ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

گرد وغبار باز هم آسمان خوزستان را فرا گرفت

دید افقی در اهواز به شدت کاهش پیدا کرده است و باد شدید هم موجب بروز مشکلاتی در عبور و مرور شهروندان شده است.

پنج‌شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴، گرد و غباری شدید آسمان اهواز را فراگرفته است. این موج گرد و غبار که با بادی شدید همراه است، شهر را دچار بحران کرده است.

موج شدید گردوغبار همراه با باد شدید کلان‌شهر اهواز را فراگرفته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، دید افقی در اهواز امروز به شدت کاهش پیدا کرده است و باد شدید نیز موجب بروز مشکلاتی در عبور و مرور شهروندان شده است. آسمان اهواز همزمان با بارش باران، به صورت نیمه تاریک در آمده است.

این موج گرد و غبار، علاوه بر اهواز آسمان شهرهای شمالی خوزستان را نیز فراگرفته است.

تداوم خشکسالی، کاهش بارندگی و رطوبت خاک، مدت‌هاست بخش‌هایی از ایران را دچار بحران ناشی از گردوغبار کرده است.

معصومه ابتکار روز سه‌شنبه ۱۵ ارديبهشت در هجدهمين همايش روز جهانی آسم گفت: «در موضوع گرد و غبار هيچ مسئولی نمی‌تواند به مردم وعده دهد که اين مشکل تا چند سال آينده حل می‌شود و مردم بايد با مشکل گرد و غبار کنار بيايند.»

او «تغيير آب و هوا در شمال آفريقا و غرب آسيا، کاهش بارندگی و افزايش دما، درست نبودن الگوی مصرف آب، جنگ و درگيری در منطقه، رهاسازی مناطق کشاورزی و «فرسايش بادی خاک و الگوی غلط مصرف» در ایران  را در مورد ریزگردها بسيار مؤثر دانست.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • Farid

    معصومه ابتکار:رست نبودن الگوی مصرف آب، جنگ و درگیری در منطقه.... الگوی غلط مصرف» در ایران را در مورد ریزگردها بسیار مؤثر دانست. عجب ! از علل اصلی: - عدم مالچ پاشی . - لوله کشی اب کارون به زاینده رود. -  خشک شدن هورالعظیم، یکی از دلایل طوفان گردو غبار در ایران است که آب خود را برای استخراج نفت از دست داده است. استخراج نفت از این منطقه اندکی بعد از پایان جنگ ایران و عراق آغاز شد. - بعد از پایان جنگ ایران و عراق، هفتاد هزار هکتار دیگر در دهه نود در جنوب اهواز به مناطق کشت نیشکر افزوده شد. رضا شعیدی، یک متخصص کشاورزی که به مدت بیست سال در این منطقه کار کرده است، می گوید،‌نیشکر یک محصول بومی منطقه نیست و پیامدهای زیست محیطی آن فاجعه آفرین است. برخی آغاز این وضعیت را از دوران ریاست جمهوری اکبر هاشمی رفسنجانی بین سال های 1989 تا 1997 می دانند. سعیدی می گوید، سازندگی، سازندگی و توسعه بدون فکر کردن درباره پیامدهای آن ، در دوره ریاست جمهوری رفسنجانی بود که چهره این منطقه را از یک منطقه پرآب به یک زباله دانی تبدیل کرد. سال ها پیش از راه اندازی صنایع نیشکر در این استان، دهها استاد دانشگاه اهواز در نامه ای پیامدهای فاجعه بار این صنعت بر آینده اهواز را پیش بینی کرده و دو دلیل برای آن مطرح کردند، یکی این که آلاینده های این صنعت وارد رودخانه های این استان می شود و دیگر این که این صنایع به آب اختصاصی بیشتری نیاز دارد.