ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

بازگردانده شدن مصطفی دانشجو از بیمارستان به زندان

بر اساس آخرین گزارش‌های پزشکی مربوط به مصطفی دانشجو، نزدیک به ۵۰ درصد ریه او از کار افتاده است. این فعال حقوق درویش‌های گنابادی حدود دو ماه در انتظار انتقال به بیمارستان بوده است.

مصطفی دانشجو، وکیل زندانی، با وجود شرایط نامناسب جسمانی، از بیمارستان به زندان برگردانده شد.

مصطفی دانشجو با دستور دادستانی و بدون ترخیص پزشک به زندان برگردانده شده است

این فعال حقوق درویش‌های گنابادی با دستور دادستانی و بدون ترخیص پزشک به زندان برگردانده شده است.

سایت مجذوبان نور گزارش کرده که بر اساس آخرین گزارش‌های پزشکی مربوط به مصطفی دانشجو، نزدیک به ۵۰ درصد ریه او از کار افتاده است.

مجذوبان نور خبرهای مربوط به درویش‌های گنابادی و موارد نقض حقوق بشر علیه این گروه که بزرگ‌ترین فرقه صوفیان ایران است را منتشر می‌کند.

مصطفی دانشجو، وکیل جوانی است که پس از ماجراهای بهمن ۸۴ در شهر قم علیه درویش‌های گنابادی و تخریب و به آتش کشیده شدن حسینیه شریعت، وکالت درویشان را در اعلام جرم علیه وزارت اطلاعات و شورای تأمین استان قم و عاملان آن حادثه برعهده گرفت.

پروانه وکالت آقای دانشجو سال ۸۶ از سوی مرکز امور وکلای قوه قضاییه به‌خاطر دفاع از حقوق درویشان باطل شد.

شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران، مصطفی دانشجو را به هفت سال و نیم حبس محکوم کرده است. اتهام او «اقدام علیه امنیت ملی به دلیل عضویت در فرقه دراویش، تبلیغ علیه نظام، توهین به رهبر و تشویش اذهان عمومی» بود.

با وجود اینکه اتهام‌های این زندانی سیاسی و امنیتی است، هم‌اکنون در بند هشت عمومی در کنار زندانیان جرایم غیر سیاسی دوران محکومیت خود را می‌گذراند.

این وکیل زندانی در حالی روز چهارشنبه، اول بهمن ماه به زندان برگردانده شده است که صبح‌‌ همان روز، معاون دادستان تهران مجوز انتقال او به بیمارستان مرکز قلب را به خانواده این زندانی نشان داده است.

مصطفی دانشجو نزدیک به دو ماه در انتظار مجوز انتقال به بیمارستان مرکز قلب تهران بود تا در این مرکز دوره بازتوانی قلبی و ریوی خود را بگذراند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.