ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

آزادی ۴ وکیل دادگستری و فعال حقوق درویشان از زندان اوین

این وکیلان زندانی به دنبال تغییر حکم هفت سال و نیم حبس تعزیری‌شان به سه سال و نیم حبس تعزیری و دو سال و نیم حبس تعلیقی، آزاد شده‌اند.

چهار وکیل دادگستری و فعال حقوق درویشان گنابادی، پس از تحمل دوران حبس خود، عصر روز سه‌شنبه، ۱۲ اسفند ماه از زندان اوین آزاد شدند.

وکیلان آزاد شده از زندان اوین

سایت «مجذوبان نور» که خبرهای مربوط به درویشان گنابادی را منتشر می‌کند، از آزادی افشین کرم‌پور، فرشید یداللهی، امیر اسلامی و امید بهروزی خبر داده است.

این وکیلان زندانی به دنبال تغییر حکم حبس تعزیری‌شان از هفت سال و نیم به سه سال و نیم حبس تعزیری و دو سال و نیم حبس تعلیقی، آزاد شده‌اند.

پیش‌تر شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران، این چهار وکیل را به هفت سال و نیم حبس محکوم کرده بود. اتهام آنان اقدام علیه امنیت ملی به دلیل عضویت در فرقه دراویش، تبلیغ علیه نظام، توهین به رهبر و تشویش اذهان عمومی عنوان شده بود.

احکام جدید این افراد چندی پیش از سوی شعبه ۵۴ دادگاه انقلاب تهران به اجرای احکام زندان اوین ابلاغ شده بود.

بر اساس حکم جدید صادر شده، سه سال و نیم حبس این افراد پیش از تاریخ ۲۸ بهمن ماه امسال به پایان رسیده است و این فعالان حقوق درویشان، بیش از ۱۰ روز به طور غیر قانونی در زندان نگه داشته شده‌اند.

درویشان گنابادی از جمله اقلیت‌های مذهبی هستند که فعالیت و جهت‌گیری سیاسی ندارند اما با این حال در ایران با مشکلات فراوانی مواجه می‌شوند.

در حال حاضر شش نفر دیگر از فعالان حقوق درویشان به نام‌های حمیدرضا مرادی، صالح‌الدین مرادی، مصطفی دانشجو، رضا انتصاری، مصطفی عبدی و کسری نوری در  تهران و شیراز در زندان به سر می‌برند.

علاوه بر این، اوایل بهمن ماه امسال، دیوان عالی کشور، رأی صادره شده توسط دادگاه انقلاب شیراز در مورد هفت درویش گنابادی را عیناً تأیید کرد. این هفت نفر به اتهام محاربه و فساد فی‌الارض محکوم شده بودند. بر اساس رأی دادگاه انقلاب شیراز، سه تن از این درویشان به تبعید مادام‌العمر و چهار تن به ۲۸ سال تبعید محکوم شده‌اند.

اتهام محاربه و فساد فی‌الارض عنوانی اتهامی است که حکومت ایران معمولاً آن را متوجه مخالفان مسلح خود می‌کند. در سال‌های اخیر اما این اتهام به فعالان و منتقدان سیاسی و اقوام و اقلیت‌ها نیز نسبت داده شده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.