ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

فیلمی درباره روسپی‌گری در مراکش ممنوع شد

وزارت ارتباطات مراکش اعلام کرد که فیلم «بسیار دوست داشتنی» ساخته نبیل عیوش، فیلمساز فرانسوی ـ مراکشی اجازه ندارد در سینماهای مراکش به‌نمایش در آید.

وزارت ارتباطات مراکش روز سه‌شنبه ۲۶ ماه مه / ۵ خردادماه در رباط اعلام کرد که فیلم «بسیار دوست داشتنی» (Much Loved) ساخته نبیل عیوش، فیلمساز فرانسوی ـ مراکشی اجازه ندارد در سینماهای مراکش به‌نمایش در آید.

صحنه‌ای از فیلم «بسیار دوست داشتنی» ساخته نبیل عیوش، فیلمساز فرانسوی ـ مراکشی

بر اساس این تصمیم فیلم «بسیار دوست داشتنی» به دلیل «توهین به کشور و هنجارها و ارزش‌های آن» و نمایش صریح صحنه‌های جنسی و «دیالوگ‌های مبتذل» که به «اعتبار زنان مراکش آسیب می‌رساند»، ممنوع اعلام شده است.

این فیلم در بخش «دو هفته کارگردان‌ها»ی جشنواره امسال کن که روز ۲۴ ماه مه / ۳ خردادماه پایان یافت، به نمایش در آمد.

در مراکش نبیل عیوش، کارگردان و لبنی ابیضار، بازیگر اصلی این فیلم تهدید به مرگ شدند.

نبیل عیوش را پیشتاز کارگردان‌های مراکشی می‌دانند.

روسپی‌گری در مراکش بسیار گسترده است و نبیل عیوش اغلب در فیلم‌های خود به آن می‌پردازد. در مراکش، به‌ویژه دختران جوان فقیر به روسپی‌گری روی می‌آورند و بیشتر مشتریان آن‌ها مردانی از عربستان سعودی و اروپا هستند.

عیوش استثمار زنان را بدون نگاه رمانتیک به واقعیت غم‌انگیز نشان می‌دهد. او می‌گوید: «اگر ما در این‌باره بحث و گفت‌گو نکنیم، مُرده‌ایم.»

نبیل عیوش را پیشتاز کارگردان‌های مراکشی می‌دانند. او تاکنون هفت فیلم بلند و سه فیلم کوتاه ساخته است. سه فیلم بلند او به نام‌های «مکتوب»، «علی زاوا، شاهزاده خیابان» و «اسب‌های خدا» سینمای مراکش را  در جوایز اسکار نمایندگی کرده‌اند.

روسپی‌گری در کشورهای اسلامی تابو محسوب می‌شود اگرچه اغلب در این کشورها رواج دارد.

سانسور و ممنوعیت آثار سینمایی در مراکش امری متداول است. در دی‌ماه سال گذشته، مراکش نمایش فیلم «اکسودوس: خدایان و پادشاهان» ساخته ریدلی اسکات را که در آن گلشیفته فراهانی نیز بازی کرده بود ممنوع اعلام کرد، در حالی که این فیلم مجوز نمایش داشت. مصر و امارات متحده نیز همراه با مراکش فیلم ریدلی اسکات را نمایش ندادند. پس از آن‌که کمپانی فوکس، تولیدکننده فیلم، صحنه‌ای را که در آن خدا به‌عنوان یک کودک نمایش داده می‌شد حذف کرد این فیلم در مراکش به نمایش در آمد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.