ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

فرمانده مرزبانی آذربايجان غربی: ۷۰۰ تبعه خارجی را ظرف يک هفته دستگير کرديم

محمد عباسی، فرمانده مرزبانی آذربايجان

محمد عباسی، فرمانده مرزبانی آذربايجان غربی اعلام کرد که مأموران هنگ مرزی ظرف يک هفته ۷۰۰ تبعه خارجی را در مرزهای اين استان دستگير کرده‌اند.

به گزارش تسنيم اين افراد عموماً در ارتباط يا قاچاق کالا و عبور غير مجاز از مرز دستگير شده‌اند.

به گفته محمد عباسی، ظرف هفته گذشته يگان‌های مرزی ۳۰ دستگاه گيرنده ماهواره، ۲۰۰ رشته تور ماهيگيری و ۱۸۰ کيلو گردوی قاچاق نيز کشف کرده‌اند. او اضافه کرد که اکثر دستگيرشدگان تابعيت کشورهای پاکستان و افغانستان را دارند.

در اين گزارش اشاره نشده که اين افراد قصد ورود به ايران را داشتند يا می‌خواستند از مرزهای اين کشور خارج شوند. با این حال پیشتر مقام‌های ایران گفته بودند که شماری از اتباع خارجی با عبور از مرزهای جنوب شرقی ایران به سمت مرزهای شمال غربی می‌روند و این مسیر را به عنوان مسیر ترانزیت کالای قاچاق معرفی کرده بودند.

انتشار اين خبر در شرايطی صورت می‌گيرد که دو روز پيش، ۲۹ تير، حبيب باروجی، جانشين فرمانده مرزبانی آذربايجان غربی از دستگيری ۱۶۰ تن در دو روز خبر داده بود.

کولبرانِ میان دو مرز

طبق گزارش فعالان حقوق بشر در مرزهای شمال غربی ایران سالانه صدها نفر از کولبران و افراد کاسب دستگیر و یا بر اثر تیراندازی نیروهای دولتی کشته و زخمی می‌شوند. احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل در آخرین گزارش خود از کشته شدن کولبران مرزی به‌عنوان «قتل‌های فراقضائی» نام برد و از این موضوع ابراز نگرانی کرد.

«کولبر» اصطلاحی محلی است و به کسانی گفته می‌شود که حمل و نقل کالا از مرزها را با استفاده از «کول» خود و بدون هرگونه وسیله‌ای انجام می‌دهند.

افراد کاسب کالاهایی را که توسط کولبران در نزدیک‌ترین روستا به نقطه مرزی جمع‌آوری شده است، با استفاده از وسایل نقلیه به شهرها منتقل می‌کنند. یکی از اصلی‌ترین مسیرهای کولبران مرزهای آذربایجان غربی است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.