ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

افزایش فشار‌ها بر آرش صادقی برای اعتراف و مصاحبه تلویزیونی

با وجود گذشت ۱۷۲ روز از بازداشت دوباره آرش صادقی، درباره دلیل بازداشت او خبری منتشر نشده است. منابع غیر‌رسمی، از تمدید قرار بازداشت او برای دو ماه دیگر خبر داده‌اند.

گفته می‌شود که آرش صادقی، از زندانیان سیاسی در زندان اوین، برای دادن اعتراف و مصاحبه تلویزیونی، زیر فشار بازجویی‌های شدید قرار گرفته است. بر اساس گزارش‌های منتشر شده، او در انفرادی‌های بند دو الف زندان اوین که زیر نظر سپاه است، بازجویی می‌شود.

«کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی» در گزارشی نوشته است آرش صادقی که بیستم مهر ماه سال گذشته (۱۳۹۲)، بعد از پشت سر گذاشتن ۱۹ ماه انفرادی در بند ۲۰۹ اطلاعات آزاد شد، غروب روز شنبه، ۱۵ شهریور ماه سال جاری دوباره در محل کار خود بازداشت شد.

با وجود گذشت  ۱۷۲ روز از بازداشت دوباره این زندانی سیاسی، درباره دلیل بازداشتش خبری منتشر نشده است و به نظر می‌رسد که زیر فشار بازجویی‌های شدید برای دادن اعتراف و حضور اجباری در مصاحبه‌ای تلویزیونی علیه خود باشد.

منبع خبری از تمدید قرار بازداشت آرش صادقی برای دو ماه دیگر خبر داده‌اند.

آرش صادقی، دانشجوی ترم ششم کارشناسی ارشد فلسفه دانشگاه علامه طباطبایی، عضو ستاد انتخاباتی میر حسین موسوی در انتخابات سال ۱۳۸۸ و عضو انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی بود که ۱۸ تیر سال ۱۳۸۸ در جریان اعتراض‌های خیابانی بازداشت شد. او شهریور همان سال، بدون دریافت حکم یا تفهیم اتهام آزاد شد.

آرش صادقی مهر ماه سال ۸۸ برای ادامه تحصیل به دانشگاه علامه طباطبایی مراجعه کرد اما آذر ماه ۸۸ بار دیگر دستگیر و در اسفند ماه همان سال، دوباره بدون تفهیم اتهام و صدور حکم آزاد شد.

در خرداد ماه ۱۳۸۹ آرش صادقی بار دیگر دستگیر و شهریور ماه همان سال دوباره آزاد شد.

صادقی پس از آزادی و از طریق وکیلش، محمود علیزاده طباطبایی، مطلع شد که شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی پیرعباسی، به دلیل مجموعه اتهام‌های این چند بازداشت (تبلیغ علیه نظام و اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی)، او را به ۶ سال حبس محکوم کرده است.

پس از صدور این حکم اما مأموران وزارت اطلاعات، ساعت چهار صبح روز هشتم آبان ۱۳۸۹، به خانه آرش صادقی حمله کردند که در اثر شوک این حادثه، مادر او ایست قلبی کرد و فوت شد.

آرش صادقی که هنگام حمله مأموران وزارت اصلاعات در خانه نبود، تا ۳۰ آذر‌ ماه ۱۳۸۹ متواری بود تا این‌که سرانجام خودش را به زندان اوین معرفی کرد. او در این دور از بازداشت و بازجویی‌ها در بند ۲۰۹ زندان اوین، در نامه‌ای هر گونه ارتباط میان حمله مأموران وزارت اطلاعات و فوت مادرش را تکذیب کرد.

در جریان بازداشت دوباره آرش صادقی در ۱۵ شهریور ماه سال جاری، به دنبال درگیری‌هایی که در محل کار او رخ داد، مأموران گلرخ ابراهیمی، همسر او، نوید کامران دوست و همکارش و بهنام موسیوند، دوست دیگرش را نیز دستگیر کردند.

بهنام موسیوند و نوید کامران عصر روز سه شنبه‌‌ همان هفته با قید وثیقه‌هایی به ارزش به ترتیب ۷۰ و صد میلیون تومان آزاد شدند. گلرخ ابراهیمی، همسر آرش هم که اتهام فعالیت‌های فیسبوکی روبه‌روست، در حال حاضر با قرار وثیقه ۸۰ میلیون تومانی آزاد است.

آرش صادقی در حال حاضر تنها در شرایط ویژه‌ای اجازه ملاقات با خانواده خود را دارد و مأموران امنیتی هنگام ملاقات، گفت‌و‌گوها را به شدت کنترل می‌کنند.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.