق بشر ) اکنون باید تاوان سنگینی بپردازند و سئوال اساسی اینجاست که چرا علیرغم اطلاع از تروریست بودن این دو جنایتکار اسلامی ، آنها آزادانه در فرانسه زندگی میکرده اند و نهادهای امنیتی و اطلاعاتی در خواب خرگوشی به سر برده اند ؟ چرا کلیه مظنونان تروریستی و افراط گرا را از کشورهای غربی اخراج و برای همیشه ممنوع الورود نمیکنند ؟ اگر خلاء قانونی در این زمینه وجود دارد چرا با تصویب و تشدید قوانین ضد تروریسم ، این خلاء را پر نمیکنند و جان افراد بیگناه را به خطر می اندازند ؟