ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

در هفت ماه ۲۲۴ هزار پناهجو خود را به اروپا رسانده‌اند

کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان می‌گوید از ماه ژانویه سال جاری میلادی تا پایان ماه ژوئیه ۲۲۴ هزار پناهجو توانسته‌اند با گذشتن از دریای مدیترانه خود را به اروپا برسانند.

کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان می‌گوید از ماه ژانویه سال جاری میلادی تا پایان ماه ژوئیه ۲۲۴ هزار پناهجو توانسته‌اند با گذشتن از دریای مدیترانه خود را به اروپا برسانند.

از میان پناهجویانی که در این مدت به اروپا آمده‌اند سوری‌ها بیشترین تعداد را دارند

به‌گزارش خبرگزاری فرانسه، کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان ضمن اعلام این خبر گفته است در همین بازه زمانی دو هزار و ۱۰۰ نفر نیز جان باخته و یا در دریا ناپدید شده‌اند.

این آمار شامل آخرین ناپدیدشدگان روز چهارشنبه در جریان غرق شدن قایق پناهجویان در سواحل لیبی نمی‌شود. در این رویداد بیش از  ۲۰۰ پناهجو جان باختند و نیروهای امدادی توانستند ۶۱۳ نفر را نجات دهند.

ویلیام اسپیندلر، سخنگوی کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان گفت: «ما با بحران پناهجویی در دروازه‌های اروپا روبه‌رو هستیم. پناهجویانی که نه به دلایل اقتصادی بلکه به دلیل جنگ، فشار و آزار و اذیت سرزمین‌شان را ترک کرده‌اند.»

اسپیندلر افزود: «دلیل این بحران تعداد زیاد پناهجویان نیست، دلیل آن ناتوانی اروپا برای اقدام هماهنگ در این زمینه است.»

از میان پناهجویانی که در این مدت به اروپا آمده‌اند سوری‌ها با ۳۴ درصد بیشترین تعداد را دارند و پس از آن‌ها پناهجویان اریتره‌ای‌ با ۱۲ درصد، افغان‌ با ۱۱ درصد، نیجریه‌ای‌ با پنج درصد و سومالیایی با چهار درصد قرار دارند.

به‌گفته کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان تعداد پناهجویانی که در هفت ماه گذشته به اروپا رسیده‌اند از تعداد آن‌ها در کل سال ۲۰۱۴ بیشتر است. در سال ۲۰۱۴، این تعداد ۲۱۹ هزار نفر بود.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.