ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

استفاده از گوشی‌های هوشمند در ایران برای مقامات ممنوع می‌شود

رئيس سازمان پدافند غيرعامل ایران گفت که مسئولانی که اطلاعات طبقه‌بندی شده دارند مجاز نيستند از گوشی‌های هوشمند استفاده کنند و بايد از ساير گوشی‌ها استفاده کنند.

غلامرضا جلالی، رئيس سازمان پدافند غيرعامل ایران گفته مقاماتی که اطلاعات طبقه‌بندی شده دارند، مجاز نيستند که از گوشی‌های هوشمند استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) ، جلالی امروز در يک نشست مطبوعاتی از «تهيه دستورالعملی» خبر داد که در حال تصويب است تا بر اساس آن استفاده از گوشی‌های هوشمند برای شماری از مسئولان ممنوع شود.

به گفته اين مقام نظامی، مسئولانی که اطلاعات طبقه‌بندی شده دارند مجاز نيستند از گوشی‌های هوشمند استفاده کنند و بايد از ساير گوشی‌ها استفاده کنند.

سيستم‌عامل اندرويد که در حال حاضر سهم ۴۵ درصدی از گوشی‌های مورد استفاده در سراسر جهان را به خود اختصاص داده است در نوک پيکان توجه عمومی و همچنين حملات مخرب قرار دارد؛ اين سيستم عامل پر کاربردترين سيستم‌عامل گوشی هوشمند در ايران است.

جلالی در خصوص چرايی ممنوع‌شدن اين گوشی‌ها برای برخی از مسئولان گفت که معمولاً از اطلاعاتی که وارد گوشی‌های هوشمند می‌شود يک «بک آپ» گرفته می‌شود که ديگر قابليت حذف آن وجود ندارد و شرکت‌های سازنده به آن اطلاعات دسترسی دارند.

رئيس سازمان پدافند غيرعامل افزود: «کسانی که از گوشی‌های هوشمند استفاده می‌کنند بايد بدانند که اطلاعاتی که در گوشی خود دارند به راحتی در اختيار شرکت‌های سازنده قرار می‌گيرد.»

سازمان پدافند غيرعامل سال ۱۳۸۲ به دستور آيت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ايران در ستاد کل نيروهای مسلح ايران تشکيل شد. جلالی مدتی پيش درباره وظايف اين سازمان گفته بود سازمان پدافند غيرعامل، نهادی است که وظيفه هماهنگی برای ايجاد زيرساخت‌های غيرنظامی در مقابل حملات دشمنان و کاهش آسيب‌پذيری کشور را بر عهده دارد.

به گفته جلالی، مسئولان برای انتقال اطلاعات محرمانه بايد از گوشی‌های غيرهوشمند استفاده کنند.

بنابر اعلام شرکت گوگل (عرضه‌کننده اصلی سيستم‌عامل اندرويد) اين شرکت تمايلی به رفع مشکلات اندرويد تا قبل از نسخه چهار را ندارد، در حالی که بيشترين سهم کاربری يعنی معادل ۶۰ درصد به اين گروه تعلق دارد.

به نظر می‌رسد که جمع بزرگی از کاربران گوشی‌های هوشمند در سراسر دنيا و اکثريت کاربران ايرانی در معرض مخاطرات ناشی از نقص‌های ايمنی نسخه‌های پيشين سيستم‌عامل اندرويد قرار می‌گيرند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.