ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

تونس در طول مرز با لیبی دیوار می‌کشد

۱۲ روز پس از خونبارترین اقدام تروریستی تاریخ تونس در حمله به هتلی در شهر سوسه، حبیب صید، نخست‌وزیر این کشور از ساخت دیواری به طول ۱۶۸ کیلومتر در درازای مرز تونس و لبنان خبر داد.

۱۲ روز پس از خونبارترین اقدام تروریستی تاریخ تونس در حمله به هتلی در شهر سوسه، حبیب صید، نخست‌وزیر این کشور از ساخت دیواری به طول ۱۶۸ کیلومتر در درازای مرز تونس و لیبی خبر داد.

به‌گزارش  شبکه خبری «فرانس۲۴»، حبیب صید این اقدام را تدبیری برای جلوگیری از تهدیدات تروریستی که از لیبی سازماندهی می‌شوند دانست.

این دیوار بین شهرهای «رأس جدیر» در جنوب شرقی تونس و در کنار دریا، و «ذهیبه» در جنوب این کشور کشیده خواهد شد.

به‌گفته نخست‌وزیر تونس، این طرح باید تا پایان سال جاری میلادی به اتمام برسد.

روز جمعه ۲۶ ژوئن / ۵ تیر در حمله تروریستی به هتلی در شهر سوسه ۳۸ نفر، از جمله ۲۷ گردشگر بریتانیایی و دو گردشگر آلمانی کشته شدند. در جریان این حمله سیف‌الدین رزقی، دانشجوی ۲۳ ساله، عامل این کشتار، کشته شد.

مسئولیت این حمله را گروه اسلامگرای «دولت اسلامی» (داعش) به عهده گرفت.

بنا بر آخرین اطلاعات مقامات تونسی، سیف‌الدین رزقی به‌طور غیرقانونی به لیبی رفته و در شهر «صبراته» واقع در غرب طرابلس آموزش تروریستی دیده بود. همزمان با حضور او در لیبی، دو عامل حمله تروریستی ۱۸ مارس / ۲۷ اسفند به موزه ملی باردو در شهر تونس نیز در این کشور به‌سر می‌بردند. در حمله به موزه باردو ۲۲ نفر، از جمله ۲۱ گردشگر خارجی و یک مأمور پلیس کشته شدند.

مقامات تونسی می‌گویند امکان دارد که هر سه جوان تروریست در یک اردوگاه آموزش دیده باشند اما هنوز نمی‌توان این موضوع را تأیید کرد.

در پی حمله تروریستی به سوسه، روز شنبه ۴ ژوئیه / ١٣ تیرماه، باجی قائد سبسی، رئیس‌جمهور تونس دستور برقراری وضعیت اضطراری به مدت ۳۰ روز را صادر کرد.

دیده‌بان حقوق بشر هشدار داده است که برقراری وضعیت اضطراری در تونس نباید منجر به حذف حقوق بشر و آزادی‌های اساسی از سوی دولت تونس شود.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.