ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مرگ سه نفر در ايران بر اثر بيماری تب کريمه کنگو

سه نفر در ايران بر اثر ابتلا به بيماری تب کريمه کنگو جان خود را از دست دادند. وزارت بهداشت هشدار داده افرادی که با دام در ارتباط هستند، مسائل بهداشتی را رعايت کنند.

سه نفر در ايران بر اثر ابتلا به بيماری تب کريمه کنگو جان خود را از دست دادند. وزارت بهداشت هشدار داده افرادی که با دام در ارتباط هستند، مسائل بهداشتی را رعايت کنند.

مهم‌ترین منبع ویروس تب کريمه کنگو، کنه آلوده در بدن مهره‌داران است.

محمدرضا شيرزادی، رئيس اداره کنترل بيماری‌های مشترک ميان انسان و دام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ايران به خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفته که در سال جاری خورشيدی ۹ نفر به تب کريمه کنگو مبتلا شده‌اند که سه نفر از آن‌ها جان‌شان را از دست داده‌اند.

به گفته شيرزادی، شايع‌ترين راه انتقال اين بيماری در ايران «کشتن غيربهداشتی وغيرقانونی دام» به‌ويژه در مناطق روستايی است.

او می‌گويد: «ويروس اين بيماری داخل بدن کنه است. نيم ساعت پس از گزش کنه و خون‌خواری آن،‌ ويروس داخل بدن دام می‌شود و يک هفته در بدن دام ماندگاری دارد و در صورتی که دام طی اين يک هفته ذبح شود، خطرناک است.»

بيماری «تب خونريزی‌دهنده‌ کريمه کنگو» يک بيماری خطرناک حاد ويروسی همراه با تب و خونريزی‌های وسيع است که مرگ‌ومير آن تا ۵۰ درصد می‌رسد.

از علايم بيماری می‌توان به تب، سردرد، تهوع و استفراغ، خونريزی‌های عمومی و شديد، و کاهش فشار خون اشاره کرد که در صورت عدم درمان به موقع به مرگ فرد منجر می‌شود.

کانون اصلی اين بيماری در چند سال اخير دو شهر زابل و زاهدان در استان سيستان و بلوچستان بوده است.

دليل اين موضوع احتمالاً ورود ويروس از کشور پاکستان و موارد بسيار زياد بيماری و کنه در آن کشور بوده است.

اين بيماری در تمام نقاط کشور وجود دارد اما پس از استان سيستان و بلوچستان به ترتيب استان‌های اصفهان، تهران، فارس، خراسان و خوزستان در رده‌های بعدی قرار دارند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.