ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

قائم مقام دبيرکل حزب موتلفه: استکبار می‌خواهد ۲۰ نفوذی را به مجلس خبرگان بفرستد

ادامچيان در خرم‌آباد در خصوص انتخابات مجلس خبرگان رهبری گفته «استکبار جهانی» به دنبال اين است که «عمود خيمه» را بلرزاند چرا که «آسيب‌هايی که خورده از ولايت بوده است.»

اسدالله بادامچيان، قائم‌مقام دبير کل حزب مؤتلفه اسلامی می‌گويد که در انتخابات آينده «استکبار جهانی» نقشه می‌کشد که «۲۰ نفوذی» به مجلس خبرگان بفرستد.

خبرگزاری مهر شامگاه جمعه هشتم خرداد گزارش داد که بادامچيان در خرم‌آباد در خصوص انتخابات مجلس خبرگان رهبری گفته که «استکبار جهانی» به دنبال اين است که «عمود خيمه» را بلرزاند چرا که «آسيب‌هايی که خورده از ولايت بوده است.»

پنجمين دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری هفتم اسفند ۱۳۹۴ برگزار می‌شود.

به گفته او، مردم در انتخابات محلس خبرگان رهبری بايد به نامزدهای «جامعه مدرسين و جامعه روحانيت مبارز» رای بدهند تا «دشمن» نتواند به «پايگاه اصلی يعنی رهبری و ولايت فقيه» نفوذ پيدا کند.

احمد جنتی، دبير شورای نگهبان نيز سال گذشته گفته بود «نگران» انتخابات سال آينده مجلس خبرگان رهبری است. او از افرادی سخن گفته که قصد دارند اين مجلس را «قبضه کنند.»

گمان می‌رود اين سخنان چهره‌های اصول‌گرا در خصوص انتخابات مجلس خبرگان با هدف آماده کردن شرايط برای رد صلاحيت گسترده نامزدهای است که منتقد عملکرد آيت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی هستند.

نظارت بر کار رهبر جمهوری اسلامی يکی از وظايف اصلی مجلس خبرگان است و مرجع تشخيص شرايط مورد نظر برای عضويت در مجلس خبرگان، شورای نگهبان ‌است.

اين در حالی است که در قانون انتخابات مجلس خبرگان آمده است کسانی که رهبر جمهوری اسلامی به‌صراحت يا به‌طور ضمنی، اجتهاد آنان را تأييد کرده باشد، از نظر علمی، نيازی به تشخيص شورای نگهبان نخواهند داشت.

طول هر دوره مجلس خبرگان هشت سال است. اين مجلس دارای ۸۶ عضو است که با رأی مردم و از ميان «روحانيان» انتخاب می‌شوند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.