ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

جهادگران داعش از شهر البغدادی رانده شدند

نیروهای ارتش عراق این عملیات را با کمک جنگجویان قبیله‌ای و حملات هوایی به رهبری آمریکا انجام دادند. هدف اصلی این حملات آزادسازی تکریت است.

در نبرد با شبه‌نظامیان «دولت اسلامی» (داعش) نیروهای ارتش عراق به موفقیت تازه‌ای دست یافتند. آن‌ها نیروهای داعش را از شهر البغدادی راندند. در این حمله، جنگجویان قبیله‌ای از استان غربی انبار و حملات هوایی ائتلاف جهانی به رهبری آمریکا نقش داشتند.

نیروی زمینی ارتش عراق از جمله موفق شد سه پل بر روی رود فرات را بازپس گیرد. این پل‌ها از ماه سپتامبر تاکنون در دست داعش بودند.

نیروهای عراقی همچنین موفق شدند جهادگران داعش را از هفت روستا واقع در شمال غرب شهر البغدادی به سمت شهر حدیثه به عقب برانند.

در این منطقه از مدت‌ها پیش درگیری‌های شدیدی بین نیروهای دولتی عراق و تندروها درگرفته بود.

 آزادسازی تکریت

شهر البغدادی در ۱۲۰ کیلومتری غرب بغداد و در نزدیکی فرودگاه نظامی عین‌الاسد، محل آموزش نیروهای عراقی توسط آمریکایی‌ها قرار دارد.

تلویزیون دولتی عراق پیش از این با استناد به ارتش گزارش داده بود که با کمک شبه‌نظامیان شیعه در حمله به شمال بغداد شهر استراتژیک و مهم النور را آزاد کرده است. منابع مستقل هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

فتح النور به‌عنوان یکی از نخستین اهداف حملاتی به‌شمار می‌رود که نزدیک به یک هفته پیش برای آزادسازی شهر تکریت (در ۱۷۰ کیلومتری شمال عراق) آغاز شده است.

النور زادگاه عزت ابراهیم الدوری، حاکم پیشین عراق و رهبر فعلی شورشیان سنی است که با داعش متحد شده‌اند. الدوری از اشخاصی بود که به حلقه یاران صدام حسین تعلق داشت و سال‌ها به او وفادار ماند.

به‌گفته دولت عراق در این حملات حدود ۳۰ هزار نفر از جمله جنگجویان شیعه در کنار ارتش عراق بسیج شده‌اند.

پیش‌روی این نیروها در روزهای گذشته به کُندی پیش می‌رفت. داعش تلاش می‌کند این حملات را بیش از هر چیز با عملیات انتحاری و ایجاد صدها تله متوقف سازد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.