ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

أمل علم‌الدین و پیام اخوان نسل‌کشی ارامنه را مطرح می‌کنند

أمل علم‌الدین، وکیل حقوق بشر که با جورج کلونی ازدواج کرده است به همراه پیام اخوان، «نسل‌کشی» دانستن کشتار ارامنه را در دادگاه حقوق بشر اروپا مطرح می‌کنند.

أمل علم‌الدین، وکیل حقوق بشر که با جورج کلونی ازدواج کرده است به همراه پیام اخوان، «نسل‌کشی» دانستن کشتار ارامنه را در دادگاه حقوق بشر اروپا مطرح می‌کنند.

أمل علم‌الدین در دادگاه حقوق بشر اروپا از این موضوع دفاع می‌کند که کشتار ارامنه در سال ۱۹۱۵ نسل‌کشی بوده است.

وکیلان حقوق بشر، أمل علم‌الدین و پیام اخوان عضو تیمی هستند که از روز ۲۸ ژانویه/ ۸ بهمن مقابل دادگاه حقوق بشر اروپا در استراسبورگ، فرانسه حاضر شده‌اند تا این دادگاه را مجاب کنند که صد سال پیش، کشتار یک و نیم میلیون نفر ارمنی در ترکیه «نسل‌کشی» بوده است.

یک تیم حقوقی به دنبال به رسمیت شناختن نسل‌کشی ارامنه

علم‌الدین، وکیل دولت ارمنستان در دادگاه تجدید نظر سیاست مدار سوسیالیست و ناسیونالیست افراطی ترک، دوئو پرینچک (Dogu Perincek) است که در سال ۲۰۰۷ در سوئیس برای «انکار نسل‌کشی» ارامنه محکوم شد.

پرینچک دوئو نسل‌کشی ارامنه را یک «دروغ بین‌المللی» خواند که به موجب آن به جرم «انکار نسل‌کشی» محکوم شد. قوانین سوئیس به مانند قوانین کشور آلمان هر نوع انکار نسل‌کشی‌ها در تاریخ بشر را جرم می‌داند. پرینچک اولین فردی است که در جهان در ارتباط با کشتار ارامنه محکوم شده است.

پرینچک پس از حکم دادگاه سوئیسی با مراجعه به دادگاه حقوق بشر اروپا از دولت سوئیس شکایت کرد و گفت این دولت «حق آزادی بیان» او را نقض کرده است. دادگاه حقوق بشر اروپا در دسامبر ۲۰۱۳ به نفع حق آزادی بیان پرینچک رای داد.

علم‌الدین، اخوان و دیگر اعضای تیم حقوقی که توسط کشور ارمنستان و سازمان‌های حامی حقوق قربانیان نسل‌کشی‌ ارمنستان استخدام شده‌اند، در خصوص رای ۲۰۱۳ دادگاه حقوق بشر اروپا درخواست تجدید نظر کرده‌اند.

هدف اصلی این تیم به رسمیت شناخته شدن یک و نیم میلیون قربانی ارمنی در کشتاری است که به نظر این تیم باید «نسل‌کشی» محسوب شود. این تیم حقوقی امید دارد که بتواند این هدف را از طریق دادگاه حقوق بشر اروپا در پرونده تجدید نظر پرینچک در مقابل کشور سوئیس دنبال کند.

پیام اخوان، وکیل  ایرانی- کانادایی نماینده دولت ارمنستان نیست؛ این پروفسور حقوق بین‌الملل در دانشگاه مک گیل کانادا با «موسسه مطالعات بین‌المللی نسل‌کشی و حقوق بشر» که از سازمان‌های مرتبط با «سازمان زوریان» در تورنتو است همکاری می‌کند.

همسر ستاره هالیوودی یا وکیل حقوق بشر

مشهور بودن علم‌الدین به واسطه ازدواج او با یک ستاره هالیوودی، توجه رسانه‌ها را به موضوع کشتار ارامنه جلب کرده است. بسیاری از رسانه‌ها حتی از بکاربردن نام رسمی این وکیل، أمل علم‌الدین، خودداری می‌کنند و با «أمل کلونی» خواندن این وکیل بر ازدواج او با جورج کلونی تاکید می‌کنند.

پیام اخوان در گفت‌و‌گوی خود با نشریه «تورنتو استار» ضمن ابراز خوشحالی از اینکه در کنار همکار قدیمی‌اش علم‌الدین کار خواهد کرد به وجه «ستاره» بودن علم‌الدین به واسطه ازدواج با جورج کلونی اشاره می‌کند و ابراز تاسف می‌کند که رسانه‌ها بیشتر از اینکه به مساله رنج قربانیان بپردازند به وجه «هالیوودی» داستان علاقه دارند.

اخوان می‌گوید: «متاسفانه رسانه‌ها بیشتر علاقه‌مند به داستان شهرت‌اند. واقعیت حقوق بشری، درد و رنج قربانیان است و نه شهرت ناجیان».

علم‌الدین هم که خود به استقلال حرفه‌ای خود باور دارد، با طنز مخصوص خود توجه رسانه‌ها به لباس‌ها و ظواهر زندگی‌اش را مسخره می‌کند.

با این حال، شهرت علم‌الدین موجب شده که بار دیگر کشتار ارامنه و نسل‌کشی بودن یا نبودن آن، موضوعی رسانه‌ای شود.

پرینچک و رابطه پیچیده او با دولت اردوغان

دولت کنونی ترکیه برای مقابله با تیم حقوق حامی به رسمیت شناختن نسل‌کشی ارامنه، برای پرینچک تیم حقوقی‌ای مجربی را استخدام کرده است.

این در حالی است که خود دوئو پرینچک در ترکیه از متهمان دادگاه‌های جنجالی «ارگنکون» است که در آن بسیاری از ناسیونالیست‌های افراطی ترکیه، سوسیالیست‌ها و نظامیان ارتش به حبس ابد محکوم شده‌اند.

پرینچک از سال ۱۹۹۲ دبیرکل حزب کارگران سوسیالیست در ترکیه بوده است و در سال ۲۰۱۳ به اتهام «توطئه و تلاش برای براندازی حکومت» در دادگاه «ارگنکون» محاکمه و محکوم به حبس ابد شده است. با این حال مساله کشتار ارامنه به قدری برای دولت ترکیه مهم است که تیمی حقوق برای نمایندگی پرینچک در دادگاه حقوق بشر اروپا توسط دولت ترکیه استخدام شده‌اند.

دولت ترکیه کشتار ارامنه را به‌عنوان نسل‌کشی به‌رسمیت نمی‌شناسد و در تمامی دادگاه‌های بین‌المللی مرتبط با این کشتار، شرکت می‌کند. دولت ترکیه با سرمایه‌گذاری در تیم‌های حقوقی این توجیه را بیان می‌کند که در کشتار اوایل قرن بیستم ارامنه در ترکیه، ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار ارمنی جان خود را از دست داده‌اند و این تعداد تلفات جانی نسل‌کشی محسوب نمی‌شود.

به اعتقاد ارامنه در سال ۱۹۱۵، یک‌ونیم میلیون ارمنی توسط ترک‌ها کشته شده‌اند و این کشتار به قصد نسل‌کشی و نسل‌کشی بوده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • اوکتای

    از این گزارش ضعیف رادیو زمانه که در حقیقت گزارشی یک جانبه علیه ترکهاست واقعا متاسفم

  • پوف

    به شرطی که اعمال ارامنه رو هم تا پیش از نسل کشی مذکور در نظر بگیرند . همینطور مساله رو به دو گانه ترک - ارمنی تقلیل ندهند چون کردهای مسلمان هم در این نسل کشی ها نقش داشته اند .و خلاصه مساله سیاسی و فشار بر کشور ترکیه که در راه پیشرفته نباشه بلکه واقعا حقوق بشری باشه . کلا از این حقوق بشری های دکاندار نباشند پلیز !!!

  • Mazdak limakeshi

    چرا بعضی که خود را ایرانی می دانند باید از ترکیه حمایت کنند که متهم به نسل کشی است. بگذارید ترک ها خودشان از خود دفاع کنند. ترکیه کشتار ارامنه را رد نمی کند اما آن را به قصد نسل کشی نمی داند. ترک ها اموال و زمین ها و خانه های ارامنه را دزدیدند و باید آن ها را به صاحبانشان پس بدهند و یا قرامت بپردازند. برخی که از ترک ها دفاع می کنند حاضرند که دیگرانی بیایند و اموال شان را به زور تصاحب کنند

  • شاهد

    زمانی جنایتی تمام می شود که کسی مسئولیت ان جنایت را به عهده بگیرد . همچون آلمان ها که مسئولیت کشتار مردمان بیگناه را به عهده گرفتند تا دوباره تکرار نشود . درکشتار ارامنه ترکها نه فقط مسئولیت نپذیرفتند و هر انکس در ترکیه در اینباره سخن گفت را تهدید یا حتی به قتل رساندند بلکه هرجا کسی سخنی از ان گفت با تندی و شدت پاسخ می گویند و حتی خواستار خفه کردن صدای تاریخنگاران کشتار در دیگر کشورها می شوند . از ماندلا بیاموزیم پذیرش مسئولیت جنایت از تنبیه عاملان ان بسیار مهم تر است . این مبارزه باید تا زمانی که ترکها مسئو لیت انرا بر عهده گیرند ادامه یابد

  • e173728

    انکار ادعاهای ارمنی صرف نظر از حقایق تاریخی که پروپاگاندیست های ارمنی نمی خواهند با آنها روبرو شوند به این جهت آزادی بیان است که ارامنه مدعی هرگز در هیچ دادگاه صلاحیت دار برای رسیدگی به جرم نسل کشی شرکت و شاکی نبوده اند این خود نشان می دهد ادعاها ارمنی پایه و مسند محکمی نداشته و فقط توده ای ابری از تبلیغات می باشند. ضمن اینکه گزارش کمیته امداد خاور نزدیک در سال 1922 که از سوی سفارت های آمریکا و انگلیس تهیه شده و به جامعه ملل هم تقدیم شده و در آن جمعیت ارامنه جهان را نشان می دهد حدود یک میلیون دویست هزار ارمنی خود را ارمنی عثمانی معرفی می کنند، آن هم در سال 1922 این سند به تنهایی نشان می دهد که ادعاهای ارمنی مبنی بر کشتار 1.5 میلیون و یا 2 میلیون دروغ بزرگی می باشد. اگر ارامنه به کشتار گرفته شده اند ارامنه ارمنستان و کشورهای خارجی از نسل کدام ارامنه می باشند؟ در آن دوران کشور امروزی ارمنستان وجود نداشت و حتی جمعیت غالب جغرافیای آن را هم تورک ها تشکیل می دادند. در واقع این ارامنه بودند که بخاطر تشکیل دادن یک ارمنستان بزرگ از سواحل دریای خزر تا مدیترانه حدود دو میلیون تورک و کرد را به کشتار گرفته اند و تهجیر ارمنی هم به دستور ژنرال شلندورف آلمانی برای مقابله با این کشتارها و تبانی احتمالی ارامنه مناطق اشغال نشده توسط روس ها و کمیته های جنایت کار ارمنی همانند چیزی که در مناطق اشغال شده دیده می شد می باشد. به کشتار گرفته نشدن و حتی نمردن ارامنه تهجیر شده در سوریه هم در گزارش بوغوس نوبار ارمنی دیده می شود، در آن دوران ارامنه برای اینکه عهد نامه سور را به اجرا بگذارند آمار واقعی خود را داده اند زیرا برای تشکیل شدن یک ارمنستان در آناتولی و آذربایجان در اکثریت بودن ارامنه شرط بود و این آمار بخوبی جز اعترافات ارمنی می باشند که در مقابل ادعاهای آنها قرار می گیرند. توصیه می کنم کتاب مسئله ارمنی (افتراء فانتزی) ادعاها و حقایق را دانلود کرده و بخوانید. پیام اخوان در گفت‌و‌گوی خود با نشریه «تورنتو استار» ضمن ابراز خوشحالی از اینکه در کنار همکار قدیمی‌اش علم‌الدین کار خواهد کرد به وجه «ستاره» بودن علم‌الدین به واسطه ازدواج با جورج کلونی اشاره می‌کند و ابراز تاسف می‌کند که رسانه‌ها بیشتر از اینکه به مساله رنج قربانیان بپردازند به وجه «هالیوودی» داستان علاقه دارند. با چنین وکیل های ماگازین و یالاقی معلوم است که ادعاهای ارمنی در گل فروتر هم خواهند رفت طرف هم از این که در کنار این علم الدین قرار گرفته خوشحال می باشد و به ستار بودن او اشاره می کند و هم از کار رسانه های ماگازین و شو که مثل او رفتار می کنند شاکی است. جناب شاهین از همچنین کسی را می خواهی! که از مردم خود دفاع کند؟

  • بهنام

    اقدام شایسته ای است ، ولی آیا بهتر نیست وقایع و جنایات حال و روز جهان را مطرح کرده و جنایتکاران و بانیان آنرا به چالش کشید ؟ مثل این میماند که دنیا گل و بلبل شده و صلح و صفا جای کشتار و نسل کشی را گرفته است و خیلی مضحک است که چشم جهانیان ، وقایع و کشتارها و جنایات بر ضد بشریت امروز جهان را نادیده انگاشته و طنز تلخیست که به احتمال زیاد قصد مطرح کردن نسل کشی ارامنه به خاطر مسائل سیاسی را دارد ، نسل کشی که سالهای مدید از وقوع آن گذشته است و اساسآ و حتی با به کرسی نشاندن و رسمیت بخشیدن به اثبات بانیان آن ، آیا چه دردی از دردهای بی درمان ملتهای جهان کم میشود ؟

  • ایران زمین

    شاهین من اصلا فکر نمیکنم که تو یه ترکی! اصلا! نه!اصلا.

  • بخت النصر خراسانی

    این آقای شاهین هم نوبریه با این اطلاعات تاریخیش. اسم Iran Tribunal احتمالا به گوش شما نخورده آقا شاهین؟

  • شاهین

    من کاری به اینکه عثمانی ها ارامنه را کشته اند یا ارامنه عثمانی ها را کشته اند ندارم، چون من نه ترک عثمانی هستم و نه ارمنی. سخن من اول با همه آنهایی است که خود را ایرانی می دانند. اول بروید کتابهای تاریخ ایرانی خودمان را بخوانید. اوضاع ایران در جنگ اول یا تاریخ اورمیه نوشته محمد تمدن، تاریخچه اورمیه نوشته رحمت اله توفیق،اورمیه در محاربه عالمسوز نوشته رحمت اله خان معتمدالوزاره، تاریخ هیجده ساله آذربایجان نوشته احمد کسروی. حال خوذ قضاوت بکنید در زمانی که دولت ایران هیچ دخالتی در جنگ اول نداشت این حضرات ارمنی و آسوری چرا مردم بی دفاع اورمیه و سلماس و غیره را با آن وضع فجیع قتل عام می کردند؟ بطوریکه جمعیت ارومیه و اطراف آن در اثر این کشتارها به یک پنجم کاهش یافته بود. مگر مردم ارومیه اتباع عثمانی بودند؟!!! سخن دوم من با این وکیل ایرانی تبار است. جناب وکیل اگر دوا بلدی اول به سر کچل خوذ بمال و در محاکم بین المللی از کشتار مردم کشور خود دفاع بکن. هر وقت توانستی حق و حقوق از دست رفته مردم کشور خود را بگیری آن وقت برو و از منافع ارمنستان در مقابل امپراتوری منقرض شده عثمانی دفاع کن.