ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

جان کری اختلاف اروپا و آمریکا بر سر اوکراین را تکذیب کرد

کری گفته اروپا و آمریکا هم نظر هستند که چالش اوکراين را نمی‌توان با نيروی نظامی حل کرد. پیشتر، آلمان و فرانسه با تجهیز تسلیحاتی بیشتر اوکراین مخالفت کرده بودند.

جان کری وزير امور خارجه آمريکا يکشنبه (۸فوريه/۱۹) بهمن، در کنفرانس امنيتی مونيخ هرگونه جدايی و تفرقه ميان واشنگتن و اروپا را درباره سياست‌های اخير روسيه تکذيب کرد.

مرکل در کنفرانس امنیتی مونیخ گفته بود کمک تسليحاتی به دولت اوکراين کمکی به حل بحران نمی‌کند

اين خبر زمانی منتشر می‌شود که پيش از این بسياری از سناتورهای ايالات متحده از آلمان و ديگر کشورهای اروپايی از جمله فرانسه که مخالف فرستادن سلاح به اوکراين هستند، انتقاد می‌کردند.

جان کری در اين کنفرانس گفت که من اطمينان میدهم هيچ جدايی و تفرقه‌ای ميان ايالات متحده آمريکا و اروپا وجود ندارد.

کری گفت:«ما متحديم و همه متفق‌القول قبول داريم که چالش اوکراين را نمی‌توان با نيروی نظامی حل کرد. در اين ديپلماسی همگی با هم اتحاد داريم و در کنار هم کار می کنيم.»

همزمان، مقام‌های ايالات متحده آمریکا می‌گويند که باراک اوباما، رئيس‌جمهوری این کشور در حال بازانديشی در موضع قبلی خود درباره تجهيز تسليحاتی اوکراين است. او گفته اين کار می‌تواند به جنگ نيابتی واشنگتن و مسکو در اوکراين بيانجامد.

همچنین جو بایدن، معاون رئیس‌جمهوری آمریکا شنبه در سخنرانی خود در کنفرانس امنیتی مونیخ گفته آمریکا با وجود اینکه نقش متفاوتی را در مناقشه اوکراین بازی می کند اما در عین حال سعی دارد تفاوت خود با اروپا را کم کند.

اين خبر‌ها در حالی منتشر می‌شود که مقامات و برخی سناتورهای آمريکايی پيشنهاد داده‌اند تا با تجهيز تسليحاتی اوکراين، اين کشور توان دفاعی خود را تقويت کند. به نظر اين مقامات مجهز کردن اوکراين به سلاح‌های بیشتر تنها راهی است که می‌تواند به يک توافق صلح ختم شود.

مخالفت اروپا با کمک تسليحاتی به اوکراين

در پی اين تحولات آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان که جمعه شب در مسکو با ولاديمير پوتين، رئيس‌جمهوری روسيه ملاقات کرد، قرار است دوشنبه آينده برای ديدار با اوباما به واشنگتن سفر کند.

پيش‌تر برخی از مقامات نظامی آمريکا پيشنهاد داده‌ بودند که آمريکا برای اوکراين سلاح‌های پيشرفته بفرستد. روسيه هم گفته که ارسال سلاح را تهدیدی امنيتی عليه خود به حساب خواهد آورد.

موضع واشنگتن دارای اختلافی اساسی با متحدان اروپايی به ويژه آلمان و فرانسه است. آنها معتقدند تجهيز تسليحاتی اوکراين توسط واشنگتن به نتيجه معکوس می‌انجامد و به افزايش درگيری‌ها در اوکراين دامن می‌زند.

آنگلا مرکل ديروز در کنفراس امنيتی مونيخ گفته بود کمک تسليحاتی به دولت اوکراين در جنگ با شورشيان هوادار روسيه به  هيچ کمکی به حل بحران اوکراين نمی‌کند.

کشمکش بين جدايی‌طلبان هوادار روسيه و نيروهای دولت اوکراين از ماه ژانويه افزايش يافته است. تلاش‌های پيشين برای حفظ آتش‌بس بين طرفين، هر بار با درگيری ميان اين نيرو‌ها با شکست مواجه شده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.