ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مرگ ۱۴ تن در کره جنوبی در اثر سندروم تنفسی خاورمیانه

سازمان بهداشت جهانی (WHO) در باره شيوع اين بيماری تنفسی خطرناک در کره هشدار داد و اعلام کرد پيشرف ناگهانی اين بيماری در اين کشور آسيای شرقی «بزرگ و پيچيده» است.

وزارت بهداشت کره جنوبی اعلام کرد تعداد افرادی که دچار سندروم تنفسی خاورمیانه، مرس (Mers) شده‌اند، رو به افزايش است و تاکنون ۱۴ نفر در اثر اين بيماری جان خود را از دست داده‌اند. سازمان بهداشت جهانی پيشرفت سريع اين بيماری را «بزرگ و پيچيده» ناميد.

منبع: YONHAP/EPA

بنابر گزارش خبرگزاری فرانسه شنبه ۱۲ ژوئن، وزارت بهداشت کره جنوبی از ابتلای افراد بيشتر به بيماری تنفسی مرس خبر داد. به گفته مسئولان بهداشت اين کشور زنی ۶۷ ساله که از فرد ديگری اين بيماری را گرفته بود جان خود را از دست داد و بدين ترتيب قربانيان اين بيماری به ۱۴ نفر رسيد.

بر اساس آمار اعلام شده شمار کساني که تاکنون به اين بيماری مبتلا شده اند ۱۳۸ نفر اعلام شده است.

يک راننده آمبولانس در بين مبتلايان به بیماری مرس است. اين بيماری زمانی به او سرایت کرد که فرد مبتلای ديگری را به بيمارستان انتقال داد.

سازمان بهداشت جهانی (WHO) در باره شيوع اين بيماری تنفسی خطرناک در کره هشدار داد و اعلام کرد پيشرف ناگهانی اين بيماری در اين کشور آسيای شرقی «بزرگ و پيچيده» است.

مسئولان وزارت بهداشت کره جنوبی اعلام کردند که احتمالاً ويروس مرس تا شنبه بيشترين ميزان سرايت را داشته است. به گفته اين مسئولين تا جمعه ۱۱ ژوئن ۳۶۰۰ نفر اطلاع دادند که احتمالاً به اين بيماری مبتلا شده‌اند که از آنها خواسته شد يا در خانه بمانند و يا در بخش‌های ويژه تحت مراقبت قرار گيرند.

نخستين بار در ماه می سال جاری ميلادی اعلام شد که يک کره‌ای ۶۸ ساله که سفری به منطقه خاورميانه داشت، پس از بازگشت به اين بيماری مبتلا شد.

ويروس بيماری مرس در سال ۲۰۱۲ در منطقه شبه جزيره عربستان شناسايی شد. اين ويروس باعث شيوع سرما خوردگی می‌شود و مشکلات تنفسی، عفونت ريه و اخلال در کار کليه را به همراه دارد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.